واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد دانشگاه: هنر سرامیک معاصر به قدرتمندی گذشته نیست کاشان– ایرنا– استاد دانشگاه کاشان و برگزیده سه سالانه کاشی "الیت تایل" جمهوری دومینیکن، قدمت و شهرت تولید سرامیک ایران را به دوران های مختلف تاریخی دانست و گفت: کم توجهی به هنرمندان این رشته باعث شده تا وضعیت کنونی این هنر به قدرتمندی گذشته نباشد.
"عباس اکبری" روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا، با اشاره به اینکه هنوز هنر سرامیک معاصر ایران بخوبی دیده و شناخته شده نیست، افزود: برغم برگزاری سمپوزیوم های بین المللی مجسمه در ایران، اما هیچ برنامه ای برای انجام یک رویداد هنری در رابطه با سرامیک در سطح جهان انجام نشده است.
عضو هیات علمی دانشگاه کاشان، با توجه به حضور آثار سرامیک ایران در دوران قبل و بعد از اسلام در موزه های شناخته شده دنیا گفت: همگان انتظار دارند این هنر در دوران معاصر نیز هم تراز با گذشته از جایگاه بالایی برخوردار باشد.
وی برگزاری یک رویداد بین المللی با توجه به پیشینه تاریخی ایران را در زمینه سرامیک کشور ضروری دانست.
این استاد دانشگاه در مورد سه سالانه کاشی «الیت تایل" دومینیکن اظهار داشت: در این رویداد هنری، هنرمندانی از 112 کشور شرکت کرده بودند که با توجه به استقبال آنها باید مشابه چنین رویداد مهمی در ایران که سابقه درخشانی در این خصوص دارد، برگزار شود.
عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه کاشان افزود: ییشینیان میراث گرانبهایی را در زمینه سرامیک برای ما به یادگار گذاشته اند که مسوولیت هنرمندان معاصر را هنگام شرکت در رویدادهای بین المللی دوچندان کرده است.
اکبری خاطرنشان کرد: مسوولان و شهرداران شهرهای تاریخی تولید سرامیک مانند تبریز، اصفهان، میبد، سمنان و شهرستان کاشان نسبت به برگزاری رویدادهای بین المللی در شهر خود برنامه ریزی کنند تا بتوانند گامی بزرگ در معرفی فرهنگ و هنر شهر خود بردارند.
پنجمین سه سالانه کاشی «الیت تایل» در جمهوری دومینیکن با حضور هنرمندانی از 112 کشور جهان در هفته جاری به کار خود پایان داد و «عباس اکبری» از ایران توانست جایزه "بهترین کاشی معمارانه" را با اثری به نام "تولد یک ستاره" از آن خود کند.
کسب جایزه بزرگ پنجمین دوسالانه سرامیک آرژانیتن، کسب جایزه دوم در مسابقه کاشی طلایی فرانسه، شرکت در چهارمین سه سالانه "آسنا" شهر کراچی پاکستان، حضور در نمایشگاه پست مدرن کرواسی و شرکت در سمپوزیوم "تراکوتای" اسکیشهیر ترکیه و سمپوزیوم "ماکسبل" آنکارا از مهمترین دستاوردهای بین المللی این استاد دانشگاه محسوب می شود.
جمهوری دومینیکن کشوری است در بخش شرقی جزیره هیسپانیولا در دریای کارائیب، پایتخت آن سانتو دومینگو است و زبان رسمی این کشور اسپانیایی و پول رایج آن پزو است، این جمهوری پس از کوبا، دومین کشور بزرگ حوزه کارائیب است.
7565/545
05/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]