واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد دانشگاه تبریز: در بررسی صلاحیت وزیرعلوم نباید برخورد جناحی شود تبریز - ایرنا - استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تبریز گفت: نمایندگان مجلس در بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم نباید برخورد جناحی داشته باشند.
"داود بهبودی" روز دوشنبه درگفت وگو باایرنا افزود:همانطور که دولت وشخص رییس جمهوری در انتخاب خود فراجناحی عمل می کند، مجلس نیز باید در بررسی صلاحیت و دادن رای اعتماد از کینه جویی، نبش قبر و پرونده سازی اجتناب کند.
وی افزود: البته این حق مجلس است که صلاحیت وزرای پیشنهادی را بررسی کرده و این اختیار را دارد که آنها را رد و یا تایید کند و خوشبختانه دولت در این خصوص در تعامل کامل با مجلس بوده و تعارضی با آن ندارد.
بهبودی گفت: وزارت علوم به دلیل نقشی که در توسعه علمی و فرهنگی کشور دارد، یکی از وزارتخانه های مهم است و در بحث سند چشم انداز توسعه کشور یکی از شاخص هاست از این رو نیاز است مدیری قوی که همان وزیر است بر راس امور قرار گیرد.
وی افزود: زمانی که شرایط پایدار و استوار باشد، وزیر بهتر می تواند برنامه ریزی کند و مسلما با شش ماه و یکسال هیچ فردی قادر به برنامه ریزی های درست نخواهد بود.
بهبودی گفت: در 15ماه گذشته و با استیضاح فرجی دانا و رای عدم اعتماد مجلس به وی و همچنین رد سه گزینه پیشنهادی دولت از سوی مجلس، فضای نامطمئنی را در آموزش عالی حاکم کرده و برنامه ریزی را از دست گرفته است و این نگرانی در بین مدیران میانی دانشگاه های ایجاد شده که دانشگاه ها متولی ندارند درحالی که دانشگاه ها با توجه به شرایطشان، نیاز به مدیریتی حساس در تمام مواقع دارند.
استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تبریز با بیان اینکه گزینه هایی که از سوی دولت معرفی می شوند باید همراه و همسوی تیم مدیریتی دولت باشند، افزود: شخص رییس جمهوری با در نظر گرفتن این ویژگی و فارغ از هرگونه نگاه جناحی، فرهادی را برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی کرده که امیدوارم نمایندگان مجلس در فضایی سالم، نسبت به بررسی سوابق این وزیر پیشنهادی بپردازند.
بهبودی گفت: دکتر فرهادی گزینه پیشنهادی دولت به مجلس از تجربه کافی علمی و مدیریتی برخوردار است و چهره مقبولی در بین جامعه علمی و مردم است.
وی ابراز امیدواری کرد تا دوره بلاتکلیفی این وزارتخانه مهم پایان پذیرد و مجلس با دادن رای اعتماد، دانشگاه ها و وزارت علوم را از بلاتکلیفی خارج سازد.
محمد فرهادی پنجمین گزینه پیشنهادی رییس جمهوری برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی است که جلسه رای اعتماد آن روز چهارشنبه هفته جاری (5 آذر) برگزار می شود.
فرهادی از چهره های علمی کشور به شمار می رود که در دهه 60 وزیر آموزش عالی بود و در کابینه اول دولت خاتمی مسوولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را بر عهده داشت و هم اکنون رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی است.
دولت یازدهم تاکنون چهار نفر را به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی کرده اما فقط رضا فرجی دانا توانسته از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد که وی نیز در مرداد ماه امسال استیضاح و از ادامه همکاری با دولت تدبیرو امید بازماند.
پیش از فرجی دانا، جعفر میلی منفرد همراه با دیگر وزرای پیشنهادی دولت یازدهم در ابتدا، به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شد که رای اعتماد نگرفت.
پس از استیضاح فرجی دانا، محمود نیلی احمدآبادی به عنوان وزیر علوم پیشنهاد شد که او هم نتوانست رای اعتماد بگیرد و در ادامه فخرالدین احمدی دانش آشتیانی نیز به عنوان چهارمین وزیر پیشنهادی علوم رای نیاورد.
/587/7233/1352
03/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]