تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872053394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبرنگاران رسانه های جمهوری آذربایجان از ظرفیت های گردشگری و رسانه ای مهاباد بازدید کردند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خبرنگاران رسانه های جمهوری آذربایجان از ظرفیت های گردشگری و رسانه ای مهاباد بازدید کردند مهاباد - ایرنا - جمعی از خبرنگاران رسانه های گروهی و اصحاب مطبوعات جمهوری آذربایجان روز سه شنبه از ظرفیت های گردشگری، اقتصادی و رسانه ای شهرستان مهاباد بازدید کردند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، یک گروه 10 نفره مرکب از خبرنگاران خبرگزاری ها، رادیو و تلویزیون و مطبوعات مختلف کشور جمهوری آذربایجان در ادامه سفر سه روزه خود به آذربایجان غربی ظهر امروز وارد شهرستان مهاباد در جنوب آذربایجان غربی شدند.
این تعداد از خبرنگاران از تلویزیون آپا تی وی، روزنامه 525 - جی، خبرگزاری آذرتاج، روزنامه اوچ نقطه، خبرگزاری نووستی، شبکه سی بی سی و خبرگزاری اینترفکس هستند که در راستای مبادلالت فرهنگی بین دو کشور و با هدف تهیه گزارش و خبر برای آشنا کردن مردم و سرمایه گذاران کشور آذربایجان از ظرفیت های سرمایه گذاری در بخش های اقتصادی و گردشگری در ایران به آذربایجان غربی سفر کرده اند.
این خبرنگاران در سفر به مهاباد با ظرفیت های گردشگری و رسانه ای این شهرستان از نزدیک آشنا شدند و از آن گزارش و خبر تهیه کردند.
مجتمع تفریحی گردشگری غار آبی تاریخی سهولان، صدا و سیمای مرکز مهاباد و یادمان سرلشکر خلبان شهید خالد حیدری از جمله مکان هایی بودند که خبرنگاران جمهوری آذربایجان در سفر یک روزه خود به مهاباد از ظرفیت های این واحدها گزارش تهیه کردند.
خبرنگاران جمهوری آذربایجان در ادامه این سفر با فرماندار ویژه مهاباد نیز در محل صدا و سیمای این شهرستان دیدار و گفت و گو کردند.
فرماندار مهاباد در این نشست صمیمی با خبرنگاران جمهوری آذربایجان با اظهار خوشحالی از حضور آنها در این شهرستان به بیان پتانسیل های اقتصادی و گردشگری این منطقه پرداخت.
جعفر کتانی گفت: شهرستان مهاباد یکی از قطب های مهم صنعت گردشگری آذربایجان غربی به شمار می رود که همه ساله شاهد حضور صدهها هزار گردشگر از اقصی نقاط کشور است.
وی با بیان اینکه مسوولان این شهرستان برنامه های متنوعی را برای توسعه بخش گردشگری این شهرستان پیش بینی کرده اند افزود: در آینده ای نزدیک این شهرستان به یکی از مراکز مهم گردشگری در شمالغرب کشور مبدل می شود.
فرماندار مهاباد اضافه کرد: امکانات زیربنایی در بخش راه از جمله وجود راه آهن و اتمام بزرگراه ارومیه - مهاباد در آینده ای نزدیک در کنار احداث مجتمع عظیم پتروشیمی مهاباد و پتانسیل خوب در بخش مواد معدنی آینده ای بسیار روشن را برای توسعه این شهرستان ترسیم کرده است.
خبرنگاران رسانه های گروهی جمهوری آذربایجان در سفر به استان آذربایجان غربی از ظرفیت ها و مکان های گردشگری شهرستان های ارومیه، خوی ، ماکو، چالدران و پلدشت نیز بازدید کرده اند.
شهرستان مهاباد با 215 هزار جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و 116 کیلومتری مرکز استان واقع شده است.
584/581


04/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن