واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضویت بیش از 6 هزار نفر در مرکز دانش پژوهان بنیاد شهید تهران - ایرنا - معاون پژوهشی و تشکل های شاهد و ایثارگر سازمان بنیاد شهید گفت: شش هزار و 103 نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران به عضویت مرکز دانش پژوهان این بنیاد در آمده اند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، « علی عباس کمری» روز سه شنبه در نشست پاسخ به سووالات خانواده های شهدا و ایثارگران که در سازمان بنیاد شید و ایثارگران برگزار شد این مطلب را اعلام کرد.
وی افزود: از مجموع شش هزار و 103 عضو این مرکز، دو هزار و 880 نفر فرزند شهید، 675 نفر فرزند جانباز، 105 نفر فرزند آزاده، دو هزار و 143 نفر جانباز، 180 نفر آزاده و 120 نفر از اعضا آن نیز همسران شهدا، جانبازان و آزادگان هستند.
کمری ادامه داد: پنج هزار و 900 نفر از اعضای مرکز دانش پژوهان شاهد و ایثارگر بنیاد شهید نیز تحصیلات عالیه دارند و یا دانشجو هستند.
وی اضافه کرد: از این تعداد 640 نفر از اعضا دارای مدرک دکترای حرفه ای، 440 نفر دارای مدرک دکترا، 65 نفر دارای بورد تخصصی و فوق تخصصی، یکهزار و 853 نفر داری مدرک کارشناسی ارشد و دو هزار و 65 نفر دانشجو هستند.
به گفته کمری، افرادی می توانند به عضویت مرکز دانش پژوهان شاهد و ایثارگر درآیند که از 12 شاخص در نظر گرفته شده یک یا چند مورد آن را داشته باشند.
معاون پژوهشی و تشکل های شاهد و ایثارگر سازمان بنیاد شهید، نفرات اول تا سوم المپیاد های علمی معتبر داخلی و خارجی، دارندگان رتبه های برتر آزمون سراسری، مخترعان، مکتشفان و صاحبان طرح های تحقیقاتی و نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی و ورزشی در سطح ملی و بین المللی را از جمله شاخص های عضویت در این مرکز برشمرد.
کمری تصریح کرد: نخبگان مرکز دانش پژوهان بنیاد شهید طی هشت سال 22 هزار و 798 عنوان دستاورد علمی در شاخص های مورد نظر داشته اند.
وی، چاپ و نشر 55 عنوان کتاب با موضوع سیره عملی شهدا و فرماندهان با مشارکت تشکل های فوق، آماده سازی 13 عنوان کتاب با موضوع سیره عملی شهدا، مستند سازی از خانواده های شاهد با عنوان فامیل بزرگ خانواده، جمع آوری، تدوین و به روز رسانی آثار ادبی شعرا، نویسندگان کشور پیرامون زنان شهید و ایثارگر و نشست تخصصی زنان فرهیخته ایثارگر با موضوعات سبک زندگی دینی و مهندسی فرهنگی و تحلیل سیاسی را از فعالیت های پژوهشی و فرهنگی این مرکز اعلام کرد.
کمری، تهیه و تولید 65 مقاله با موضوعات و رویکرد انتخابات، تولید خبر و خط خبری جریان سیاسی، تروریسم، فرقه و ادیان و حقوق بشر و برپایی نمایشگاه مصدومین شیمیایی در سالن اصلی ورود کنفرانس سالیانه کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی و اجرای برنامه های پایش سلامت جانبازان تک چشم با معاونت بهداشت و درمان را از دیگر فعالیت های پژوهشی و فرهنگی مرکز دانش پژوهان بنیاد برشمرد.
معاون پژوهشی و تشکل های شاهد و ایثارگر سازمان بنیاد شهید در ادامه این نشست و در پاسخ به یکی از سووالات مطرح شده از سوی خانواده شهدا و ایثارگر مبنی بر اینکه آیا اتاق فکر در مرکز دانش پژوهان ایجاد می شود، گفت: دستورالعمل هایی پیش بینی شده تا ایده های مخترعان و مبتکران در اختیار مدیران قرار داده شود.
وی افزود: این مرکز آمادگی دارد ایده های اعضای خود را در تمامی حوزه ها در اختیار مدیران بنیاد شهید یا دیگر مدیران قرار دهد.
کمری در پاسخ به سووال دیگری مبنی بر اینکه چگونه می توان یک «ان.جی.او» تشکیل داد، ادامه داد: از افرادی که بخواهند در حوزه های مرتبط با ایثار و شهادت فعالیت کنند، حمایت می کنیم.
وی گفت: متقاضان دریافت مجوز انجمن اول باید هیات مدیره خود را معرفی کنند، در صورتی که صلاحیت آنان تایید شد، ابتدا موافقتنامه اصولی به آنان داده می شود بعد پروانه فعالیت برای متقاضیان صادر می شود.
براساس هماهنگی های به عمل آمده با خبرگزاری حیات، سوؤالات و پاسخ های عمومی در این خبرگزاری درج و سایر موارد خصوصی به صورت پیامک و ایمیل به مخاطبان ارسال می شود.
مسوولان و مدیران بنیاد شهید در خدمتی جدید به طور مستمر و نظام مند پاسخ گوی سوؤالات جامعه ایثارگری و خانواده های معظم آنان هستند.
جامعه ایثارگران و جانبازان می توانند سوؤالات، مشکلات و پیشنهادهای خود را از شنبه تا سه شنبه هر هفته در ساعات اداری از طریق شماره تماس 88828702، سیستم پیامکی 30001279 و پست الکترونیکی [email protected] مطرح کنند.
رییس دبیرخانه کمیسیون بنیاد شهید، مدیرکل درمان و توانبخشی، مدیرکل آموزش عالی و معاون تعاون و امور اجتماعی و مدیرکل تربیت بدنی بنیاد شهید و امور ایثارگران این نهاد در پنج جلسه گذشته به برخی سووالات جامعه ایثارگر در حوزه مربوطه پاسخ دادند.
اجتمام ** 7364 ** 1071
04/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]