واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش: برنامه ی تعالی مدیریت مدرسه در دستور کار وزارت قرار گرفته است خبرگزاری پانا: مدیر کل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش گفت: ارتقای سطح کیفی مدیریت آموزشگاهی از مهم ترین رویکرد های آموزش و پرورش است و به همین منظور برنامه ی تعالی مدیریت مدرسه در دستور کار قرار دارد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر ساعت 11:05
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، عظیم محبی مدیر کل دفتر آموزش متوسطه دوره ی اول وزارت، در جلسه ی مدیران آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 زاهدان که در محل خانه ی معلم زاهدان برگزار شده بود اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان به سبب انجام دادن حرکت های بدیع در سال جاری تحصیلی به ویژه در بخش پوشش تحصیلی انقلاب آموزشی ایجاد کرده است. وی افزود: وزرات آموزش و پرورش در حوزه ی ستادی تا به آنجا که امکان داشته باشد بسته های حمایتی خود را در مباحث کمی و کیفی در این استان دریغ نخواهد کرد. محبی خاطر نشان کرد: از آنجایی که عمده سیاست وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای سطح کیفی مدیریت آموزشگاهی است لذا به منظور عملیاتی نمودن این سیاست، اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است. مدیر کل دفتر آموزش متوسطه ی دوره ی اول وزرات آموزش و پرورش تصریح کرد: نظام تعلیم و تربیت یک نظام سیستمی است، سیستمی که دارای درون داد، فرآیند و برون داد است. محبی گفت: آنچه که مدیران مدارس و معلمین در اختیار دارند و باید در راستای ارتقاء کیفیت آن تلاش نمایند مولفه ی فرآیند کار است و برنامه تعالی مدیریت با هدف ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت در مدارس اجرا می گردد.
وی اضافه کرد: تمامی مدارس می توانند مجری برنامه ی متعالی مدیریت مدرسه باشند یعنی مدیران باید دارای برنامه ی استراتژیک باشند. برنامه ای استراتژیک یعنی اینکه کجا هستیم، به کجا می خواهیم برسیم و چگونه باید به آنجا برسیم. معاون آموزش متوسطه اداره کل اموزش و پرورش استان گفت: گرفتاری های آماری در سیستان و بلوچستان بغرنج تر از آمار گرفتاری هاست. ناصر زورقی گفت: گرفتاری مادر بحث شاخص های کمی این است که استان ما را با آمار گرفتاری ها می سنجند این در حالی است که گرفتاری اصلی ما گرفتاری های اماری است نه آمار گرفتاری ها، بنیان برنامه ریزی بر آمار صحیح است و آمار های متفاوت ستون برنامه ریزی را متزلزل می کند . زورقی تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری با اجرای طرح خیرین اندیشه ساز به عنوان طرح مکمل و متمم سایر فعالیت های اداره کل، برای 19 منطقه ی آموزشی استان فرصتی فراهم شد که به گواهی مسئولان آموزش این مناطق که در جلسه نیز حضور دارند هیچ روستایی با بیش از 5 نفر متقاضی تحصیل در آموزش متوسطه از گردونه ی آموزش خارج نیست. معاون آموزش متوسطه ی استان خاطر نشان کرد: این استان دارای ظرفیت های پنهان و آشکاری است که معمولادر تحلیل ظرفیت های این استان دارای واژه های پر تکرار است مثلا در تحلیل اجتماعی استان فرهنگ و آموزش و آموزش فرهنگ و در تحلیل آموزشی استان با دو واژه کمیت و کیفیت رو به رو هستیم. زورقی بیان کرد: در این استان تفاوت بازمانده از تحصیل ما با میانگین کشوری 60 هزار نفر در دوره متوسطه است و این آماری نیست که بتوان از آن صرف نظر کرد این تفاوت ما با سایر نقاط کشور است. وی افزود: این تفاوت ها الزاماتی را برای ما ایجاد می کند. در حالی که خطا در قضاوت ها یعنی خطای هاله ای بدین معنی که فاصله 60 کیلومتری روستاها برنامه ریزی را و کار را برای معلم مشکل می سازد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]