تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818998437




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حاشیه‌های اختتامیه هفتمین جایزه ادبی «جلال آل‌احمد» جلال قیافه نداشت ولی آدم خوبی بود/ بوسه نویسنده بر دستان همسرش/ خیاطی که نویسنده شد و جایزه گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حاشیه‌های اختتامیه هفتمین جایزه ادبی «جلال آل‌احمد»
جلال قیافه نداشت ولی آدم خوبی بود/ بوسه نویسنده بر دستان همسرش/ خیاطی که نویسنده شد و جایزه گرفت
از ویژگی‌های هفتمین دوره جایزه ادبی جلال نظم قابل توجه و برنامه‌ریزی خوب مجریان بود به نحوی که سخنرانی‌ها کوتاه باعث شد مخاطب تا انتهای برنامه همراه باشد، ضمن این که کلیپ‌های مناسبی نیز در طول برنامه پخش شد.

خبرگزاری فارس: جلال قیافه نداشت ولی آدم خوبی بود/ بوسه نویسنده بر دستان همسرش/ خیاطی که نویسنده شد و جایزه گرفت



به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، اختتامیه هفتمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد عصر امروز در حالی در تالار وحدت برگزار شد که درب‌های این مجموعه فرهنگی از ساعت 14 به روی مخاطبان گشوده شده بود و رفته رفته بر ازدحام جمعیت افزوده می‌شد. *ویژه‌نامه‌ای برای اختتامیه جلال در بدو ورود به سالن روی میزی که در جلوی درب ورودی قرار داده شده بود، ویژه‌نامه ماهنامه ادبیات و «داستان» ویژه این جایزه ادبی بین شرکت‌کنندگان توزیع می‌شد.  

*صلوات روشنفکری و دبیر علمی جلال مراسم در ساعت مقرر آغاز شد و پس از رسوم ابتدای هر برنامه‌ای، اختتامیه با سخنرانی دبیر اجرایی جایزه یعنی مهدی قزلی به صورت رسمی آغاز به کار کرد. بعد از وی حجت‌الاسلام مهدوی‌راد دبیر علمی این جایزه برای حضار سخنرانی کرد و با کنایه پس از صلواتی که جمعیت فرستادند گفت: «شنیده بودم که علما و روشنفکران صلوات درس و حسابی نمی‌فرستند ولی الان دیدم واقعا این طور است» که این جمله تا پایان مراسم دست‌آویزی شد تا مجری و سایر سخنرانان صلوات‌هایی محکم از حضار بگیرند.

  پس از مهدوی‌راد، حجت‌الاسلام امرودی معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران، که حمایت 90 سکه‌ای در هر بخش از این جایزه کرده بود سخنرانی کرد و سلام شهردار تهران را به مجریان آن رساند. *سخنرانان کم حرف و برنامه‌ریزی منظم نکته قابل تامل و در خور تقدیر و تشکر در سخنرانی‌های سخنرانان این بود که زمان سخنرانی‌ها کوتاه بود و خلاصه و مختصر سخن گفتند تا حوصله جلسه را سر نبرند. سخنران بعدی این مراسم علی جنتی وزیر ارشاد بود که در سخنانش به بین‌المللی شدن این جایزه اشاره کرد و توجه همگان را به خود جلب کرد. یکی از نکاتی که باید در این میان به آن اشاره شود نظم و نحوه برگزاری این مراسم بود. نظمی که شاید کمتر بتوان در برنامه‌ریزی‌ها سراغی از آن دید ولی در این برنامه شاهد آن در تمام طول مراسم بودیم.

*جلال قیافه نداشت ولی آدم خوبی بود کلیپ‌های برگزیدگان و معرفی کاندیداها و همچنین اعضای هیات داوران علاوه بر اینکه ساده و جذاب بود همچنین به صورت هماهنگ با مجری پخش می‌شد. پخش یک سخنرانی از جلال آل‌احمد در ارتباط با نیما و شعر وی در ابتدای مراسم و همچنین پخش مستندی از اسالم محلی که جلال در آنجا زندگی را بدرود گفته بود مورد توجه حضار قرار گرفت، به خصوص  در قسمتی که یکی از اهالی محلی در پاسخ به فرد پشت دوربین با لهجه محلی در مورد جلال گفت: «مرحوم جلال قیافه نداشت ولی آدم خوبی بود». قبل از آغاز مراسم تقدیر و معرفی برگزیدگان، نماینده هیات داوران بیانیه هیات داوران را قرائت کرده و سپس دو نفر از هیات داوران در کنار یک مقام مسئول از فرد برگزیده یا شایسته تقدیر، تجلیل به عمل آوردند.

*بوسه مزینانی بر دستان همسرش نکته جالب توجه در این بخش، پس از معرفی محمدکاظم مزینانی به عنوان برگزیده بخش رمان، پس از اینکه وی جایزه‌اش را از دستان سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزیر دریافت کرد همسرش را به روی صحنه فراخواند که پس از حضور وی جایزه را به همسرش تقدیم کرده و بر دستان همسرش بوسه زد. همچنین حسین پاینده نیز پس از دریافت جایزه بهترین کتاب در حوزه نقد ادبی از همراهی همسر و فرزندانش در طول 3 سال برای تالیف این کتاب تشکر کرد.  

*نوشتن ارجح بر آدامس جویدن همچنین مردعلی مرادی نویسنده کتاب «رازهای سانتی‌متری» اثر تقدیر شده در این دوره در بخش داستان کوتاه، حرفه‌ اصلی وی خیاطی است که نویسندگی برای وی مانند آدامس جویدن آرامش بخش است. در این مراسم شخصیت‌‌ها، نویسندگان و اصحاب رسانه‌های گروهی از طیف‌های گوناگون حضور داشتند. علی جنتی(وزیر ارشاد)، سیدعباس صالحی (معاون فرهنگی ارشاد)،‌حجت الاسلام امرودی(معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران)، محمدرضا زائری، محمد حنیف، ابوتراب خسروی، ابراهیم زاهدی مطلق، حمیدرضا شاه‌آبادی، گلعلی بابایی (رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس و نویسنده)، علی مرادخانی (معاون هنری وزیر ارشاد)، مجید حسینی (مدیر نشر شهر)، محمد حنیف (نویسنده)، محمدعلی گودینی (نویسنده)، محمد حنیف (نویسنده)، تکین حمزه‌لو (نویسنده)، اقبال واحدی (مجری تلویزیون)، صادق کرمیار، بلقیس سلیمانی، اسدالله امرایی، محمود آموزگار (رئیس اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران)، همایون امیرزاده (مشاور علمی فرهنگی معاونت فرهنگی)، احمد عربلو و ... از جمله حضار در این مراسم بودند. انتهای پیام/  و

93/09/03 - 18:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن