واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سیستان و بلوچستان : روش روانشناختی در مبارزه با مواد مخدر از دیگرشیوه ها موثرتر است زاهدان - ایرنا - استاندار سیستان و بلوچستان گفت : مسوولان می توانند از روش های روان شناختی و جامعه شناسی در مبارزه با مواد مخدر به جای روش های قهری استفاده کنند زیرا تاثیرگذاری این روش ها بیشتر است.
به گزارش ایرنا، "علی اوسط هاشمی" روزیکشنبه در نشست شورای هماهنگی مواد مخدر استان افزود:نهادهای فرهنگی سیستان و بلوچستان می توانند با بهره گیری از تبلیغات مثبت در سطح شهرها نقش مهمی را در مبارزه با مواد مخدر ایفا کنند.
وی مشارکت های مردمی را عامل مهم و تاثیرگذار در پیشگیری، کاهش مصرف و مبارزه با مواد مخدر خواند و گفت: در منطقه ای قرار داریم که همواره خطر مواد مخدر سیستان و بلوچستان را تهدید می کند از این رو باید به نحوی عمل کنیم و نگذاریم فرزندان ما در معرض خطر قرار گیرند.
وی ادامه داد: مردم سیستان و بلوچستان باید برای رفع این مشکل همواره موضع فعالی اتخاذ کنند و از کتمان بپرهیزند زیرا ترحم به سوداگرن مواد مخدر و کتمان واقیعت ها گامی به سوی نزدیک شدن به آسیب های اجتماعی است.
وی یادآور شد: مردم می تواند با استفاده از توانایی های تخصصی و فنی و تشکیل های سازمان های مردم نهاد عامل موثر و تاثیرگذار در پیشگیری، کاهش مصرف و حفظ سلامت جامعه باشند.
وی با بیان اینکه نجات هر فرد نجات دیگری است گفت: طی پنج ماه اخیر به دلیل وجود موضع فعال در خصوص ایجاد مراکز زنجیره ای نگهداری معتادان در استان اقدام مناسبی شکل گرفت که می توان به راه اندازی مرکز نگهداری زنان معتاد در شیرآباد زاهدان با ظرفیت 60 نفر اشاره کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بازسازی و آماده کردن مرکز نگهداری معتادان نیاتک زابل، ایجاد یک یا دو مرکز نگهدرای معتادان در ایرانشهر و راه اندازی مرکز کنترل و ترک اعتیاد در سراوان در آینده نزدیک از دیگر فعالیت ها در این زمینه است.
همچنین دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در این نشست گفت: در هفت ماه امسال 60 تن مواد مخدر با همکاری سازمانها و نهادهای مرتبط در استان کشف شد.
"ˈمحمدهادی مرعشی" از راه اندازی دو مرکز ترک اعتیاد کودکان در زاهدان خبر داد و افزود: این دو مرکز با همکاری بهزیستی و بخش خصوصی به زودی افتتاح می شود.
"نبی بخش داوودی" فرماندار ایرانشهر نیز در نشست مذکور تعداد معتادان شهرستان را حدود چهار هزار نفر ذکر کرد و گفت: از این تعداد هزار نفر کارتن خواب هستند.
همچنین "درویش نارویی" فرماندار سراوان در نشست یاد شده با بیان اینکه این شهرستان مرزی بیشترین کشف مواد مخدر را داشت خواستار اتخاذ تصمیمات لازم در مبارزه با مواد افیونی شد.
وی گفت: هم اینک از سه هزار و 500 معتاد در این شهرستان، حدود هزار نفر جزو معتادان پرخطر محسوب می شوند که راه اندازی مراکز ترک اعتیاد در شهرستان ضروری است.
در این نشست دیگر اعضای شورای هماهنگی مبازره با مواد مخدر سیستان و بلوچستان نیز به بیان نظرها و دیدگاه های خود در مبازره و پیشگیری از مواد مخدر پرداختند.
7316/ 2047/
02/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]