واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی وزارت علوم : "محمد فرهادی" نقطه تفاهم جامعه دانشگاهی و نظام سیاسی است تهران - ایرنا - رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: محمد فرهادی نقطه تفاهم جامعه دانشگاهی و نظام سیاسی کشور است.
"حسین ابراهیم آبادی" روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه نظام آموزش عالی کشور باید به کارکرد اصلی خود بازگردد، افزود: وزیر پیشنهادی علوم ، تحقیقات و فناوری قابلیت این را دارد که مجموعه آموزش عالی کشور را از گرفتار شدن در چنبره سیاست نجات دهد.
وی اظهار کرد: سیاست زدگی متعارض با کارکرد دانشگاه و توسعه علم و فناوری است ؛ برهمین اساس بررسی صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت علوم با رویکرد سیاسی، در تضاد جدی با کارکرد دانشگاه است.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه حضور فرهادی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موجب اعتبار بیشتر جامعه علمی و دانشگاهی کشور می شود، تصریح کرد: برنامه ریزی و سیاستگذاری در حوزه فعالیت های مرتبط با آموزش عالی در راستای توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی در کشور، نیازمند ثبات مدیریتی برای اجراست.
وی با اشاره به اینکه بلاتکلیفی وزارت علوم ، فناوری و تحقیقات تبعات منفی را برای جامعه دانشگاهی به دنبال دارد، اظهار کرد: تداوم این روند می تواند موجب بروز مشکلاتی در فضای دانشگاهها و کند شدن روند اجرای برنامه ها در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور شود.
رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت کاهش تعارض در اجتماع و جامعه علمی، افزود: بی ثباتی در مدیریت کلان وزارت علوم و فناوری، ذهن اساتید را متعارض می کند که تعیین وزیر برای این وزارتخانه، نقش موثری در پیشگیری از بروز این مشکل دارد.
وی با بیان اینکه دکتر محمد فرهادی بهترین گزینه برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، افزود: آشنایی با فضای دانشگاه، تعامل مثبت و منطقی با جامعه علمی و دانشگاهی به عنوان یک شخصیت علمی و اجرایی، از ویژگی های بارز وی برای تصدی این مسوولیت است.
ابراهیم آبادی با اشاره به سابقه اجرایی دکتر فرهادی در وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: وی در جامعه علمی و دانشگاهی کشور به عنوان نیروی انقلابی، متدین و توانمند شناخته می شود.
رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: بدون توجه به کارکرد اصلی دانشگاه راه به جایی نخواهیم برد و نگاه سیاسی به جامعه دانشگاهی به نظام اخلاق علمی و فرهنگ علمی کشور لطمه وارد می کند.
وی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست، در بررسی صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت علوم، به منشاء و ریشه آموزش عالی و نظام علم و فناوری و همچنین گسترش فرهنگ فرهیختگی توجه کنند.
وی با تاکید بر اینکه دکتر فرهادی می تواند تفاهم و توافق لازم میان جامعه علمی و دانشگاهی و نظام سیاسی را ایجاد کند، گفت: نظام علمی و جامعه دانشگاهی کشور انتظار دارد فردی که در مسند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار می گیرد، کارکرد اصلی دانشگاه را بشناسد که این مهم از جمله قابلیت های ویژه فرهادی است.
رییس جمهوری، دکتر محمد فرهادی را به عنوان پنجمین گزینه پیشنهادی تصدی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است.
جلسه رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی رییس جمهوری برای وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه هفته جاری برگزار می شود.
تهرام/1393/ 1625
02/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]