تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى‏آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798301291




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران در تولید مقالات مهندسی پزشکی رتبه 16 دنیا را داراست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ایران در تولید مقالات مهندسی پزشکی رتبه 16 دنیا را داراست تهران - ایرنا - رییس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ایران به لحاظ تولید مقالات ISI در حوزه مهندسی پزشکی در دنیا رتبه شانزدهم را به خود اختصاص داده است که جایگاه خوبی به شمار می آید.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر فرزاد توحیدخواه روز شنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر که امسال وارد بیستمین سال فعالیت خود می شود و به عنوان تنها دانشکده مستقل مهندسی پزشکی در میان دانشگاه های دولتی کشور فعالیت می کند بین 35 تا 40 درصد تولید مقالات مهندسی پزشکی ایران را دراختیار دارد.
وی به تحصیل دانشجویان سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده مهندسی پزشکی امیرکبیر اشاره کرد و گفت: حدود 500 دانشجوی کارشناسی و 500 دانشجوی کارشناسی ارشد درکنار 110 دانشجوی دکتری در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
توحیدخواه آمار هیات علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر را نزدیک به 50 نفر ذکر کرد و گفت: 40 نفر به عنوان عضو هیات علمی پیوسته و 10 نفر به صورت عضو هیات علمی مدعو با دانشکده همکاری دارند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 110 دانشجوی دکتری نیز از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند که اغلب آنها به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور جذب شده اند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: رشته های بیوالکترونیک، بیو مکانیک و بیو متریال در مقطع کارشناسی دانشکده مهندسی پزشکی امیرکبیر فعال است و در مقطع کارشناسی ارشد نیز علاوه بر این سه رشته، مهندسی اطلاعات پزشکی نیز از دو سال قبل راه اندازی شده است.

**صدور مجوز قطعی دوره دکتری مهندسی بافت دانشگاه امیرکبیر
توحیدخواه با بیان اینکه رشته مهندسی بافت در مقطع کارشناسی ارشد از سال 86 در دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر راه اندازی شده است، از موافقت وزارت علوم برای راه اندازی این رشته تحصیلی در مقطع دکتری دانشگاه امیرکبیر خبر داد.
وی یادآور شد: به لحاظ آموزش مهندسی پزشکی جزو 50 دانشگاه برتر دنیا هستیم و از نظر تنوع رشته های این حوزه هم با دانشگاه های آمریکای شمالی برابری می کنیم اما به لحاظ فناوری مهندسی پزشکی از دنیا عقب هستیم.
رییس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: هرچند سالهاست که در منطقه خاورمیانه از نظر مهندسی پزشکی، رتبه اول را داریم اما به دلیل سرمایه گذاری های خوبی که کشورهای همسایه در این حوزه انجام داده اند طی 10 سال اخیر این فاصله روز به روز کمتر می شود.
وی بر ضرورت توجه به صنعت مهندسی پزشکی و تولید تجهیزات پزشکی در کشور تاکید کرد و گفت: این صنعت می تواند ارزش افزوده خوبی برای کشور ایجاد کند و از آنجا که با سلامت مردم سروکار دارد از اهمیت استراتژیکی برخوردار است.
توحیدخواه ارزش تقریبی واردات تجهیزات پزشکی به کشور را 80 هزار میلیارد تومان در سال ذکر کرد و گفت: درصورت برقراری ارتباط مناسب میان صنعت و دانشگاه در حوزه تجهیزات پزشکی، علاوه بر رفع بسیاری از نیازهای کشور می توان از طریق صادرات، درآمد خوبی برای کشور ایجاد کرد.
به گفته وی سالانه حدود 20 میلیون دلار از محل صادرات تجهیزات پزشکی برای کشور درآمد ایجاد می شود که با فراهم شدن شرایط و حمایت های دولت، این رقم تا چندبرابر قابل افزایش خواهد بود.

**ستاد ویژه مهندسی پزشکی در معاونت علمی ریاست جمهوری ایجاد شود
رییس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر همچنین به مسوولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیشنهاد داد که ستاد ویژه مهندسی پزشکی و تجهیزات پزشکی در این معاونت راه اندازی شود.
وی تاکید کرد: هرچند مهندسی پزشکی با برخی ستادها مانند علوم و فناوری های شناختی تا حدودی مرتبط است اما این ستاد نمی تواند تمام گستره مهندسی پزشکی را پوشش دهد و نیاز به راه اندازی یک ستاد ویژه در این حوزه به شدت احساس می شود.
توحیدخواه آمادگی مسوولان دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر را برای کمک به راه اندازی ستاد ویژه مهندسی پزشکی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد.
علمی (3)**1055**1599


01/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن