واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۱۸ب.ظ)
آيتالله فاضل لنکراني: بايد آثار و پژوهش هاي مراکز فقهي شيعه به گوش دنيا برسد. رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) گفت: براي معرفي آثار مراجع تقليد و علما و پژوهش هاي حوزه علميه قم مرکزي در نجف اشرف ايجاد شود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، استاد محمد جواد فاضل، در ديدار با علي جنتي وزيرفرهنگ وارشاد اسلامي بر ضرورت ارتباط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با حوزه علميه و علما تاکيد کرد و اظهار داشت: ارتباط و تعامل متوليان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با علما لازم است و اگر اين مسئله کمرنگ شود، برخي افراد سوء تفاهم هايي را بين حوزه و دولت ايجاد مي کنند، چرا که به دنبال اين گونه مسائل هستند.
وي با بيان اين که محصولات پژوهشي حوزه در قم محصور است و اصلا ورود بيروني پيدا نکرده است، ابراز داشت: در سفر به نجف به کتابفروشي هاي اين شهر مراجعه کردم، اما؛ هيچ يکي از آثار فقهي و پژوهشي مراجع عظام تقليد وجود نداشت. بنابراين لازم است مرکزي در نجف، پژوهش هاي حوزه را معرفي نمايد.
عضو جامعه مدرسين بر ايجاد نهادي به منظور معرفي و انعکاس پژوهش هاي حوزه هاي ديني و دانشگاهي در دنيا تاکيد کرد و خطاب به جنتي ابراز داشت: شما سنگ بنايي را با توجه به اين که سبقه حوزوي داريد بنا نهيد و اين مرکز را ايجاد کنيد.
استاد فاضل لنکراني با اشاره به اين که مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) به انتشار کتب ديني و پژوهشي اهتمام دارد، ابراز داشت: شعبه مرکز فقهي در لندن کتاب هاي حقوقي از منظر اسلام را به زبان انگليسي ترجمه کرده است.
اهل سنت از فعاليت هاي حوزه هاي شيعي اطلاعي ندارند
وي با تاکيد بر اين که؛ اهل سنت از فعاليت هاي حوزه هاي شيعي هيچ اطلاعي ندارند، ابراز داشت: بايد آثار و پژوهش هاي مراکز فقهي شيعه به گوش دنيا برسد.
عضو جامعه مدرسين افزود: ارتباط حوزه و ارشاد اسلامي نزديک و تنگاتنگ نيست و ارتباط اين وزارتخانه بايد فراتر از ارتباط ساير نهادها با حوزه باشد.
انتقاد از فيلم طبقه هساث (حساس)
رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در بخش ديگري از سخنان خود به انتقاد از فيلم طبقه حساس پرداخت و گفت: ممکن است کارگردان اين فيلم نيت بدي نداشته باشد، اما حاصل اين فيلم تمسخر بهشت، قيامت، برزخ، غيرت و خانواده است که اين هجويات و مسائل غلط عنوان شده را معلول دين عنوان مي کند.
وي با تاکيد بر اين که نبايد با سياست به جنگ فرهنگ رفت، افزود: وقتي فرهنگ سياسي شود و در اقدام غير صحيح تحسن صورت گيرد، کارها را خرابتر مي کند.
عضو جامعه مدرسين افزود: وظيفه دين اين است که با استدلال از وزارت ارشاد بخواهيم و آنها را همراهي کنيم تا در مسير دين حرکت کنند.
استاد فاضل لنکراني در ادامه با بيان اين که دبيرخانه اي با حضور فيلم سازان و حوزويان تشکيل شود، گفت: در اين دبيرخانه واکنش مردم نسبت به فيلم هاي سينمايي پس از اکران بررسي شود و همچنين فيلم سازان با نگاه حوزويان آشنا شوند.
برخي فيلم ها را به حساب وزارت ارشاد مي گذارند
وي تصريح کرد: برخي مي گويند وزارت ارشاد دغدغه دين ندارد و گاهي فراتر نيز مي گويند ارزش ها را زيرپا مي گذارند و اين مسائل گاهي از نمايش برخي فيلم ها برداشت مي شود. که به حساب وزارت ارشاد مي گذارند.
رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) با اشاره به ظرفيت هاي هنري که در حوزه هاي علميه وجود دارد، اظهار داشت: صاحب نظران و فضلاي بسياري در حوزه وجود دارند که در زمينه ها ي نقد فيلم که دلسوز و بي طرف به نقد فيلم ها مي پردازند.
وي همچنين بر ظرورت اهتمام وزارت ارشاد به مسائلي نظير عزاداري و حجاب تاکيد کرد و گفت: وزارت ارشاد جزواتي را با تيراژهاي ميليوني در راستاي تبيين صحيح مفاهيم ارزشمند ديني انتشار دهد.
استاد فاضل افزود: مرکز فقهي ائمه اطهار(ع)جزواتي را در خصوص حجاب با 200 نسخه انتشار داد و در بيمارستان هاي، اماکن عمومي و دانشگاه ها توزيع کرد که اثرگذار بود.
عضو جامعه مدرسين حوزه در پايان با بيان اين که رمان نويسي درحوزه مهجور است، گفت: بايد حوزه در زمينه فيلم نامه نويسي و رمان نويسي گام هايي را بردارد و به هنرمندان سوژه هايي براي توليد آثار فاخر فرهنگي ارائه کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]