واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: جام جم نوا » خبر » چه آلبومهایی این هفته منتشر شدند؟
چه آلبومهایی این هفته منتشر شدند؟ جمعه 30 آبان 1393 16:12 | کد خبر: 1728140911132315033 | بازدید: 16
جام جم نوا: این هفته آثار مختلفی در ژانرهای گوناگون منتشر شده که بهترین گزینه برای انتخاب یک موسیقی شنیدنی است، موسیقیهایی که میتواند در هیاهوی روزمره انسان را به آرامش دعوت کند.
غلاغه به خونهش نرسید - اثری از ابوالفضل زرویی نصرآباد
کتاب صوتی ˝غلاغه به خونهش نرسید˝ اثری از ابوالفضل زرویی نصرآباد، مهدی زارع و نیما رئیسی از سوی انتشارات نوین کتاب گویا منتشر شد.
آهنگسازی و تنظیم قطعات این اثر موسیقایی به عهده مهدی زارع بوده است و تمام قطعات در استودیو دانشگاه تهران ضبط شده است.
سعید آذرنوش، مرتضی موسوی، امیر متولی، علی اکبر خادم، مازیار چاهی، سعید عامریان و مهدی زارع به عنوان نوازنده در "غلاغه به خونهش نرسید" حضور دارند.
این کتاب صوتی نوشته ابوالفضل زرویی نصرآباد و به روایت نیما رئیسی است.
مدت زمان این اثر 400 دقیقه است و شامل 56 قطعه است. این اثر با همکاری انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است.
در مقدمه این اثر نوشته شده است: افسانهها افسونگرند، آدمی با هر پایه و مایه علمی و در هر سن و سال به شنیدن افسانه و خواندن داستانهای جن و پری گرایش دارد. حتی آنان که به اقتضای سن و موقعیت اجتماعی و احراز رتبه ای از فرزانگی در جمع، افسانهها را کودکانه و غیر جدی میشمارند و اصطلاحا با دست پس میزنند، در خلوت یا نشستهای دوستانه آن را با پا پیش میکشند و افسانه را نقل محفل خود میکنند.
همچنین گوش دادن به کتاب سخنگو برای زندگی پرمشغله امروز یک ضرورت است. زمان رفت و آمد به محل کار، هنگام رانندگی، قدم زدن، در جمع خانوادگی و حین انجام کارهای روزمره، پیش از خواب و.... کتاب بشنوید. دیوار - پویا نیکپور، یاشار خسروی و بابک ریاحی پور آلبوم تصویری گروه دیوار که در سبک پانک - راک و سافت - راک است، منتشر شد.این اثر در سبک پانک - راک و سافت - راک است. آلبوم شامل چهار موزیک ویدیو از قطعاتی است که توسط اعضای گروه ساخته شده است. همچنین این اثر موسیقایی شامل موسیقی بیکلام نیز است.
بخشی از این اثر به تصاویری از کنسرتهای گروه و همچنین مصاحبههایی با نوازندهها اختصاص دارد. در این اثر موسیقایی یک قطعه توسط پویا نیک پور آهنگسازی شده است و آهنگسازی سه قطعه دیگر به عهده بابک ریاحیپور و یاشار خسروی بوده است.
موزیکویدیوهای این آلبوم را آرمین معصومینژاد ساخته است و اشکان هاشمی نیز در ساخت آنها با او همکاری کرده است.
در این اثر ایلیار خسروی (درام)، مسعود همایونی (گیتار الکتریک) و مهران فرشباف (پرکاشن)، بابک ریاحیپور (گیتار بیس) و یاشار خسروی (ساکسوفون) به عنوان نوازنده حضور دارند و جلیل حمیدی به عنوان نوازنده میهمان با گروه دیوار همکاری کرده است. آوازهای سلیمان امیرقاسمی - سلیمان امیرقاسمی آلبوم"آوازهای سلیمان امیرقاسمی" که حاوی بخشی از آثار به جا مانده از این هنرمند فقید است، منتشر شد.
سلیمان امیرقاسمی از خوانندگان ممتاز سالهای دور موسیقی ردیف است که به اندازه هنرمندان هم نسل و تقریبا همطرازش چون اقبال آذر ، طاهر زاده و دوامی شهرت ندارد.
سلیمان امیرقاسمی شاگرد عیسی آقاباشی و معاشر و مأنوس با سیّدحسین طاهرزاده و میرزا غلامرضا شیرازی و هم نسل و هم دوره با خوانندگانی چون جناب دماوندی، ابوالحسن اقبال آذر، حسینعلی نکیسا و حسن لحنی بود.
سلیمان فرزند عباسقلی خان و از خانواده امیرسلیمانی و منسوب به عضدالمک بود که برای فعالیت آزاد در عرصه موسیقی نام فامیل خود را به امیرقاسمی تغییر داد و در صفحاتی که از او ضبط شده، نام مستعار سلیمخان را اختیار کرده است.
سبک وی در آواز، سبکی فاخر و منحصر به خود اوست و صدایش حتی در سنین کهولت دقیق و منطبق بر پردهها و جفت با ساز و واجد کیفیت موسیقایی ممتازی است که در نوارهایی که به طور خصوصی و در دوران کهولت از وی ضبط شده، با وجود کیفیت نامطلوب ضبط در اکثر این آثار، نسبت به صدای خوانندگان و حتا سازهای همراه، به طور محسوسی رجحان دارد.
از سلیمان امیرقاسمی با نام مستعار سلیم خان در دور دوم ضبط صفحه و در دو نوبت در تهران و توسط کمپانی گرامافون با نام تجاری His Master"s Voice صفحاتی ضبط شده اند که از این میان در مجموعه حاضر صفحه های ۳۷۶ AX و AX ۳۷۷ از آرشیو کتابخانه ی ملی پاریس که از لحاظ صوتی کیفیت مناسب و مطلوبی دارند انتخاب و آورده شدهاند.
بقیه آثار این مجموعه گلچینی هستند از آثار امیرقاسمی که در منزل او به طور خصوصی و گاه همراه با خوانندگانی دیگر و نوازندگان همراه، در دهه آخر عمرش ضبط شدهاند.
در کتابچه این سی.دی از اهم شاخص های آوازی این خواننده این ویژگیها نوشته شده است: روایت متفاوت آواز نسبت به سایر خوانندگان، اجرای متفاوت در شیوه ادای تحریرها در درآمدها و گوشههای مهم آوازها و دستگاهها، به کارگیری قالبها و وزنهای مختلف شعری در قسمتهای مختلف یک آواز متناسب با فراز و فرود ملُدی مورد نظر، ادای کلمات شعر با تقطیع و تأکید متفاوت از سایر خوانندگان، مانند تأکید بر ادوات نفی، اجرای مستقل گوشهها به گونهای که با گوشههای نزدیک و هم سنخ تداخل نداشته باشند، مانند فِیلی و شکسته و یا زابل و راک عبدالله و دست آخر اینکه سلیمان خان امیرقاسمی در انتخاب شعر ذوق و سلیقه ی خاصی داشت وگاه مکنونات درونی خود را با استفاده از ابیات مناسب بیان میکرد.
گزیدهای از آثار آوازی این هنرمند تحت عنوان "آوازهای سلیمان امیرقاسمی" توسط انتشارات ماهور منتشر شده و در دسترس علاقهمندان است. (هنرآنلاین)
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]