واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ آبان ۱۳۹۳ (۹:۵۰ق.ظ)
لزوم گذر به نظام آدرس دهي جديد جهاني IPV6 رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران گفت: در حال حاضر بيش از 10 ميليون IPV4 در کشور فعال است.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس نصراله جهانگرد، رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران، در اجلاس منطقه اي RIPENCC ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: براي پياده سازي سرويس هاي جديد در حوزه هاي مختلف بايد از ظرفيت هاي کافي IP استفاده کنيم و همين امر بيانگر لزوم مهاجرت به IPV6 است.
مهندس جهانگرد افزود: اميدواريم فرايند مهاجرت به IPV6 و آموزش مهارت هاي مورد نياز در اين حوزه با همکاري رايپ و آيکن عملياتي شود.
رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه ايران دومين کشور در حوزه رايپ از نظر LIRها محسوب مي شود، مي بايست به منظور مديريت بهتر خدمات و سرويس هاي در حال ارائه، دسترسي به DNS SERVERها فراهم شود که اميدواريم به کمک RIPE اين موضوع نيز تحقق يابد.
وي تصريح کرد: ايران آمادگي دارد تا در برگزاري دوره هاي آموزشي و اجلاس هاي منطقه اي در اين حوزه با رايپ همکاري داشته و در آينده شاهد همکاري هاي بيشتر در اين بخش باشيم.
جهانگرد گفت: با توجه به مطالعات صورت گرفته و به منظور پياده سازي سرويس هاي جديد، حدود چهار برابر ظرفيت فعلي به آدرس هاي عددي اينترنتي (IP) نياز داريم.
وي با اشاره به برنامه هاي ايران در توسعه ارتباطات و دولت الکترونيکي گفت: زيرساخت هاي ارتباطي خوبي در کشور ايجاد شده که با برنامه هاي در دست اجرا، شاهد افزايش ظرفيت ها در اين حوزه خواهيم بود.
مهندس جهانگرد ادامه داد: در حال حاضر ضريب نفوذ تلفن ثابت براي خانوارها به بيش از 95 درصد رسيده و 85 درصد مردم داراي سيم کارت فعال تلفن همراه هستند که به تازگي ارائه خدمات نسل سوم تلفن همراه از سوي تمامي اپراتورها آغاز شده و به زودي شاهد ارائه ظرفيت هاي بهتر در اين حوزه خواهيم بود.
معاون وزير ارتباطات ضريب نفوذ دسترسي به اينترنت را 60 در صد اعلام کرد و اظهارداشت: در حال حاضر ضريب نفوذ باند پهن در کشور به حدود 30 درصد رسيده که با شتاب توسعه اي که طي دوسال گذشته شاهد آن هستيم، ظرفيت جهش اين آمار در کشور وجود دارد.
رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران با اشاره به موقعيت جغرافيايي کشور در خصوص تبديل شدن به هاب منطقه اي ادامه داد: با توجه به مشکلات کشورها در انتقال ديتا در منطقه، موقعيت ايران مدنظر کشورها قرار گرفته و در اين خصوص برنامه هاي گسترده اي براي فراهم کردن زمينه ترانزيت ديتا در حال پياده سازي است.
جهانگرد تأکيد کرد: در حال حاضر چهار نقطه درگاه بين المللي در کشور وجود دارد که به منظور توزيع ترافيک و مديريت رو ديتاي در حال انتقال در صدد افزايش آن هستيم.
گفتني است مهندس جهانگرد در ديدار با باهر عصمت، نايب رئيس آيکن، آمادگي ايران براي مشارکت بيشتر در فعاليت هاي آيکن از قبيل تبادل دانش در حوزههاي مختلف ازجمله گذر از IPV4 به IPV6 را اعلام کرد و افزود: آيکن يک نهاد بين المللي است که انتظار تسهيلات بيشتري به منظور ارائه خدمات به کشورهاي مختلف از جمله ايران فراهم کند.
وي در اين ديدار افزود: به توجه به قابليت هاي فني و سطح دانش متخصصان داخلي، ايران آمادگي دارد تا ميزبان برخي فعاليت هاي آيکن در منطقه بوده و بر همين اساس، مي توان يک دفتر منطقه اي به منظور پوشش برنامههاي آن نهاد در ايران تأسيس کرد.
اين گزارش حاکي است، باهر عصمت، نايب رئيس آيکن، نيز در اين ديدار با اشاره به دستاوردهاي ايران در حوزه هاي مختلف از جمله گذر از IPV4 به IPV6 تأکيد کرد موارد مطرح شده در جلسات آينده مطرح و درصورت امکان عملياتي خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]