واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جهانگرد تاکید کرد
گذر به نظام آدرس دهی جدید جهانی IPV6 لازم است
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: با توجه به مطالعات صورت گرفته و به منظور پیاده سازی سرویس های جدید، حدود چهار برابر ظرفیت فعلی به آدرس های عددی اینترنتی (IP) نیاز داریم.
به گزارشگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، نصراله جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در اجلاس منطقه ای RIPENCC با بیان این که در حال حاضر بیش از 10 میلیون IPV4 درکشور فعال است گفت: برای پیاده سازی سرویس های جدید در حوزه های مختلف باید از ظرفیت های کافی IP استفاده کنیم و همین امر بیانگر لزوم مهاجرت به IPV6 است.
جهانگرد افزود: امیدواریم فرآیند مهاجرت به IPV6 و آموزش مهارت های مورد نیاز در این حوزه با همکاری رایپ و آیکن عملیاتی شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ایران دومین کشور در حوزه رایپ از نظر LIRها محسوب می شود، می بایست به منظور مدیریت بهتر خدمات و سرویس های در حال ارائه، دسترسی به DNS SERVERها فراهم شود که امیدواریم به کمک RIPE این موضوع نیز تحقق یابد.
وی تصریح کرد: ایران آمادگی دارد تا در برگزاری دوره های آموزشی و اجلاس های منطقه ای در این حوزه با رایپ همکاری داشته و در آینده شاهد همکاری های بیشتر در این بخش باشیم.
وی با اشاره به برنامه های ایران در توسعه ارتباطات و دولت الکترونیکی گفت: زیرساخت های ارتباطی خوبی در کشور ایجاد شده که با برنامه های در دست اجرا، شاهد افزایش ظرفیت ها در این حوزه خواهیم بود.
جهانگرد ادامه داد: در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن ثابت برای خانوارها به بیش از 95 درصد رسیده و 85 درصد مردم دارای سیم کارت فعال تلفن همراه هستند که به تازگی ارائه خدمات نسل سوم تلفن همراه از سوی تمامی اپراتورها آغاز شده و به زودی شاهد ارائه ظرفیت های بهتر در این حوزه خواهیم بود.
معاون وزیر ارتباطات ظریب نفوذ دسترسی به اینترنت را 60 در صد اعلام کرد و اظهارداشت: در حال حاضر ضریب نفوذ باند پهن در کشور به حدود 30 درصد رسیده که با شتاب توسعه ای که طی دوسال گذشته شاهد آن هستیم، ظرفیت جهش این آمار در کشور وجود دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به موقعیت جغرافیایی کشور در خصوص تبدیل شدن به هاب منطقه ای ادامه داد: با توجه به مشکلات کشورها در انتقال دیتا در منطقه، موقعیت ایران مدنظر کشورها قرار گرفته و در این خصوص برنامه های گسترده ای برای فراهم کردن زمینه ترانزیت دیتا در حال پیاده سازی است.
جهانگرد تاکید کرد: در حال حاضر چهار نقطه درگاه بین المللی در کشور وجود دارد که به منظور توزیع ترافیک و مدیریت رو دیتای در حال انتقال در صدد افزایش آن هستیم.
گفتنی است, مهندس جهانگرد در دیدار با باهر عصمت، نایب رئیس آیکن، آمادگی ایران برای مشارکت بیشتر در فعالیت های آیکن از قبیل تبادل دانش در حوزههای مختلف ازجمله گذر از IPV4 به IPV6 را اعلام کرد و افزود: آیکن یک نهاد بین المللی است که انتظار تسهیلات بیشتری به منظور ارائه خدمات به کشورهای مختلف از جمله ایران فراهم کند.
وی خاطر نشان کرد: به توجه به قابلیت های فنی و سطح دانش متخصصان داخلی، ایران آمادگی دارد تا میزبان برخی فعالیت های آیکن در منطقه بوده و بر همین اساس، می توان یک دفتر منطقه به منظور پوشش برنامههای آن نهاد در ایران تاسیس کرد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]