واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون آب و فاضلاب کشور خبر داد: نیاز 19 هزار میلیاردی برای تکمیل شبکه آب و فاضلاب کشور خبرگزاری پانا: معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: 45 درصد جمعیت شهری تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب قرار گرفتند و با اختصاص 200 میلیون یورو توسعه فاضلاب روستاها را در دستور کار داریم و برای پوشش کامل شبکه فاضلاب کشور به 19 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ آبان ساعت 15:15
به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، علی اصغر قانع معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور در نشستی خبری که در حاشیه برگزاری دهمین نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات فاضلاب برگزار شد، برگزاری نمایشگاهی ویژه صنایع آب و فاضلاب را نقطه قوتی برای پیشبرد اهداف این خبر عنوان کرد و افزود: سال گذشته نمایشگاه برق و آب همزمان برگزار شد که این فرصت ارتباط شرکت های تاسیسات آب و فاضلاب برای تبادل صنایع و دستاوردهای آنها را با یکدیگر و مسئولین محدود می کرد.
وی افزود: امسال فرصت اختصاصی و امکان حضور مناسبی برای فعالان صنایع آب فراهم شد تا هر کدام محصولات جدید خود را در این حوزه عرضه کنند و زمان مناسبی برای ارتباط با مسئولان به دست آورند.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: در بسیاری از صنایع آب و فاضلاب موفق به بومی سازی تجهیزات و دانش فنی شده ایم به نحوی که هم اکنون ذخیره سازی انرژی در تصفیه خانه های آب و فاضلاب در کشور ما به صورت آزمایشی در حال اجرا است و این دانش فنی را متخصصین این عرصه بومی سازی کرده اند ضمن آنکه در کنار دهها پیشرفت جدید تکنولوژیک توانسته ایم با تولید داخل تصفیه خانه های فاضلاب برای اجتماعات کوچک ایجاد کنیم.
قانع اظهار کرد: همه ساله با بررسی دقیق و آزمایشگاهی برای تامین آب شرب بهداشتی چاههایی که از نظر کیفی قابل استفاده نباشند را از مدار بهره برداری خارج می کنیم و جایگزین آنها چاه های جدید احداث می کنیم به همین دلیل است که هرچه بیشتر می گذرد خطوط انتقال آب طولانی تر می شود زیرا ما برای دستیابی به آبهای سالم مجبور هستیم از مناطق دورتر آب را استحصال کنیم.
وی تاکید کرد: به هیچ عنوان در شبکه های آب شرب شهری و روستایی آلودگی نداریم و اگر در برخی از نقاط سختی آب متفاوت است و املاحی در آب موجود است این دلیل آلودگی آب نمی باشد.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور یادآور شد: هم اکنون بر اساس استانداردهای بین المللی و بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت سختی آب و املاح آن جز استانداردهای آلودگی آب محسوب نمی شود و این مطابق با ذائقه افراد و عادت آنها قابل استفاده است.
قانع با اشاره به پوشش 45 درصدی جمعیت کشور نسبت به شبکه فاضلاب، عنوان کرد: سرعت اجرای فاضلاب در برخی موارد به تصمیمات بانکی بستگی دارد و هم اکنون کشور ما بعنوان بیشترین دریافت کننده وام از بانک توسعه اسلامی مبلغی بالغ بر 800 میلیون یورو وام دریافت کرده که بیشترین بخش این وام به تاسیسات آب و فاضلاب اختصاص یافته است .
وی همچنین با بیان اینکه 200 میلیون یورو از این اعتبارات به توسعه فاضلاب روستاها اختصاص یافته است، تصریح کرد: ضریب رشد توسعه فاضلاب در روستاها پایین است البته ملاک عمل ما بهره بردای فاضلاب مدرن است در حالیکه اگر مطابق تعاریف سازمان جهانی آب و سازمان جهانی بهداشت شاخص خود را در نظر بگیریم هم اکنون 100 درصد روستاهای ایران از شبکه فاضلاب بهره مند هستند.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور در ادامه به نیاز 19 هزار میلیارد تومانی برای تجهیز تمام شبکه فاضلاب کشور اشاره کرد و گفت: این در حالی است که اعتبار سالانه ما در این بخش هزار تا هزارو 100 میلیارد تومان می باشد و با مشارکت بخش خصوصی تلاش داریم تا تمام کشور را زیر پوشش شبکه های فاضلاب قرار دهیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]