تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869958651




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفظ اراضی عباس آباد عادی شد/ شرکت نوسازی اراضی ضعیف است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: حفظ اراضی عباس آباد عادی شد/ شرکت نوسازی اراضی ضعیف است
اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز به یک فوریت طرح الزام شهرداری به حفظ و اصلاح اراضی عباس آباد رای ندادند تا این طرح به صورت عادی در دستور کار شورا قرار بگیرد.
به گزارش نامه نیوز، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر در جلسه علنی امروز شورا درباره فوریت این طرح گفت: پیش از این لایحه ای دوفوریتی برای اصلاح اراضی عباس آباد به شورای شهر آمده که به موجب آن، شهرداری باید ظرف سه ماه برای اصلاح اراضی به طوری که کاربری آن صرفا فضای سبز و فرهنگی باشد اقدام می کرد که شهرداری به این طرح پاسخ داده است.

عبدالمقیم ناصحی درباره ضرورت تصویب این طرح گفت: اجرای طرح جامع فرهنگی اراضی عباس آباد در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص وجود پیوست یا کاربری فرهنگی، ضرورت هماهنگی بین بخشی درباره این اراضی و پیگیری جدی شهرداری برای رفع تصرفات افراد و دستگاه های اجرایی در این اراضی و اقدامات حقوقی لازم، از دلایل تدوین طرح حاضر است.

در ادامه رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا درباره طرح مذکور گفت: شرکت نوسازی اراضی عباس آباد تنها مجموعه در شرکت های تابعه شهرداری است که مصوبه دولت و مجلس در قبل از انقلاب را دارد.

محمد سالاری ادامه داد: در فرمان مقام معظم رهبری درباره اراضی عباس آباد، صیانت از فضای سبز بیش از کاربری فرهنگی مورد تاکید بوده است. بنابراین قرار نیست سرای قرآن در پهنه G135 ایجاد شود. البته شهرداری می گوید پهنه بندی سرای قرآن اصلاح شده، اما ما چیزی مبنی بر این ندیده ایم.

وی تصریح کرد: مشکل این اراضی این است که شرکت نوسازی اراضی عباس آباد، شرکت ضعیفی است و رتبه آن ارتقا نیافته؛ در واقع ما بهره برداری از اراضی عباس آباد را به کسانی واگذار کرده ایم که مدیر عامل شرکت جرات ندارد درِ آنجا را باز کند.

در ادامه جلسه، مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباس آباد درباره طرح حاضر گفت: من این طرح را مطالعه کرده و نظرات دوستان را نیز شنیدم. آنچه درحال حاضر در صحن شورا درباره آن بحث می شود، تکرار عبارات و تاکیدات سند راهبردی طرح جامع اراضی عباس آباد است.

اردشیر نوریان ادامه داد: در یکی از بندهای این طرح جامع، به صراحت و دقت مسائل ذکرشده در این طرح مطرح

و تاکید شده که اراضی عباس آباد باید تحت مدیریت واحد و یکپارچه اداره و از تقسیم آن بین مدیریت های مختلف در شهرداری جلوگیری شود و راهبرد شهرداری در این اراضی نیز همین است.

وی افزود: در بازرسی هایی که از اراضی عباس آباد به عمل آمده، این موضوع تایید شده که تلاش ما بهره برداری بهینه از این اراضی است. ماده واحده طرح فعلی عینا تکرار مصوبات قبلی است. آنچه در مورد تصرفات در طرح حاضر اعلام شده، به پیشینه اراضی و واگذاری های طرح های سابق برمی گردد.

نوریان اضافه کرد: شهردار تهران در بازرسی های خود، کمیته رفع معارض را برای اراضی تشکیل داده است. اما نیاز داریم شورای شهر در برنامه و بودجه سال 94 منابع لازم برای رفع معارض و تصرفات اراضی عباس آباد را تصویب کند تا دغدغه اعضا درباره حفظ این اراضی مرتفع شده و به اهداف طرح فعلی برسیم.

در ادامه ناصحی گفت: صبغه فضای سبز اراضی عباس آباد در پاسخ مقام معظم رهبری به نامه وزیر راه و شهرسازی بیش از فضای فرهنگی است. اما در این اراضی هر اتفاقی که می افتد، باید پیوست فرهنگی داشته باشد.

وی تصریح کرد: این در حالی است که در حال حاضر ساخت و ساز غیرفرهنگی مثل بانک، مجتمع تجاری و پارکینگ در این اراضی رخ می دهد که مخالف فرمایش رهبر معظم است. بنابراین جهت جلوگیری از تصرفات آتی و واگذاری های غیرمنطقی اراضی عباس آباد به نهادهای غیرفرهنگی این طرح باید تصویب شود.

محمد حقانی نیز در این خصوص گفت: شورا در سال 83 مصوبه ای داشته که شهرداری باید ظرف سه ماه نسبت به اصلاح طرح جامع اراضی عباس آباد به شکلی که کاربری آن فقط فضای سبز باشد و جلوگیری از ساخت و ساز اقدام می کرد. اما این اتفاق نیفتاده است.

اسماعیل دوستی نیز در پاسخ به ناصحی گفت: ساخت و سازهای فعلی در اراضی عباس آباد از نظر قانونی هیچ مشکلی ندارد. ضمن اینکه چون کل اراضی عباس آباد کاربری فضای سبز و فرهنگی دارد، در نتیجه ساخت و ساز در این اراضی نیازی به پیوست فرهنگی ندارد.

وی افزود: تاکید رهبر معظم انقلاب درباره کارکرد ملی و فراملی این اراضی محقق شده است. البته اشکال در ساختمان های مستقر در این اراضی است؛ مثلا بانک سپه،‌استانداری، وزارت راه و ... نباید آنجا باشد یا کاربری آنها هم باید فرهنگی شود!

در نهایت اعضا به یک فوریت طرح مذکور رای ندادند و طرح به صورت عادی به کمیسیون فرهنگی اجتماعی ارجاع داده شد.




منبع: فارس


۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن