پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849817055
تپه های عباس آباد، از باغ پادشاهی تا قطب فرهنگی کشور
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عباس آباد در گذر زمان تپه های عباس آباد، از باغ پادشاهی تا قطب فرهنگی کشور اراضی عباس آباد كه اكنون به عنوان نگین سبز تهران شناخته میشود، در گذشته ای نه چندان دور، تنها تپههای خاكی بود كه هیچ كاربردی برای شهروندان تهرانی نداشت اما با تغییر رویكرد مدیریت شهر تهران از یك نهاد صرفا خدماتی به یك نهاد اجتماعی رفته رفته تبدیل به قطب گردشگری و فرهنگی پایتخت ایران اسلامی می شود.
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۸ آبان ساعت 10:57
بررسی مسائل مختلف مربوط به تبدیل شدن تپه های عباس آباد به قطب فرهنگی کشور و ارائه پیشنهاداتی در این باره با حضور و مشارکت فعال محمد صادق افراسیابی؛ مدیرگروه علمی تخصصی روابط عمومی دانشکده ی خبر، سید جهانگیر آقازاده؛ کارشناس فناوری اطلاعات و رئیس سابق مرکز فناوری اطلاعات سازمان صدا و سیما، امیر حسین سماوات؛کارشناس روانشناسی بالینی وفعال رسانه ای، فاطمه اصلان زاده؛ کارشناس ارشد ادبیات، دانشجوی دکترای سیاستگذاری فرهنگی و مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، احسان موحدیان؛ کارشناس ارشد علوم سیاسی و فعال رسانه ای، مائده شیرپور؛ کارشناس رسانه و روزنامه نگار و الهام دهقان؛ فعال رسانه ای موضوع یک مناظره وایبری است که در یکی از شبکه های اجتماعی موبایلی با نام فرهنگخانه طی روزهای گذشته انجام شد. آنچه می خوانید گزارشی از این نشست وایبری است.
فاطمه اصلان زاده: عباس آباد از محله های قدیمی تهران واقع در منطقه 7 است که بعد از واقعه ی 7 تیر به شهید بهشتی تغییر نام یافت. مراکز مهمی همچون کتابخانه ملی، استانداری، مصلی تهران، مجموعه فرهنگستان ها و بوستان های نوروز، آب و آتش، باغ موزه دفاع مقدس و ... در این منطقه قرار دارد. نکته مهم دیگر اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی سال ۵2 برای اراضی عباس آباد تصمیم گیری شده بود و قرار بود این منطقه به مرکز تهران تبدیل شود. بعد از انقلاب نیز طرح های مختلف دیگر برای این اراضی تهیه شد از جمله اینکه تبدیل به شهرک دیپلماتیک شود که آن هم به نتیجه نرسید. طرح دیگری که برای این مجموعه ارائه شد این است که این مجموعه به مرکز اداری تبدیل شود. البته این طرح در زمان کرباسچی مطرح شد. اکنون طرحی تحت عنوان تبدیل تپه های عباس آباد به قطب فرهنگی توسط شهرداری تهران، مطرح شده است. سوال این است که قطب فرهنگی، برنامه است یا ایده؟ به هر حال شهرداری تهران این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است که باید در این خصوص نقد و بررسی داشته باشیم.
احسان موحدیان: قبل از انقلاب قرار بوده به شهستان پهلوی تبدیل شود اگر اشتباه نگویم با امکانات فرهنگی اداری و تجاری و مرکزیت مترو. نکته اصلی این که چقدر زمین خالی باقی مانده که مجموعه های فرهنگی بخواهد ایجاد شود. بهترین کاری که باید انجام شود تکمیل مصلا است. چرا که هر مجموعه فرهنگی بزرگ در آن منطقه کنار مصلای نیمه کاره اسباب معرکه گیری و بهانه جویی های برخی رسانه های داخلی خواهد شد. این از آن مسائلی است که نباید مغفول بماند.
فاطمه اصلان زاده: بله بنده هم به نظرم میرسد اگر قرار باشد این مجموعه به قطب فرهنگی تبدیل شود باید نمادهای فرهنگی سراسر کشور و حتی قومیت های مختلف را هم در بر گیرد. البته متاسفانه طرح کلی این منطقه هنوز به دست بنده نرسیده اما علی ای حال بحث ما این است که این مجموعه برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی کشور از شاخصه های لازم برخوردار است به عنوان مثال بهنظر من در وهله اول باید نام این مجموعه تغییر کند چرا که واژه تپه های عباس اباد، بار معنایی فرهنگی ندارد نام مجموعه فرهنگی باید زیبنده آن باشد در حالی که تپه های عباس اباد یاد آور هیچ مسئله و موضوع فرهنگی نیست و صرف یک نام است.
سید جهانگیر آقازاده: در وجه تسمیه این محله آمده است که این محله را میرزا عباس ایروانی معروف به حاج میرزا آقاسی آباد کرد و از این رو به نام وی عباس آباد نامیده شد. آبادانی عباس آباد به حدود سال 1262 ه. ق و اندکی پیش از آن باز می گردد. حاج میرزا آقاسی که بعد از قتل قائم مقام فراهانی در زمان قاجار به مدت 13 سال صدر اعظم بود بیشتر اوقات خود را در عباس آباد می گذراند و به آباد کردن این محدوده اهتمام خاصی می ورزید. مورخین معاصر در این خصوص نوشته اند که عباس آباد قریه ای بود دارای قلعه، خانه های رعیتی و عمارت اربابی که از هر نظر برای سکونت میرزا آقاسی و پذیرایی از مهمانانش دارای امکانات زیادی بود . بعد از مرگ وی مستوفی الممالک این زمین ها را خریداری کرد و به سایر املاک خود یعنی یوسف آباد و بهجت آباد افزود.
اصلان زاده : بله این مجموعه چندین دهه است که با اهداف مختلف برنامه های زیادی دنبال کرده که البته هیچ کدام به نتیجه نرسید که به بخشی از این موارد قبلا اشاره کردم.
مائده شیرپور: من هم فکر میکنم باید ابتدا یک نام زیبنده برای این مجموعه فرهنگی انتخاب کرد و بعد درباره کارهای فرهنگی که می شود در این محل انجام شود فکر کرد و پیشنهاد داد.
آقازاده : به نظر می رسد طرح شهرداری برای این منطقه بسیار جامع و کامل باشد.
اصلان زاده : به نظر بنده بهتر است از صاحبنظران فرهنگی برای نامگذاری بهره گرفته شود. یا به قول استاد ادبیات میر جلال الدین کزازی باید از خرد شایستگان برای این نامگذاری استفاده شود.
شیرپور: بله دقیقا، اما کارهای فرهنگی که می شود انجام داد گسترده است که بر اساس نیاز سنجی و گروه هدف باید ترتیب بندی شده و ارائه شود.
آقازاده : نام بعدا هم میتواند تغییر کند کما اینکه پارک آب و آتش ظاهرا بعدا به بوستان ابراهیم علیه السلام تغییرنام داده است.
اصلان زاده : این نام شاید از نظر آوایی مشکل نداشته باشد اما خوش آهنگ نیست. باید نام این مجموعه یاد آور فرهنگ و هنر ایرانی باشد. بوستان آب و آتش تغییر نام نیافته بلکه از هر دو عنوان استفاده می شود.
آقازاده : یکی از شاخصه های محله قدیم عباس آباد وجود قنوات و آب انبارهای متعدد در آن بود. هنوز هم نهرهای طبیعی در برخی نقاط آن نظیر کنار گذر اتوبان مدرس در این منطقه وجود دارد در نتیجه پیشنهاد می کنم یک بوستان آب به مجموعه بوستانهای آن اضافه شود. البته منظورم چیزی نظیر بوستان چینی آب و آتش نیست بلکه سازه های آبی برای انتقال مواریث تمدنی بازسازی شوند. موزه مردمشناسی آب هم می تواند بسیار جالب باشد. از دیگر نکات جالب این است که محله عباس آباد قدیم از نخستین محلات ساخته شده در خارج از حصار تهران قدیم بوده و به همین بهانه می توان با باز سازی نمادهای تهران قدیم و ماکت هایی از دروازه ها و آب انبارها و قهوه خانه ها و .... محیط جالبی جهت بازدید گردشگران و نیز آشنایی نسل های جدید با تاریخ و فرهنگ چند صد ساله اخیر مردم تهران فراهم نمود. ساخت موزه های مردمشناسی با بهره گیری از مجسمه های مومی که فرهنگ مردم تهران قدیم و در شکل گسترده ترش اقوام ایرانی را روایت کند از اقدامات جالبی است که می توان در این منطقه انجام داد. بازی ها ، جشن ها ، لباس ها ، مراسم ، تکیه ها ، پهلوان ها و بسیاری دیگر از موارد را می توان در این موزه های مردمشناسی نمایش داد.
امیر حسین سماوات: با توجه به مواردی که مطرح شد سئوالم از دوستان حاضر در جمع خصوصا آقای این است که شهرداری چه سیاستی برای این محدوده از شهر را دارد؟ آیا فضای تفریحی مورد نظر است؟ یا محیطی فرهنگی؟ در هر صورت چند فاکتور لازم است. نظافت و تمیزی، رسیدگی مستمر به سازه ها(مثل بناها و مجسمه ها و ....) ولی بخاطر وسعت زیاد بحث امنیت را در الویت کارها قرار بدهید لطفا.
آقازاده : یکی از کارهای جالب و کم خرج اما پر اثری که می توان در این منطقه انجام داد فراهم نمودن مناطقی جهت اتراق نمادین چند روزه عشایر مناطق مختلف ایران و فراهم آوردن امکان حضور مردم در بین این عشایر و آشنایی از نزدیک آنان با زندگی ایلی است. هم اکنون برخی عشایر با کمک تورهای گردشگری باغ هایی در تهران اجاره می کنند و چند وقتی به نمایش زندگی ایلی می پردازند این نمایش ها بسیار مورد استقبال مراجعین قرار میگیرد ....اگر شرایطی فراهم شود که عشایر مختلف با برنامه های از قبل تنظیم شده در این منطقه اتراق کنند و علاقمندان چند روزی بطور واقعی (با لباس عشایری ) در بین آنان کار کنند و از نزدیک با فرهنگ و آداب رسوم آنان آشنا شوند بسیار جالب خواهد بود ... تورهای گردشگری در این خصوص کماکان می توانند نقش مهمی داشته باشند.
سماوات: این بحث عشایری و ... را آقای هوشیار در برج میلاد به نمایش میگذارند.
اصلان زاده : البته براساس طرح جامع تفضیلی شهر تهران قرار است این مجموعه کاربری فرهنگی هنری با کارکرد ملی داشته باشد.
آقازاده : منظور من نمایش نیست جناب سماوات منظورم زندگی واقعی ست.
سماوات: خوب است که کارهای جدیدی در اینجا انجام شود.
اصلان زاده : البته توجه به نمادهای فرهنگی تمامی استان و همچنین قومیت ها از الزامات این مجموعه باید باشد اما بنای برخی ساختمان های احداث شده در این مجموعه از جمله وزارت راه. بانک سپه. استانداری و موزه بانک مرکزی نیز مغایر با کاربری این مجموعه است و باید تغییر کاربری دهند که به گفته یکی از اعضاء شورای شهر می تواند تبدیل به هتل برای گردشگران و توریست ها در این مجموعه شود.
سماوات: آیا این واقعا اجرایی است؟ یا فقط در حد یک طرح است ؟
اصلان زاده : این اراضی قبلا جزو معدود اراضی دست نخورده تهران بود که امروز تبدیل به مجموعه عظیم فرهنگی شدهاست بوستان های مختلف ازجمله نوروز، باغ هنر، باغ موزه دفاع مقدس، اسکیت بازی که برخی از بخش ها ازجمله باغ موزه دفاع مقدس از جمله مجموعه های تکمیل شده در این مجموعه است. از شاخصه های خاص این مجموعه باغ در باغ بودن آن است که بر گرفته از الگوی ایرانی است اگر دقیق گفته باشم از سال 84 اجرای طرح های تهیه شده در این مجموعه آغاز شده است.
سماوات: در بسیاری از موارد جزییات میتواند خیلی مهم و کارساز باشد. آیا برای این مجموعه پارکینگ مناسب دیده شده است؟ دسترسیهای پارک با وسائل نقلیه عمومی پوشش داده شده است؟ و بسیاری از این جزییات که منجر به رشد منطقه می شود مثلا در برج میلاد بعد از این همه وقت هنوز وسایل نقلیه عمومی تا داخل محوطه برج نمی رود و مردم باید یک مقدار پیاده روی کنند تا به محوطه برج برسند که این یک ضعف بزرگ است و اگرچه بارها عنوان شده ولی هنوز راهکار مناسبی ندیدیم.
آقازاده: اینکه الان یا در آینده قرار است اینجا چه کاری انجام شود برای اطلاع رسانی خوب است، اما ظاهرا قرار بود ما اینجا پیشنهاد بدیم و یا در صورت امکان نقد کنیم، با فرمایش آقای سماوات موافقم.
اصلان زاده : برخی از نمادهای ایرانی به طور مثال نقش ترنج در بسیاری از هنرهای ایرانی از جمله فرش کاشی.. پارچه و بسیاری موارد دیگر به کار برده شده است بنابراین به نظر می رسد با توجه به اینکه این نماد ایرانی نمادی آشنا برای ایرانیان است باید در بخش های مختلف این مجموعه به کار برده شود. بله دوستانی که آشنایی کامل با مجموعه دارند حتما نقد هم داشته باشند. برای اطلاع دوستان اخیرا شهردارتهران مطرح کرده که تپه های عباس اباد ظرفیت پشتیبانی از فستیوال های اسلامی و فرهنگی کشورهای اسلامی را دارد و حتی لایحه ای در شهرداری در حال تنظیم است که برای این مجموعه شهردار ویژه مشخص شود.
آقازاده : البته ظاهرا مدتی قبل یکی از بانک ها ی وابسته به نهاد های نظامی شروع به ساخت و ساز در این تپه ها نموده که به گفته شهردار تهران با تدبیر مقام معظم رهبری جلوی این اقدام گرفته شده است.
اصلان زاده: بله باید ساختمان ها و بانک ها از این مجموعه منتقل شود، ساخت هر گونه ساختمان اداری مسکونی و تجاری در تپه های عباس اباد ممنوع است و هر مجموعه ای باید در راستای کارهای فرهنگی با کار کرد ملی ساخته شود.
آقازاده : بخشی از خبر به نقل از "معماری نیوز " شرکت ایرانیان اطلس وابسته به بانک انصار در حال ساخت آن است؛ این پروژه با بهانه احداث «پارکینگ طبقاتی» کلید خورد و با توجه به حجم خودروهایی که در متروی حقانی به عنوان یک «پارک سوار» وجود دارد، باعث خوشحالی مردم شده بود؛ دیری نگذشت که با تغییر ماهیت پروژه مزبور به کاربری «تجاری-اداری» در قالب طرحهای TOD مترو، مردم در این منطقه نیز در اینده باید شاهد تراکم های ترافیکی سنگین و قفل شدن بزرگراه حقانی و تسری ان به آفریقا، مدرس، میرداماد، همت و رسالت به خاطر وجود غده سرطانی ترافیکی «اطلس پلازا» خواهند بود. همچنین در حالیکه پنج برج عظیم اداری «وزارت راه و شهرسازی»، «بانک سپه»، «شرکت راه آهن»، «استانداری تهران» و «سازمان بنادر و کشتیرانی»در تپه های عباس آباد ساخته شده و در حال بهره برداری است و براحتی می توان با رایزنی و تملک آن توسط شهرداری اقدام به اصلاح و تغییر کاربری آن به مجموعه های هتل، گردشگری و خدماتی نمود، متاسفانه شهرداری تهران با بهانه کمبود و ضعف فضا و کاربری تجاری در تپه های ممنوعه عباس اباد اقدام به طراحی برجی چندمنظوره با نام «هتل دیدار» در ضلع شرقی کرده است.
اصلان زاده : خب اینجا باید نظارت دقیق شورای شهر را داشته باشیم.
آقازاده: نکته مهم دیگر کشف آثار باستانی در تپه های قیطریه و عباس آباد است که تاریخ تمدن کهن تهران را نشان می دهد آیا این آثار با تخریب روبرو نگردیده؟ آیا اکتشاف این آثار تمدن باستانی تکمیل شده است؟ وضعیت این آثار چگونه است؟ یکی از اقدامات فرهنگی جالب حفظ این آثار باستانی است ... در حالی که در بسیاری نقاط جهان به زور برای خود جعل تاریخ و تمدن می کنند بی اطلاعی فرزندان ما از آثار باستانی و تمدن دیرینه اجدادشان در تهران و اطراف آن و تخریب این آثار با راهسازی (جاده جدید تهران شمال که خودش آثار باستانی شده ) و ساختمان سازی و گود برداری جای تعجب و افسوس است.
افراسیابی: بنده امشب ترجیح دادم، شنونده باشم چون موضوع بحث با مطالعات تخصصی حقیر فاصله دارد. اما می خواهم بگویم نه تنها حفظ آثار میراث فرهنگی و کهن سرزمین ما بسیار اهمیت دارد، بلکه در طراحی مجموعه فرهنگی عباس آباد باید دقت کرد که حتما نمادهای فرهنگ اسلامی ایرانی منعکس شود. مقام معظم رهبری در سخنانی در سال 1381 میفرمایند وقتی ما میخواهیم ساختمان بسازیم و شهرسازی كنیم، در واقع بااین كار داریم فرهنگی را ترویج میكنیم یا تولید میكنیم. ایشان همچنین در سال 1392 در دیدار اعضای شورای شهر میفرمایند حقیقتاً معماری و نمای تهران، نمای یک شهر اسلامی نیست و شهرداری و شورای شهر باید این موضوع را جزو جدی ترین مسائل خود بدانند. علاوه بر این طبق پژوهشی که در سال 1391 توسط دکتر سعید رضا عاملی و همکارانش به انجام رسید و در دانشگاه صنعتی شریف رونمایی شد، می بینیم که در اکثر شهرهای دنیا هر شهر یک سری نمادهای هویتی دارد که فرهنگ آن جامعه را منعکس میکند و متاسفانه شهرهای ما در ایران فاقد چنین نظام هویت فرهنگی هستند. من فقط یک سوال دارم در اراضی عباس آباد چه قدر به این موضوع یعنی بازنمایی هویت فرهنگ تهران اسلامی توجه شده است؟
آقازاده: ضمن تشکر از آقای افراسیابی، من نظر پایانی خودم را عرض می کنم. تپه های عباس آباد ضمن اینکه ریه طبیعی تهران است و باید این ویژگی اش حفظ شود قلب فرهنگی و اجتماعی تهران نیز محسوب می شود. وجود مصلی در این منطقه می تواند تاثی معماری ویژه مصلی را بر ساختمان های اطراف نیز داشته باشد و تهران را از بی هویتی معماری نجات بخشد (تاکنون نیز این تاثیر را داشته ) طرح های جسورانه شهرداری اگر با جلب مشارکت بخش خصوصی هم انجام شود خواهد توانست از این منطقه یک قطب فرهنگی و گردشگری و معماری ایرانی اسلامی نوین بسازد. البته به جنبه های زیر ساختی وحفظ آثار تاریخی هم باید توجه نمود.
الهام دهقان(فعال رسانه ای): بنده در طول مدتی که دوستان نظراتشان را مطرح کردند تلاش کردم در خصوص مطالبی که مطرح شد مطالعه ای داشته باشم. در خصوص نکاتی که مطرح شد، مطالب را به ٢ قسمت تقسیم میكنم. ١. تاریخی و قدمت واهداف. ٢. سیاست های فعلی و امكان. شرکت تپه های عباس آباد تنها شركت در شهرداری تهران است كه برای تاسیسش مصوبه هیت دولت دارد. سال ٤٣، با سرمایه ١ میلیارد تومان در آن زمان. سال ٢٨ مرداد ٥٧ كلنگش توسط شاه ونیك پی (شهردار وقت) انجام شد فیلم ان هم موجود است. سال ٦٣ به دستور حضرت امام مصلی تهران شروع به ساخت كرد كه ایشان فرمودند عاری از مساجد امریكایی باشد و همین باعث شد که اینجا به عنوان الگوی یک معماری مذهبی معرفی شود. سال ٧١ كرباسچی كل اراضی را به رییس جمهور وقت جناب هاشمی واگذار كرد و جناب هاشمی كل اراضی را به ادارات و مجموعه های دولتی واگذار كردند. در نهایت سال ٧٢ طی نامه ای مقام معطم رهبری، دستور دادند كل اراضی در مقیاس ملی و منطقه ای به كاربری فرهنگی تبدیل شود. این از تاریخچه و قدمت و اهداف کار. اما در خصوص سیاستهای فعلی و امکان سنجی انجام فعالیتها، آن طوری که متوجه شدم قرار است این مجموعه به یک مجموعه فرهنگی اصیل اسلامی ایرانی در پایتخت تبدیل شود و قطعا این کار محقق نمی شود مگر با تشکیل یک اتاق فکر منسجم از میان نخبگان فرهنگی و جامعه شناسان شهری. بنابراین میتوانم مطالب مطرح شده در گروه را این طور جمع بندی کنم که لازم است شهرداری تهران حتما سرمایه گذاری ویژه ای برای بررسی پیشنهادات و آرا و افکار نخبگان فرهنگی در خصوص آینده ی تپه های عباس آباد انجام دهد و این طور نشود که مانند آبشار تهران و دریاچه ی مصنوعی خلیج فارس شاهد معضلات فرهنگی باشیم و حتی ببینیم که در ساده ترین موارد محراب مسجدی که در مجموعه ی دریای خلیج فارس ساخته شده است در جهت خلاف قبله است. اینها یعنی اینکه برخی اوقات ما حتی از ساده ترین مسائل غفلت می کنیم و امیدوارم در مجموعه ی تپه های عباس شاهد چنین غفلتهای فرهنگی نباشیم. البته با تعیین جناب آقای حجازی به عنوان معاون فرهنگی مجموعه ی تپه های عباس آباد با توجه به سابقه ی درخشانی که ایشان در مدیریت فرهنگسرای اندیشه داشتند، بخشی از دغدغه های ما حل شده است اما باز هم باید تاکید کرد که لازم است شورای شهر و شهرداری انجام پروژه های فرهنگی را با دقت هر چه تمام تر انجام دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
معاون فرهنگی ستاد عالی مساجد کشور خبر داد حمایت ستاد عالی مساجد از برگزاری مراسم ولادت ابوالفضلالعباس (ع) در
معاون فرهنگی ستاد عالی مساجد کشور خبر دادحمایت ستاد عالی مساجد از برگزاری مراسم ولادت ابوالفضلالعباس ع در کهگیلویه و بویراحمدمعاون فرهنگی ستاد عالی مساجد کشور گفت ستاد عالی مساجد از برگزاری مراسم ویژه ولادت حضرت ابوالفضلالعباس ع در این استان حمایت میکند به گزارش خبرگزاریبارگاه بیبی حکیمه(س) میتواند چهارمین قطب فرهنگی و مذهبی کشور شود
چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۳ امامجمعه گچساران گفت بارگاه بیبیحکیمه س ظرفیت تبدیلشدن به چهارمین قطب فرهنگی و مذهبی کشور را دارد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کهگیلویه وبویراحمد حجتالاسلام سیدامین الله حجازی در مراسم افتتاحیه کنگره ملی بیبیحکیمآیتالله سعیدی: بقاع امامزادگان باید قطب فرهنگی کشور باشند
آیتالله سعیدی بقاع امامزادگان باید قطب فرهنگی کشور باشندامام جمعه قم گفت بر اساس گفته مقام معظم رهبری امامزادگان باید قطب فرهنگی کشور باشند که میتوان از ظرفیتهای پیرامون امامزادگان در جهت فرهنگسازی بخش استفاده کرد به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی استانداریرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: قدرت امروز جهان در اختیار قطب اسلام است/استکبار درصدد محو اسلام است
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس قدرت امروز جهان در اختیار قطب اسلام است استکبار درصدد محو اسلام استرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت مقاومت ملت ایران در مقابل استکبار و دشمنان اسلام دنیا را به عکسالعمل وا داشته است و امروز قدرت در جهان در اختیار قطب اسلام قرار دارد به گزارش خدر اینجا جمع شده ایم که برای توسعه کشور با تعامل فرهنگی فعالیت کنیم
علیرضا مسرور در اینجا جمع شده ایم که برای توسعه کشور با تعامل فرهنگی فعالیت کنیم خبرگزاری پانا دبیر انجمن اسلامی معلمان خوزستان گفت در اینجا جمع شده ایم که با کمک آموزش و پرورش برای توسعه کشور با تعامل فرهنگی فعالیت کنیم ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان ساعت 17 59 علیرضا مسرور در کنگره انجمنقطب سوم خودروسازي کشور در چابهار فعال مي شود
قطب سوم خودروسازي کشور در چابهار فعال مي شود نماينده مردم چابهار گفت ايجاد قطب سوم خودروسازي کشور در چابهار آغاز شده است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه اطلاع رساني جامعه دريايي ايران مانا يعقوب جدگال در شوراي صنعت اين شهرستان گفت اين قطب خودروسدانشگاه بیرجند با 11 دانشکده قطب علمی آموزشی در شرق کشور است
استانها شرق خراسان جنوبی بهدانی دانشگاه بیرجند با 11 دانشکده قطب علمی آموزشی در شرق کشور است بیرجند- خبرگزاری مهر معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بیرجند گفت این دانشگاه با 11 دانشکده قطب علمی آموزشی در شرق کشور محسوب میشود به گزارش خبرنگار مهر محمدعلی بهدانی صبح چهاگلستان میزبان چهارمین جشنواره کشوری فرهنگی و هنری نماز میشود
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان میزبان چهارمین جشنواره کشوری فرهنگی و هنری نماز میشود خبرگزاری پانا معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت اسفند ماه سال جاری استان گلستان میزبان چهارمین جشنواره کشوری فرهنگی و هنری نماز خواهد بود ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان ستبدیل دانشگاههای آزاد اسلامی آذربایجان شرقی قطب پژوهشی کشور دانشگاه آزاد در آذربایجانشرقی 100 هزار دانشجو دا
تبدیل دانشگاههای آزاد اسلامی آذربایجان شرقی قطب پژوهشی کشوردانشگاه آزاد در آذربایجانشرقی 100 هزار دانشجو داردمعاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی از اجرای 3 هزار و 500 طرح پژوهشی در دانشگاههای آزاد استان خبر داد و گفت در حال حاضر 100 هزار دانشجو در واحدهای این دانمدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری: مدیریت حوزه اجتماعی کشور ایراد دار
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری مدیریت حوزه اجتماعی کشور ایراد دارد در حوزه فرهنگی به جای توسعه ممیزی کردهایممدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد ستاد مبارزه مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه در حوزه فرهنگسالانه 16 میلیون تن محصولات باغی در کشور تولید می شود/ باغات سنتی کشور اصلاح می شود -
طهماسبی در گفتگو با مهر سالانه 16 میلیون تن محصولات باغی در کشور تولید می شود باغات سنتی کشور اصلاح می شود قزوین- خبرگزاری مهر معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت در حال حاضر 16 میلیون تن انواع میوه در دو میلیون و 300 هزارهکتار از باغات کشور تولید می شود که با اصلاح باغات ومعاون فرهنگي و امور اجتماعي بنياد شهيد به عضويت کميسيون آموزش عمومي قرآن کشور درآمد
۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۶ ۲۱ب ظ معاون فرهنگي و امور اجتماعي بنياد شهيد به عضويت کميسيون آموزش عمومي قرآن کشور درآمد معاون فرهنگي و امور اجتماعي بنياد شهيد و امور ايثارگران به عضويت کميسيون آموزش عمومي قرآن کشور درآمد به گزارش خبرگزاري موج در پي نامه حجت الاسلام والمسلمين شهيدي نمايندهتکرار/استاندار خراسان رضوی: تشکلهای مذهبی پایههای فرهنگی کشور هستند
تکرار استاندار خراسان رضوی تشکلهای مذهبی پایههای فرهنگی کشور هستنداستاندار خراسان رضوی با بیان اینکه برنامهریزی گستردهای برای خدماترسانی هرچه بهتر به زائران پیاده حرم مطهر رضوی در دهه آخر صفر صورت میگیرد گفت تشکلهای مذهبی پایههای فرهنگی کشور هستند و باید از این ظرفیت اسبا حضور مسئولان استانی و کشوری؛ کتاب "پشت تپههای ماهور" نقد شد
با حضور مسئولان استانی و کشوری کتاب "پشت تپههای ماهور" نقد شدبا حضور مسئولان استانی و کشوری کتاب "پشت تپههای ماهور" نقد شد به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان امشب و با حضور سردار گلعلی بابایی رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس مرتضی سرهنگی رئیس دفتر ادبینظارت بر آثار و محصولات فرهنگی و هنری در کشور را مهم و ضروری دانست
سعید جابر انصاری نظارت بر آثار و محصولات فرهنگی و هنری در کشور را مهم و ضروری دانست دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت وزارت ارشاد اسلامی نیازمند حمایت مؤثر علما و مراجع تقلید در تبیین مسائل فرهنگی و هنری در سطح جامعه است سعید جابر انصاجرای همایش معاونان فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید سراسر کشور
اجرای همایش معاونان فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید سراسر کشور معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت همایش معاونان فرهنگی و امور اجتماعی سراسر کشور در آبان ماه اجرا میشود حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن مؤذنی معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید وبرگزاری دوره آموزشی مدیران اردوگاههای قطب 3 كشور در اصفهان
برگزاری دوره آموزشی مدیران اردوگاههای قطب 3 كشور در اصفهان خبرگزاری پانا دوره آموزشی مدیران اردوگاههای قطب 3 كشور در اصفهان به کا رخود پایان داد ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان ساعت 14 50 به گزارش خبرگزاری پانا دوره آموزشی به تعداد 60 نفر از مدیران اردوگاههای قطب 3 كشور شامل استا-