واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چرا زنان را نمی بینیم؟ وبگاه خبری زنان استان کهگیلویه و بویراحمد (ایل بانو) در یادداشتی به قلم خانم حسنی با عنوان "چرا در کهگیلویه و بویراحمد زنان و مسائل شان نادیده گرفته می شوند؟" به آسیب شناسی مساله مطالعات زنان استان می پردازد.
زنان بخش مهمی از جمعیت کهگیلویه و بویراحمد را تشکیل می دهند که به طور طبیعی مسائل خاص خودشان را دارند، همانگونه که مردان مسائل ویژه خود را دارند.
این مسائل نیازمند ورود جدی متخصصان و کارشناسان جهت بررسی و ارائه راه حل است، اما آیا این اتفاق افتاده است؟
چند وقت پیش برای فعالیت در عرصه زنان استان و کلید زدن حرکات ابتدایی مبتنی بر مطالعات دقیق، راهی ادارات و دفاتری شدیم که طبق کارویژه شان باید در این خصوص اطلاعاتی می داشتند، اما چیزی نیافتیم.
پس از آن مسیر دانشکده های علوم اجتماعی و حوزه های علمیه و دفاتر تحقیقاتی را در پیش گرفتیم، باید بگویم باز هم چیزی نیافتیم.
سراغ مجلات و سایت های استان را هم گرفتیم، گمان نمی کنم نیازی به تاکید دوباره بر نتیجه نگرفتنمان باشد.
نتایجی که گرفتیم این بود: 1- هیچ زنی در این استان وجود ندارد. این نتیجه خیلی سریع رد شد، چون خود ما شاهد نقضی بودیم بر این احتمال. 2- زن در این استان وجود دارد، اما دیده نمی شود. این احتمال به واقعیت نزدیک تر بود. اما چرا این چنین است؟ پاسخ این سوال در گرو بررسی جدی عملکرد نهادهای مسئول همچون استانداری، سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش و آموزش عالی و حوزه های علیمه و حتی سمن ها و دیگر ارگان های مربوط است. مسئولین باید به میدان آمده و پاسخگوی عملکرد خود در عرصه حل مسائل زنان استان و ارتقای سطح زندگی و تفکر ایشان باشند.
بررسی کمرنگ و غیرجدی مسائل زنان از سوی مسئولین و کارشناسان و افراط در طرح یک سویه مسائل در خصوص زنان، مستعد ایجاد فضایی است که تنها قربانیان آن زنان جامعه خواهند بود.
باید گفت به علت مرکزیت و محوریت زنان در حساس ترین سلول جامعه یعنی خانواده، در صورت آسیب دیدن زنان، خانواده و به تبع آن جامعه آسیب جدی می بینند. پس باید به مسائل زنان به صورت جدی نگریست. اما آیا این اتفاق افتاده است؟
در این خصوص می توان رسانه ها را نیز به چالش کشید و از ایشان پرسید شما به چه میزان نسبت به مسائل زنان استان اهتمام داشته و در این خصوص از مسئولین مطالبه کرده اید؟
کدام سایت و یا مجله استان و یا برنامه تلویزیونی تا به حال به این عرصه ورود کرده است؟ کدام کارشناس حوزه زنان را در عرصه رسانه به کار گرفته و به پیگیری مسائل زنان مشغول شده اید؟ سکوت مرگبار رسانه های استان در خصوص مسائل زنان نکته ای است که نمی توان از آن چشم پوشید.
در حقیقت ما در فضایی زندگی می کنیم که عصب های حسی همه مسئولین و رسانه ها و کارشناسان نسبت به زنان و مسائل ایشان بی حس شده و کارایی خاصی ندارد. پس باید قدم اول را در جهت حساس کردن مسئولین استان برداشت!این حرکت تازه شروع شده است.
627
27/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]