واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چرا تکفیری ها با صهیونیست ها نمی جنگند بیروت - ایرنا - طرح های گروه های تروریستی - تکفیری در مرزهای فلسطین اشغالی متوقف می شود، در قاموس این گروه و سرکرده های آنها نامی از فلسطین و مقدسات اسلامی نیست، گویی اینها محکوم به ویرانی هستند، همانگونه که مقام برخی از انبیاء (ع) را در سوریه و عراق منهدم و قبور اولیاء و صالحان را نبش کردند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، "احمد فرحات" کارشناس سیاسی در تحلیلی که در پایگاه شبکه تلویزیونی "المنار" لبنان منتشر کرد، افزود: "مسجد الاقصی" تنها از سوی صهیونیست ها تهدید نمی شود، بلکه در معرض تهدید "جماعت تکفیری" هم قرار دارد.
در تحلیل فرحات آمده است : اکنون این سووالات مطرح است که اگر تکفیری ها روزی به قدس برسند، سرنوشت مقدسات چه خواهد بود، آیا آنها را ویران می کنند و کاری را که صهیونیست ها در دهها سال نتوانسته اند محقق کنند، تمام خواهند کرد.
بطور طبیعی ورود گروه های تروریستی - تکفیری به فلسطین مانند آنچه در سوریه و عراق اتفاق افتاده، تا زمانی که تحت اشغال صهیونیست ها است، میسر نخواهد بود و به همین دلیل "عربده" آنها برای جهاد در فلسطین اشغالی و اخراج صهیونیست ها، شنیده نمی شود، بلکه این عربده ها فقط علیه کشورهای اسلامی به گوش می رسد و خواستار جنگ با مسلمانان و سیطره بر اموال و ویران کردن سرزمین آنها هستند.
از لحاظ جغرافیا، نسبت به سوریه، قدس اشغالی برای هزاران تونسی که برای جنگ در "دیرالزور"، "الرقه"، "حلب" و "دمشق" و دیگر مناطق وارد سوریه شده اند، نزدیک تر است.
کرانه باختری اشغال شده توسط صهیونیست ها نیز در تیررس عناصر مسلح جریان سلفی اردن است که اکنون در سوریه می جنگند.
"ابوبکر البغدادی" سرکرده گروه "داعش" در پیام اخیر خود خواستار جنگ در عربستان سعودی، یمن، مصر، لیبی ، الجزائر، تونس و مغرب شد، اما هیچ اسمی از صهیونیستها نبرد و حتی اشاره ای هم به آن نکرد و به روشنی نشان داد که هرگونه فعالیتی علیه دشمن اول مسلمانان، ممنوع است.
البغدادی تنها تکفیری نیست که فلسطین اشغالی را از دایره آنچه "جهاد" می خوانند، خارج کرده است، "ابومحمد الجولانی" سرکرده "جبهه النصره" هم در مصاحبه اخیر خود با موسسه "المناره البیضاء" وابسته به این گروه تروریستی - تکفیری، از روی قصد هیچ اسمی از فلسطین اشغالی نبرد و خواستار جهاد علیه صهیونیست ها نشد.
البته الجولانی به جای فلسطین اشغالی از اسراییل نام برد و تلویحا گفت که نگران حضور عناصر تروریستی - تکفیری نزدیک مرزهای سوریه با فلسطین اشغالی نباشند.
چرا عناصر گروه تروریستی - تکفیری جبهه النصره که اکنون در مرزهای فلسطین اشغالی قرار دارند، عملیات خود را علیه صهیونیست ها شروع نمی کنند. آیا صهیونیست ها از اهداف آنها نیستند، یا اینکه ماموریت آنها ایجاد بحران و درگیری در "سرزمین شام" برای حمایت از اشغالگران صهیونیست است.
آیا جبهه النصره آماده ورود به سرزمین های اشغالی است و یا اینکه همچنان از خدمات حمایتی ارتش صهیونیستی در گلوله باران مواضع ارتش سوریه و درمان زخمی های آن در بیمارستان های این رژیم بی نیاز نشده است.
علاوه بر دو گروه داعش و جبهه النصره، گروهی دیگر که بر خود نام "جندالاقصی" گذاشته ، گویا اصلا تنها راهی را که نمی شناسد، قدس اشغالی است که مسجد الاقصی در آن قرار دارد و به جای قدس راهی "ادلب" و دمشق و دیگر مناطق سوریه برای جنگ شده و شاید هم جبهه النصره اجازه نمی دهد، وارد فلسطین اشغالی شوند.
یک بررسی سریع در گروه های تروریستی - تکفیری مسلح در میدان سوریه فاش می کند که هر کدام از اینها در خطابه ها، بیانیه ها و ادبیاتشان اصلا مفهوم جهاد در فلسطین اشغالی علیه صهیونیست ها وجود ندارد بلکه برعکس، همواره از آمادگی خود برای همپیمانی با رژیم صهیونیستی علیه کشورهای اسلامی سخن می گویند.
** چرا وحشیگری علیه مسلمانان و سازش با صهیونیست های اشغالگر
فرحات افزود: در عقیده و باور و فتواهای گروه های تروریستی - تکفیری، جهاد نکردن در فلسطین اشغالی علیه صهیونیست ها دست کم در مرحله کنونی تاکید و توجیه شده است.
یکی از فتواهای تکفیری این است که "جنگ دشمن نزدیک بر دشمن دورمقدم است".
بر اساس باور تکفیری ها، باید با هرکسی که در کشورهای اسلامی زندگی می کند و با آنها هم نظر نباشد، جنگید و شرایط اکنون برای آزاد کردن مسجد الاقصی مهیا نیست، اگر تجاوزهای صهیونیست ها علیه آن بیش از این ها افزایش یابد.
"ایمن الظواهری" سرکرده کنونی شبکه "القاعده" که حتی قبل از هلاکت "اسامه بن لادن" نظریه پرداز سیاسی این گروه بود، می گوید: در نظر اسلام و اصول شریعت آن جنگ با حاکمان مردتد بر کفار اصلی بر اساس سه دلیل مقدم است.
وی در توجیه این نظریه افزود: اول اینکه حاکمان مرتد بر کشورهای اسلامی مسلط هستند، دوم جرم مرتد از کافر سنگین تر است و سوم اینکه اینها ( حاکمان مرتد کشورهای اسلامی) دشمن نزدیک هستند.
"هانی السباعی" از نظریه پردازان تکفیری ها نیز می گوید: دشمن نزدیک یک "مرض خطرناک" است که اگر به جسم امت سرایت کند، آن را تخریب می کند، بنابراین نابود کردن آن یک فریضه شرعی است.
البته مقصود السباعی مردم مسلمان هستند و نه حاکمان.
فرحات اضافه کرد: بر این اساس ، از نظر تکفیری ها جنگ با مسلمانان یک فریضه شرعی و مقدم بر آزادی مسجدالاقصی و دفاع از مقدسات است و می توان مسلمانان را مجبور به کوچ کرد و یا سر آنها را برید.
از سوی دیگر در فتواهای تکفیری ها تعامل با دشمن اشغالگر صهیونیستی مجاز اعلام شده است.
"عبدالعزیز بن باز" مفتی عربستان سعودی که در سال 1999 درگذشت، تعامل با دشمن صهیونیستی را مجاز اعلام کرده و گفته بود: اگر مصلحت مسلمانان صلح با یهودی ها(رژیم صهیونیستی) لازم باشد، می توان با آنها تبادل سفیر و خرید و فروش کرد و هر آنچه را که دیگر شرع مطهر جایز می داند.
در همین حال "ابراهیم نجد" مشاور مفتی مصر، استفاده از آیات قرآن کریم و احادیث رسول گرامی اسلام (ص) توسط گروه های تروریستی - تکفیری از جمله آیات و احادیثی را که خواستار جهاد هستند، رد کرده است.
وی خاطرنشان کرده است که گروه های تکفیری مدعی جهاد و اجرای شرع خداوند در زمین هستند، در حالیکه مرتکب اقدامات تروریستی و کیلومترها منحرف شده اند.
فرحات نتیجه کرده است: بنابراین می توان گفت که گروه های تکفیری دست سازش بسوی رژیم صهیونیستی دراز کرده و شمشیر خود را به روی مسلمانان به ویژه کسانی که پرچم حمایت از فلسطین را بر دوش دارند و از مقدسات دفاع می کنند و این بهترین دلیل بر انحراف عقیدتی آنها و شبهه های زیاد در خصوص اهداف دور و نزدیکشان است.
بر این اساس ، پیروان اندیشه تکفیری راهی جبهه های جنگ در افغانستان ، پاکستان، عراق ، سوریه ، یمن ، چچن ، سومالی و مغرب عربی می شوند و آزادسازی فلسطین پس از پایان جنگ با آنچه "رافضی ها ، نصیری ها ، نصاری ، مرتدین و سکولارها" می خوانند، قرار می گیرد.
خاورم ** 1324**1651
25/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]