تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820964089




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلیسای انگلیس رسما با اسقف شدن زنان هم موافقت کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پس از فراهم شدن امکان ارتقای کشیشهای همجنسگرا، کلیسای انگلیس رسما با اسقف شدن زنان هم موافقت کرد لندن – ایرنا- کلیسای انگلیس روز دوشنبه به طور رسمی با اسقف شدن زنان موافقت کرد و بدین ترتیب راه را برای انتصاب اولین اسقف زن تا پایان سال جاری میلادی هموار کرد.


به گزارش ایرنا، "سیناد" نهاد حاکم بر کلیسای انگلیس در شهر "یورک"، در تیرماه گذشته با رای دوسوم اعضای آن با این طرح موافقت کرده بود.
این طرح از سوی "جاستین ولبی"، اسقف اعظم کانتربری و دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس مورد حمایت قرار گرفته است.
زنان از سال 1994 میلادی توانسته بودند که در کلیسای انگلیس به مقام کشیشی نایل شوند اما از آن زمان تاکنون اجازه دست یافتن به مقامهای بالاتر کلیسا به آنان داده نشده بود.
"جاستین ولبی" اسقف اعظم کانتربری روز دوشنبه از این موافقت کلیسای انگلیس، به عنوان شروع یک حرکت جدید در کلیسای این کشور یاد کرد.
موضوع انتصاب زنان به عنوان اسقف در کلیسای انگلیس در چند دهه گذشته، همواره باعث ایجاد اختلاف نظر در این کلیسا بوده است.
گفته می شود که این تصمیم کلیسای انگلستان، به سنتی "مردانه" که صدها سال در این کلیسا جاری بوده پایان خواهد داد.
در حال حاضر زنان در "کلیساهای انگلیکن" خارج از انگلیس در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و آفریقای جنوبی به عنوان اسقف مشغول به کار هستند.
کلیسای رسمی انگلیس دو سال پیش نیز در یک تصمیم جنجالی با ارتقای کشیش های همجنس گرا به مقام اسقفی موافقت کرده بود.
بر اساس این تصمیم، کشیشهای همجنس گرا در کلیسای انگلیس در صورتی که نسبت به گذشته خود استغفار کنند و مجرد باقی بمانند، می توانند به درجه اسقفی ارتقاء یابند.
ارتقاء درجه کشیشهای همجنس گرا به سمت اسقفی کلیسا و ازدواج همجنس گرایان در کلیسا، سبب اعتراض و استعفای "روان ویلیامز" از مقام اسقف اعظم کانتربری شد.
تاسیس کلیسای انگلیکن حاصل اختلاف پادشاه وقت انگلستان با پاپ در نیمه اول قرن شانزدهم بود که باعث شد تا پادشاه، با نفی ریاست رهبر کلیسای کاتولیک بر مسیحیان انگلستان، شخصا ریاست کلیسا در کشور خود را برعهده بگیرد.
کلیسای انگلیس که در سال 1534 میلادی پایه گذاری شده است، هنوز هم ملکه یا شاه انگلیس رهبر عالی آن به شمار می رود و انتصابات مهم در داخل تشکیلات این کلیسا را به پیشنهاد نخست وزیر انجام می دهد.
تصمیم گیری در مورد موضوعات عقیدتی و سازمانی مهم کلیسا بر عهده شورایی به نام "سینود عمومی" متشکل حدود پانصد عضو است که از اسقف ها، روحانیون و پیروان عادی کلیسا تشکیل یافته است.
اروپام**4**
*1370* 1552


27/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن