واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران: موانع اجرای قانون جامع ایثارگران برطرف شود تهران- ایرنا- مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران گفت: قانون جامع ایثارگری بیش از 10 سال است که تصویب شده اما موانعی برای اجرای آن وجود دارد که باید برطرف شود.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار حوزه آموزش ایرنا، محمد حسین کفراشی در نشست مشاوران وزرا در امور ایثارگران با بیان اینکه این قانون 17 آیین نامه دارد که هنوز مصوب نشده است اظهار داشت: با توجه به اینکه بسیاری از ایثارگران آموزش و پرورش در آستانه بازنشستگی هستند از این قانون و امتیازات آن بی بهره می مانند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران تصریح کرد: از 32 هزار جانباز آموزش و پرورش که سال گذشته مشغول به کار بودند اکنون چهار هزار نفر آنان بازنشسته شده اند از این رو لازم است تا هر چه زودتر این قانون اجرایی شود تا حق جانبازان ضایع نشود.
کفراشی با بیان اینکه برخی وزارتخانه ها آیین نامه های این قانون را اجرا می کنند اظهار داشت: این در حالی است که در برخی وزارتخانه ها از جمله آموزش و پرورش موادی از این قانون همچون افزایش 25 درصدی حقوق ایثارگران هنوز اجرایی نشده است.
وی تصریح کرد: در ارتباط با سنوات ارفاقی نیز 3000 نفر سال گذشته در خواست بازنشستگی کردند که سازمان بازنشستگی برای هر سال سنوات ارفاقی این ایثارگران مبلغ 30 میلیون تومان برای هر نفر درخواست کرده است که باید بررسی کرد آیا این مبلغ وجاهت قانونی دارد یا خیر.
وی یادآور شد: ما حدود 2370 همسر شهید شاغل در آموزش و پرورش داریم که اکثر آنها بیمارند و هنوز مشکل تغییر ساعت کار این افراد مشخص نشده است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران اضافه کرد: در چند سال گذشته تعداد مدارس شاهد افزایش یافته و مشکلاتی بین آموزش و پرورش و بنیاد شهید در ارتباط با این مدارس ایجاد شده بود که افت کیفیت تحصیلی را به همراه داشت اما با تعامل در دولت جدید مشکلات رفع شده است.
کفراشی یادآور شد: اکنون مشکل این است که بنیاد شهید 400 میلیارد تومان برای دانشجویان تحت پوشش خود هزینه می کند و کمتر از ده درصد از این اعتبار را در اختیار آموزش و پرورش قرار می دهد.
وی افزود: اگر بنیاد شهید درصد بیشتری را به آموزش و پرورش بدهد ما می توانیم کیفیت کار را بالا ببریم تا دانش آموزان در رشته مورد علاقه خود به جای دانشگاه های غیر دولتی در دانشگاه های دولتی پذیرش شوند و در کنار آن حرفه ای به آنها آموزش داده شود تا به جای کاریاب، کارآفرین شوند.
وی افزود: اکنون 382 هزار دانش آموز در مدارس شاهد، 32 هزار نفر در طرح پراکنده و 50 هزار بسیجی و ایثارگر در دیگر مدارس آموزش و پرورش مشغول به تحصیل هستند و اکنون 470 هزار دانش آموز خانواده ایثارگران نیز با صرف 100 میلیارد تومان هزینه سالانه تحصیل می کنند.
فراهنگ(3)**1883**ل.الف.ی** 1569
26/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]