تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820453418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکارهایی آسان برای جلوگیری از ضعف بینایی!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: راهکارهایی آسان برای جلوگیری از ضعف بینایی!
یکی از نعمت های الهی از جانب پروردگار نسبت به بندگان خویش، نعمت بینایی است، که گاه شاهد آن می باشیم که قدرت بینایی در افراد رو به کاهش و نقصان می رود، اما جالب است اگر بدانید که مهار آن کاری بسیار ساده می باشد که به کررات در گفتار ائمه اطهار (علیه السلام) بدان اشاره شده است.
به گزارش نامه نیوز،
در این باره از حضرت محمد (صَلى الله عَليه وَ آله) روایت شده است که ایشان بیان داشته اند: كُلُوا السَّفَرجَلَ وتَهادَوه بَينَكُم ؛ فَإِنَّهُ يَجلُو البَصَرَ ، ويُنبِتُ المَوَدَّةَ فِي القَلبِ؛ بِه بخوريد و به همديگر هديه دهيد؛ چرا كه چشم را جلا مى دهد و دوستى را در دل مى رويانَد، و نیز می فرمایند: خوردن بِه، موجب از بین رفتن تيرگى (و تاری) چشم میشود، و در جایی دیگر فرموده اند: ثَلاثٌ يَزِدنَ في قُوَّةِ البَصَرِ: الكُحلُ بِالإِثمِدِ، وَالنَّظَرُ إلَى الخُضرَةِ، وَالنَّظَرُ إلَى الوَجهِ الحَسَنِ؛ سه چيز، قدرت بينايى را افزون مى كند: سرمه كشيدن به اِثْمِد، نگريستن به سبزى، و نگاه كردن به چهره زيبا، و همچنین بیان می دارند : شستن دست پيش از غذا خوردن، فقر را مى زدايد و پس از غذا خوردن، غم و اندوه را مى بَرَد و چشم را سلامت مى بخشد.

علاوه بر این از امام كاظم (عَليه السَلام) روایت شده است:إنَّ شَعرَ الرَّأسِ إذا طالَ ضَعُفَ البَصَرُ، وذَهَبَ بِضَوءِ نورِهِ وطَمُّ الشَّعرِ؛ يُجلِي البَصَرَ، ويَزيدُ في ضَوءِ نورِهِ؛ موى سر، اگر بلند شود، ديده به ضعف مى گرايد و فروغِ نورش مى رود؛ امّا كوتاه كردن مو، ديده را جلا مى دهد و بر فروغ نور آن مى افزايد، و در جایی دیگر می فرمایند: ثَلاثَةٌ يُجلينَ البَصَرَ: النَّظَرُ إلَى الخُضرَةِ، وَالنَّظَرُ إلَى الماءِ الجاري، وَالنَّظَرُ إلَى الوَجهِ الحَسَنِ؛ سه چيز ديده را جلا مى دهد: نگريستن به سبزه، نگريستن به آب جارى و نگريستن به روى نكو.

در همین راستا حضرت محمد (صَلى الله عَليه وَ آله) درباره یکی دیگر از اموری که موجب تقویت بینایی می گردد می فرمایند: مَن أدامَ النَّظَرَ فِي المُصحَفِ، مُتِّعَ بِبَصَرِهِ ما دامَ فِي الدُّنيا؛ هر كس قرآن را با نگريستن در آن بخواند، از بهره بينايى برخوردار مى شود ( و بیناییش تقویت می شود) و نیز امیرالمومنین امام على (عَليه السلَام) بیان می دارند: اگر كسى از شما چشمانش ناراحت بود، آيه الكرسى بخواند و در دل، نيّت شفا كند، چرا که به خواست خداوند، بهبود خواهد يافت.

همچنین امام صادق (عَليه السَلام) خطاب به مفضّل بن عمر فرمودند: در رنگ آسمان و درستى تدبيرى كه در آن است، بينديش. اين رنگ، سازگارترين رنگ با چشم و تقويت كننده ترين رنگ براى آن است.


منبع: باشگاه خبرنگاران


۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن