واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سقوط تيرآهن بورس و صادرات فريزر به قطب شمال
نویسنده : اولاد آدم
اولاد آدم از آنجايي كه همواره سعي كرده است در راستاي رسالت شهروند نمونه مردمي خود بودن پايش را توي كفش هر كسي بكند و مانند خصيصه خوب بسياري از مسئولان كه ميتوانند در هر زمينهاي اظهارنظر كنند جز كار خودشان، در هر زمينه اظهارنظر كند، اينك بر آن است كه با توجه به پشتيباني فزاينده شما خوانندگان گرامي و در راستاي وحدت بين ستوني با ساير ستونهاي اقتصادي روزنامه و ساير روزنامههاي تهران، ايران، جهان و ماوراي جهان، در يك اقدام خودجوش نسبت به تحليل آمار و ارقامهاي موجود در مورد سكونت و محل سكونت و امكانات محل سكونت شما پرداخته، زمين را به آسمان بافته و موجبات مسروري شما و فقدان تكدر خاطرتان را بهوجود آورد. ميپرسيد چرا اين كار را ميكند؟ خب براي اينكه جامعه پرسشگر بهوجود بياورد؛ يعني آنقدر اين جامعه از كسي سؤالي نپرسيده اولاد آدم خودش را به در و ديوار ميزند كه يكي از او بپرسد كه تو چرا ميخواهي آمار منطقي را با ذهن ناقص خودت تحليل غيرمنطقي كني؟ اما اميدوارم باز هم كسي نپرسد! ما يك لقمه نان از اين طريق به دست ميآوريم و به غفلت ميخوريم، مرده آن است كه نامش به نكويي ببرند....
بشنويد اين آمار و اين تدبير ما:
بررسي خانوارها از نظر نوع مصالح عمده به كار رفته در ساختمان محل سكونت آنان نشان ميدهد در سال 92 حدود 4/17 درصد خانوارها در ساختمانهاي بتون آرمه، 5/25 درصد در بناهاي اسكلت فلزي، 8/2 درصد در ساختمانهاي بلوك سيماني، 0/6 درصد در بناهاي آجري با تيرچه بلوك، 4/42 درصد در ساختمانهاي آجري با تيرآهن، 4/3 درصد در بناهاي آجري با تيرچوبي و 5/2 درصد در ساختمانهاي خشتي، گلي و چوبي يا ساير مصالح سكونت داشتهاند. اولاد آدم با تجزيه و تحليل خود به اين نتيجه ميرسد كه براي مردم ايران سقف مهم هست اما نوع آن مهم نيست. يعني اين تنها فقط كمي كمتر از نيمي از مردم كشور هستند كه از روي چشم و همچشمي دوست دارند سقفشان تيرآهن داشته باشد. لذا به احتمال قوي پس از ارائه اين كشف و تحليل، تيرآهن در بورس سقوط ميكند. شايد هم تيرآهن خود بورس سقوط كند.
طبق نتايج اين بررسي 9/3 درصد از خانوارها در محل سكونت خود از يك اتاق، 8/30 درصد از دو اتاق، 3/46 درصد از سه اتاق، 7/14 درصد از چهار اتاق، 8/2 درصد از پنج اتاق و 5/1 درصد از شش اتاق و بيشتر استفاده نمودهاند. اولاد آدم فهميده است كه هر چه اتاقهاي خانهها بيشتر ميشود، توجه مردم به آنها كمتر ميشود. اصلا ازدياد جمعيت در اتاقهاي كمتر صورت ميگيرد. بنابر كشفيات جديد اولاد آدم، داشتن سه اتاق بهترين شيوه زندگي ايرانيان است: اتاق تلويزيون. اتاق قهر. اتاق آشتي! در اتاق آشتي شما همه آشتي و ديدهبوسي ميكنيد. در اتاق تلويزيون ميخواهيد زندگي كنيد اما تلويزيون چيزهايي به شما نشان ميدهد كه نداريد، پس با همه قهر ميكنيد و راهي اتاق قهر ميشويد و با همه جنگ و دعوا ميكنيد.
بررسي تسهيلات محل سكونت خانوارها در سال 1392 نشان ميدهد كه حدود 4/99 درصد از خانوارها از آب لوله كشي، 100 درصد از برق، 9/92 درصد از گاز شهري، 2/41 درصد از سيستم فاضلاب شهري، 2/82 درصد از تلفن، 9/23 درصد از اينترنت، 1/98 درصد از آشپزخانه، 3/99 درصد از حمام، 5/62 درصد از كولر ثابت آبي، 6/17 درصد از كولر گازي، 6/8 درصد از سيستم حرارت مركزي (شوفاژ)، 2/5 درصد از پكيج و 7/41 درصد از انباري بهرهمند بودهاند. اولاد آدم فهميده كه هنوز اينترنت به سه چهارم خانههاي ايران راه نيافته. اولاد آدم فهميده كه اين موضوع خوب است كه بزرگنمايي بشود چراكه الان ابر و باد و مه و خورشيد و فلك در كارند كه اينترنت بناي دودمان خانوادههاي ما را به باد داده است آن هم شبانه در خانه. اولاد آدم با استناد به مدارك فوق و ادله كارشناسانه اثبات ميكند كه كمي كمتر از يك چهارم ايرانيها آمادگي آن را دارند كه اينترنت آن هم شبانه دودمانشان را به باد دهد! اوهوم!
نتايج اين بررسي گوياي آن است كه 4/44 درصد خانوارها از اتومبيل شخصي، 8/17 درصد از موتورسيكلت، 7/13 درصد از دوچرخه، 6/57 درصد از چرخ خياطي، 2/30 درصد از راديو ضبط و ضبطصوت، 8/12 درصد از راديو، 3/99 درصد از تلويزيون، 8/53 درصد از ويدئو، 47 درصد از رايانه، 2/15 درصد از دوربين فيلمبرداري، 2/50 درصد از يخچال، 8/81 درصد از فريزر و يخچال فريزر، 1/51 درصد از پنكه، 2/99 درصد از اجاق گاز، 1/92 درصد از جاروبرقي، 5/84 درصد از ماشين لباسشويي و 7/94درصد از تلفن همراه استفاده ميكنند. اولاد آدم مانده است كه اگر نصف ديگر خانوادههاي ايراني هم تصميم بگيرند صاحب ماشين شخصي شوند، خيابانها چه شكلي ميشود؟ بگذريم مهم اين است كه تقريباً تمام مردم ايران از فريزر استفاده ميكنند؛ يعني نميدانند كه فردا قيمت اجناس چقدر بالاتر ميرود براي همين هر چه دستشان ميرسد فريز ميكنند. به احتمال زياد طي روزهاي آينده بورس فريزر به جاي بورس معنوي كه متضمن آينده هر ايراني است راهاندازي ميشود. بديهي است كه با توجه به اينكه خانه ايرانيها پر از فريزر است بايد تدبير انديشيد و فريزرها را به يك جايي صادر كرد. قطب شمال چطور است؟
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]