تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برتر از هر کار نیکی، کاری هست تا جاییکه مرد در راه خدا کشته شود، پس چون در راه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864772664




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار چالوس: مشکلات آزادراه تهران - شمال باید سریع تر رفع شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار چالوس: مشکلات آزادراه تهران - شمال باید سریع تر رفع شود نوشهر - ایرنا - فرماندار چالوس گفت: قطعه چهارم آزاد راه - تهران شمال مشکلات عدیده ای دارد که باید هرچه سریعتر رفع شود.


محمدناصر زندی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با یادآوری مشکلات این بزرگراه در حدفاصل مرزن آباد تا شهرستان چالوس اظهار کرد: آنقدر درباره مشکلات آزادراه گفته ایم که دیگر خسته شده ایم.
وی با تاکید بر این که تسهیل کار مردم و حفظ امنیت آنان وظیفه همه است، افزود: بارها درباره مشکلات موجود در آزادراه تذکر داده ایم و پیگیری این موضوع را وظیفه خود می دانیم اما برخی از مسوولان استانی که این موضوع ارتباطی با آنها ندارد، نسبت به پیگیری های صورت گرفته معترض هستند.
فرماندار چالوس ادامه داد: ریزش های آزادراه در فصل بارش به ویژه در بارش های اخیر پاییزی و بسته شدن راه نشان داد که باید هر چه سریع تر این مشکلات به گونه ای رفع شود.
زندی دیوارهای حفاظتی، آبراه های غیراستاندارد و نقاط حادثه خیز بسیار و ریزش های مکرر را از جمله مشکلات این قطعه از آزادراه تهران - شمال دانست و گفت: آزادراه تا کنون به اداره کل راه و شهرسازی تحویل داده نشده و مسوولیت های این آزادراه ارتباطی با این اداره کل ندارد.
وی با یادآوری این که پیمانکار اجرای آزادراه تهران - شمال مسوول رفع مشکلات و نقایص آن است، گفت: در جلسه ای که به تازگی با حضور علی نبیان معاون امور عمرانی استانداری مازندران در مرزن آباد برگزار شد، مسوولان این قطعه از آزادراه وعده دادند که مشکلات موجود را تا 12 بهمن امسال رفع کنند.
فرماندار چالوس با تاکید بر این که مشکلات قطعه چهارم آزادراه باید بدون بسته شدن این مسیر رفع شود، اظهار داشت: موضوع مربوط به آزادراه تهران - شمال موضوعی ملی است.
زندی تصریح کرد: تا زمانی که مشکلات موجود در این قطعه از آزادراه تهران - شمال رفع نشود فرمانداری چالوس خود را موظف به پیگیری موضوع از طریق پیمانکار و مسوولان ملی می داند.
فرماندار چالوس پیش از این نیز به ایرنا گفته بود که شتابزدگی در بهره برداری از قطعه چهارم آزاد راه تهران - شمال در محدوده مرزن آباد - چالوس مشکلات زیادی را به خاطر رعایت نکردن مسایل هندسی و برطرف نکردن نقاط حادثه خیز ایجاد کرده است.
این قطعه آزادراه با وجود آن که بیش از 20 ماه از آغاز بهره برداری آن می گذرد، با مشکلات عدیده مواجه است.
غیراستاندارد بودن پل منتهی به تنکابن، ساماندهی نشدن ورودی و خروجی آزاد راه، تملک نشدن و تجاوز به برخی اراضی در حریم این آزادراه و نداشتن چراغ روشنایی در تونل ها از جمله نواقص و نقاط حادثه خیز این آزادراه است.
احداث تونل در مسیر این آزادراه همچنین باعث شده تا آب های بالادستی کوه های مجاور هنگام بارندگی های شدید به جای جاری شدن در رودخانه چالوس به سمت برخی روستاهای اطراف هدایت شوند که سبب به راه افتادن سیلاب در منطقه می شود.
در نشستی که دو هفته پیش در شهرداری مرزن آباد و با حضور معاون امور عمرانی استاندار مازندران برگزار شد، نمایندگان شرکت آزادراه تهران - شمال وعده دادند که تا 12 بهمن امسال نسبت به رفع مشکلات این آزادراه بدون مسدود کردن آن اقدام کنند.
قطعه چهارم آزادراه تهران - شمال حدفصل چالوس تا مرزن آباد به طول ۲۰ کیلومتر سال 91 به بهره برداری رسید.
1535/608/ 2025


25/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن