تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871003676




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هیات 18 نفره معلمان آلمانی و سوییسی از اماکن فرهنگی شیراز بازدید کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هیات 18 نفره معلمان آلمانی و سوییسی از اماکن فرهنگی شیراز بازدید کرد شیراز- ایرنا- هیاتی 18 نفره از معلمان و کارشناسان تعلیم و تربیت کشورهای آلمان و سوییس در ادامه سفر خود به مناطق مختلف کشور از اماکن فرهنگی، آموزشی و تاریخی شهر شیراز بازدید کرد.


به گزارش دریافتی یکشنبه ایرنا به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان فارس، این بازدید برای تبادل تجربیات علمی وفرهنگی بین معلمان وکارشناسان حوزه تعلیم و تربیت کشورمان با معلمان سایر کشورها و آشنایی میهمانان خارجی با محتواهای آموزشی و شیوه های تدریس در مدارس ایران صورت گرفت.
18 نفر از معلمان مدارس کشورهای آلمان و سوییس شامل هشت نفر از معلمان زن و 10 نفر معلم مرد به مدت دو روز میهمان اداره کل آموزش و پرورش فارس بودند.
این معلمان علاوه بر بازدید از اماکن فرهنگی و تاریخی شهر شیراز در گفت و گو با تعدادی از کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش فارس در زمینه مسائل تعلیم و تربیت و شیوه های مؤثر آموزشی به بحث و تبادل تجربه پرداختند .
بر اساس این گزارش، سرپرست هیات معلمان آلمانی و سوییسی در پایان سفر دو روزه این هیات به شیراز با قدردانی از میزبانی شایسته آموزش و پرورش فارس با اشاره به عظمت و ابهت فرهنگی و تاریخی جمهوری اسلامی ایران گفت: انجام چنین بازدیدهایی در معرفی چهره واقعی از فرهنگ، تاریخ، ملت و کشور ایران برای سایر ملت ها بسیار مهم است و ما توانستیم در این سفر با فرهنگ، مردم ، دانشگاه ها و مدارس ایران آشنا شویم و چیزی که ما را خیلی به هیجان آورد این است که مردم ایران مردمی با فرهنگ و خیلی مهمان نواز هستند و امیدواریم که در آینده نزدیک بتوانیم میزبان معلمانی از کشور شما در کشورهای خودمان باشیم.
خانم بوپ شوتز الکساندرا گفت: من و همکارانم در مدت اقامت خود توانستیم از نزدیک شاهد فعالیت های آموزشی و پروشی در کشور شما باشیم و به نقاط قوت و ضعف سیستم آموزش و پرورش شما پی برده ایم که امیدوارم بتوانیم در آینده برای رفع مشکلات با یکدیگر همکاری داشته و با استفاده از تجربه ها و دستاوردهای خود در حوزه تعلیم و تربیت زمینه بهتر شدن کیفیت آموزش را در ایران فراهم کنیم.
به گفته کارشناس امورآموزشی اتباع خارجی اداره کل آموزش و پرورش فارس، سفر این هیات خارجی به شیراز با برنامه ریزی و هماهنگی اداره کل مدارس خارج از کشور و امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش به اجرا در آمد.
محمد گودرزی افزود: هدف از اجرای این برنامه بازدید از مراکز آموزشی و آشنایی این معلمان با شیوه های آموزشی و پرورشی درمدارس کشورمان همچنین تبادل تجربیات مفید بین نظام تعلیم و تربیت این کشورها با نظام تعلیم و تربیت کشورمان است.
وی افزود: این افراد طی مدت اقامت خود علاوه بر شرکت در جلسات کارشناسی و تخصصی با حضور معلمان، استادان و کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران و آشنایی با فعالیت ها و سیستم های آموزشی و پرورشی در کشور از اماکن فرهنگی و تاریخی در استانهای تهران، اصفهان، یزد، فارس،کرمان، هرمزگان و خراسان رضوی نیز بازدید کردند.
یک کارشناس اداره کل مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش نیز در این باره گفت: اجرای چنین برنامه هایی می تواند در زمینه تبادل تجربیات آموزشی و فرهنگی همچنین اصلاح شیوه های ناکارآمد آموزشی و پرورشی موثر باشد.
مهدی وحدانی با اشاره به اینکه بیش از 300 هزار دانش آموز غیر ایرانی در مدارس کشور مشغول تحصیل هستند، گفت: هیات معلمان آلمانی و سوییسی می توانند زمینه معرفی فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به سایر ملت ها را فراهم کنند که امیدواریم در بازگشت به کشورشان سفیرانی امین برای کشور و ملت ما باشند و واقعیت های فرهنگی علمی و اجتماعی ملت ایران را بازگو کنند. ک/1
2026 /675


25/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن