واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درصد بالایی از صنایع دستی قاچاق و بی کیفیت در اصفهان جمع آوری شد اصفهان - ایرنا - سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: درصد بالایی از صنایع دستی قاچاق و بی کیفیت که در اصفهان به خصوص اماکن تاریخی این شهر عرضه می شد، جمع آوری شده است.
" محمد حسین دهقانی " روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا تصریح کرد: عمده این صنایع دستی قاچاق و بی کیفیت از کشورهای هند، پاکستان و چین وارد اصفهان شده بودند.
وی تاکید کرد: اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اهتمام جدی برای مبارزه با عرضه صنایع دستی قاچاق و بی کیفیت در راستای حمایت از صنعتگران داخلی دارد.
این مسوول از میدان امام ( ره ) اصفهان به عنوان یکی از مهمترین مراکز عرضه صنایع دستی کشور نامبرد و تاکید کرد: مغازه ها و فروشگاههای این مرکز مهم گردشگری کشور با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه صنعتگران صنایع دستی ، تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی استان اصفهان از صنایع دستی قاچاق و بی کیفیت پاکسازی شده است.
وی با اشاره به اینکه به منظور جلوگیری از عرضه مجدد این صنایع دستی بی کیفیت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با همکاری نیروی انتظامی و دادگستری استان اصفهان بصورت مستمر از مراکز عرضه صنایع دستی بازرسی انجام می دهد، تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد صنایع دستی بی کیفیت و قاچاق به بازارهای اصفهان بازگردد.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اظهار کرد: خوشبختانه توانسته ایم با حمایت استاندار اصفهان مصوبه جدیدی را در کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و شورای استاندارد به تصویب برسانیم که براساس آن شدت برخورد با عرضه کنندگان صنایع دستی قاچاق و بی کیفیت شدت می یابد.
وی تشویق و ترغیب فروشندگان صنایع دستی اصفهان به عرضه محصولات کیفی داخلی، معرفی فروشندگان و فروشگاههای برتر این صنایع، نصب پلاکارد بر سر مغازه ها به منظور معرفی آنها به عنوان عرضه کننده صنایع دستی استاندارد و کیفی را از دیگر اقدمات معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان برای مبارزه با عرضه محصولات صنایع دستی قاچاق و بی کیفیت در بازارهای اصفهان بیان کرد.
براساس آخرین آمار معاونت هنرهای سنتی و صنایع دستی کشور, نزدیک به ۳۷۰ رشته صنایع دستی در کشور ثبت و در ۱۵گروه طبقه بندی شده اند.
بر این اساس، در استان اصفهان بیش از ۱۹۶ رشته ثبت شده است.
بیش از 14 هزار هنرمند و صنعتگر اصفهانی در بیش از 9 هزار کارگاه انفرادی و گروهی به تولید صنایع دستی مشغولند.
ت/ 7132
25/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]