تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830096974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

براي مقابله با جنگ نرم « ‌ادواردو» را به ياد آوريم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: براي مقابله با جنگ نرم « ‌ادواردو» را به ياد آوريم
جنگ نرم كليد واژه‌اي نام آشناست كه اين روزها خيلي‌ها از آن مي‌گويند و مي‌نويسند؛ جنگي نامتقارن كه ديگر با ساخت يك مستند يا شوي تلويزيوني نمي‌توان آن را خلاصه كرد.
نویسنده : معصومه طاهري 
جنگ نرم كليد واژه‌اي نام آشناست كه اين روزها خيلي‌ها از آن مي‌گويند و مي‌نويسند؛ جنگي نامتقارن كه ديگر با ساخت يك مستند يا شوي تلويزيوني نمي‌توان آن را خلاصه كرد.

دشمن با ظاهري فريبنده و مجهزتر از قبل به خانه‌هاي ما هجوم آورده است و اين موضوع را مي‌توان در اشكال مختلف مشاهده كرد، اما آنچه مطرح است آن است كه در مقابل اين تهاجم نرم چه كرده‌ايم و چه بايد بكنيم؟! حقيقتي كه وجود دارد اين است كه ديگر راهكارهاي قديمي كارايي چنداني ندارد و بايد با زبان روز فعاليت كرد تا روي نوجوان و جوان در تيررس تهاجم اثربگذارد، زيرا جوان امروز كمتر رغبتي به مطالعه دارد و تا چيزي را نبيند نمي‌پذيرد؛ در حالي‌كه ما براي الگوسازي ميان آنها يا قدمي برنداشته‌ايم يا ناقص عمل كرده‌ايم (الگوسازي بازيگران و فوتباليست‌ها.)

 يكي از افرادي كه مي‌تواند براي معرفي انقلاب اسلامي و هويت ايراني اسلامي‌مان مؤثر باشد، ادواردو آنيلي است؛‌ جواني كه با وجود داشتن يك امپراتوري به معناي كامل از بهترين برندهاي توليدات ساخت بشري خود را تسليم كامل اسلام و قرآن و در راه اعتقادات حتي جانش را فدا كرد. زندگي ادواردو هرچند در قرن 21 و در قلب اروپا رخ داده است اما انسان را ناخودآگاه به ياد مسلمانان صدر اسلام مي‌اندازد؛ ‌مردي كه شايد خداوند او را به عنوان نشانه براي مسلمانان و شيعيان عصر حاضر قرار داده است تا فريب دنيا و ظواهر آن را نخورند. او خود مالك تمام اين برندهاي شاخصي بود كه عده‌اي آن را مبناي فخر خود بر ديگران قرار داده‌اند.

اما سؤال اينجاست ما براي معرفي اين شخصيت به نسل جوان كشورمان چه كرده‌ايم؟! اولين قدم ساخت مستند ادواردو بود پس از آن سخنراني‌هاي دكتر قديري ابيانه دوست ادواردو و نمايش فيلم در تلويزيون و دانشگاه‌هاي مختلف بود كه سبب شد بخشي از جامعه با وي آشنا شوند. پس از آن در سال 85 انجمن شهيد ادواردو آنيلي در اصفهان تشكيل شد ولي با همه اين احوال هنوز خيلي‌ها با او آشنا نشده‌اند و نمي‌دانند چه شخصيتي است كه بايد حتي به عنوان شاخصه جنگ نرم از آن استفاده كرد. مدير انجمن اسلامي شهيد ادواردو آنيلي مي‌گويد: ما تلاش خود را كرده‌ايم و معتقديم كه ادواردو مي‌تواند يك برگ برنده در جنگ نرم باشد اما متأسفانه به‌رغم ظرفيت بالا از سوي مسئولان فرهنگي همكاري و معاونت لازم صورت نمي‌گيرد تا بيشتر روي اين مسئله مانور بدهيم؛ چرا كه بعضاً بيلان‌كاري و اهميت بيشتري دارد تا تجهيز جوانان در جنگ نامتقارن فرهنگي. اين در حالي است كه بدون شك معرفي ادواردو به عنوان مصداق هويت اسلامي ما مي‌تواند به غليان احساسات و انقلاب دروني در افراد بينجامد.

تنها پخش يك سريال تخيلي كره‌اي يعني جومونگ توانست در سطح بسيار وسيعي تأثيرات فرهنگي به‌جا بگذارد پس چرا معرفي و كار درباره شخصيتي حقيقي چون ادواردو به عنوان يك قهرمان در عرصه جنگ نرم و تقوي هنوز مغفول مانده است؟!

مهدي ملك‌الكتاب خياباني از مبارزان شناخته شده قبل از انقلاب است كه در دهه 60 با ادواردو آشنا مي‌شود و مدتي را با وي زندگي كرده است. او مي‌گويد: ادواردو يك جنتلمن بود موقع غذا خوردن و برخوردهايش اين موضوع را به راحتي مي‌توانستيم بفهميم اما با همه اين وجود ساده و بي‌آلايش بود، عاشق امام خميني (ره) بود و براي كمك به انقلاب هر كاري كه مي‌توانست انجام مي‌داد. روح انساني و عرفاني ادواردو در همان ديدار كوتاه بر وي اثر گذاشته بود.

سؤال اينجاست چرا از چنين ظرفيت‌هاي عظيم براي مسلح كردن جوانان و نوجوانان‌مان در مقابل جنگ نرم دشمن استفاده مطلوب برده نمي‌شود؟!‌ اي‌كاش مسئولان فرهنگي ما هم مانند مقام معظم رهبري نسبت به جنگ نرم حساسيت داشتند و مانند ايشان مي‌انديشيدند كه اگر اين‌گونه بود به راحتي مي‌توانستيم معادلات اين تهاجم نامتقارن را به نفع خود تمام كنيم، آنچنان كه در ساير عرصه‌ها همين گونه بوده‌ايم.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن