واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان خودرو: وزارت صنعت دستور برگزاری انتخابات مجدد انجمن قطعه سازان را صادر کند تهران - ایرنا - عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان خودرو از مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست تا ضمن رسیدگی به تخلفات اتفاق افتاده در انتخابات این انجمن، دستور برگزاری انتخابات مجدد را صادر کند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، فرهاد بهنیا روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر در شورای سیاست گذاری خودرو برخی افراد به عنوان نمایندگان شرکت های قطعه ساز حضور دارند که با توجه به متوقف شدن فعالیت انجمن قطعه سازان، حضور این افراد از سوی انجمن در شورای سیاستگذاری خودرو غیرقانونی است.
وی اضافه کرد: هم اکنون در شورای سیاستگذاری خودرو، مشکلات قطعه سازان بخوبی منتقل نمی شود ضمن آنکه کسی از اخبار شورا مطلع نیست.
وی با اشاره به بهبود وضعیت تولید شرکت های خودروساز و قطعه ساز، اظهار داشت: افزایش تیراژ تولید باعث کاهش هزینه های سربار تولید خودرو شده و وضعیت پرداخت مطالبات قطعه سازان از سوی خودروسازان بهبود یافته است.
عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان خودرو با اشاره به مشکلات بانکی قطعه سازان، گفت: مشکلات بانکی قطعه سازان هنوز حل نشده و درباره پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نیزجدیدا دستوری از وزارت اقتصاد صادر شده که طبق آن، خودروساز مکلف نیست مالیاتی را به قطعه ساز پرداخت کند، بلکه این این گروه باید مالیات را پرداخت کنند.
بهنیا با بیان آنکه این مسئله باعث تعطیلی برخی از واحدهای قطعه سازی شده است، افزود: طی دو ماه اخیر نیز سازمان حسابرسی تأمین اجتماعی به سراغ حسابرسی دفاتر مالی قطعه سازان رفته و در شرایطی که بسیاری از قطعه سازان، قطعات را به صورت امانی از خودروسازان تحویل گرفته، یک قطعه جدید به آن اضافه کرده و دوباره به خودروساز تحویل می دهند، خواستار دریافت حق بیمه 16.5 درصدی از خرید و فروش کالاهای امانی شده است.
وی تصریح کرد: در این شرایط ضرورت رسیدگی به مشکلات شرکت های قطعه ساز بیشتر از قبل شده و در عین حال، عدم برگزاری انتخابات مجدد انجمن قطعه سازان مانع از این رسیدگی شده است.
بهنیا با بیان اینکه طبق حکم وزارت کار، فعالیت انجمن قطعه سازان همچنان متوقف است، گفت: در این شرایط، شاهد فعالیت خصوصی برخی افراد با سوءاستفاده از موقعیت انجمن هستیم و نامه نگاری ها با سربرگ انجمن قطعه سازان و همچنین برگزاری جلسات اعضای هیأت مدیره ادامه دارد.
عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان خودرو با اشاره به انتخابات انجمن صنایع همگن و نیرو محرکه، اظهار داشت: برخی افراد چندین سال است که در انجمن های مختلف از جمله انجمن قطعه سازان، شورای صنایع همگن، شورای گفت وگو و سیاستگذرای خودرو حضور دارند و در واقع این تک صدایی باعث شده تا مشکلات قطعه سازان حل نشود.
بهنیا افزود: این تک صدایی مانع از رسیدن صدای دولت به بخش خصوصی و انعکاس نظرات بخش خصوصی به دولت شده است.
وی با بیان آنکه تشکیل دوباره انجمن قطعه سازان می تواند راهی برای حل مشکلات صنعت قطعه سازی باشد، گفت: اخیراً انتخابات انجمن صنایع همگن صورت گرفته که این انتخابات نیز دارای ایراداتی است.
بهنیا در ادامه با بیان آنکه در انتخابات اخیر انجمن صنایع همگن، برخی افراد عضو هیچ انجمن تخصصی در کشور نبوده اند، گفت: شرکت کنندگان در این انتخابات متناسب با تعداد اعضای قطعه ساز در هر شهرستان در انتخابات حق رأی داشته اند، اما وجود برخی ایرادات در این بخش باعث شد تا نمایندگان قطعه سازان اصفهان و مشهد از حضور در انتخابات خودداری کنند.
بهنیا تاکید کرد: هدف از تشکیل انجمن صنایع همگن این است که انجمن قطعه سازان منحل شود و این افراد به عنوان نمایندگان شرکت های قطعه ساز در جلسات مختلف حضور پیدا کنند.
وی از مسئولان وزارت صنعت خواست تا به تخلفات اتفاق افتاده در انتخابات انجمن صنایع همگن رسیدگی کنند و دستور برگزاری انتخابات مجدد صادر شود.
اقتصام(3)1574**1558
24/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]