تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت مؤمن بهتر از عمل او، و نيت كافر بدتر از عمل اوست و هر كس مطابق نيت خود عمل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812382864




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیابت در ایران سه برابر شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس انجمن دیابت ایران: دیابت در ایران سه برابر شده است تهران- ایرنا- رییس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه شمار مبتلایان به دیابت در ایران نسبت به 25 سال گذشته، سه برابر شده است به گونه ای که درحال حاضر بیش از هفت میلیون نفر دیابتی در کشور وجود دارد تاکید کرد هزینه های آموزش علیه این بیماری نیز باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد.


دکتر اسدالله رجب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار کرد: بیش از 95 درصد مبتلایان به دیابت به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از کنترل مطلوب بیماری خود برخوردار نیستند و به همین دلیل دچار عوارض دیابت می شوند.
وی افزود: این درحالی است که با آموزش دیابت و تحت پوشش قرار گرفتن هزینه های آن می توان بسیاری از هزینه های ناشی از عوارض دیابت را که پوشش بیمه ای دارند، کاهش داد؛ به این طریق بار مالی بیمه ها برای پرداخت هزینه های درمانی بیماران که بسیار بیشتر از هزینه های آموزش است، کاهش می یابد.
رجب گفت: آموزش اساس درمان دیابت است و از این طریق آن می توان از ابتلا به دیابت پیشگیری کرد چراکه پس از ابتلا به دیابت، مبتلایان حتی با مصرف دارو باز هم دچار عوارض ناشی از این بیماری می شوند.
رییس انجمن دیابت ایران اظهار کرد: یکی از عمده ترین مسایل آموزشی، ایجاد انگیزه در فرد دیابتی برای پذیرش بیماری خود است؛ فردی که دیابت خود را نپذیرد، نمی تواند آن را کنترل کند.
رجب افزود: همچنین از طریق آموزش می توان به بیمار توضیح داد که عوامل مختلفی مانند ژنتیک و عوامل محیطی در ابتلای وی به دیابت موثر بوده است تا او خود را در این زمینه مقصر نداند، وارد فاز افسردگی نشود و هرچه زودتر کنترل بیماری را آغاز کند.
وی ادامه داد: علاوه بر این، آموزش می تواند در مورد فعالیت جسمی، تغذیه مناسب، عوارض و پیشگیری از دیابت، نحوه تزریق انسولین و استفاده از لوازم برای کنترل وضعیت قندخون باشد.
فوق تخصص بیماری های کلیه گفت: فردی که اطلاعات کافی در مورد بیماری دیابت داشته باشد، نه تنها دچار عوارض ناشی از آن نمی شود بلکه طول عمر بیشتری خواهد داشت.
رییس انجمن دیابت ایران تاکید کرد: زمانی می توانیم در زمینه پیشگیری از دیابت موفق باشیم که هزینه های آموزش های مرتبط با این بیماری از طرف بیمه گران پرداخت شود.

** افزایش سه برابر مبتلایان به دیابت در ایران
رجب در مورد تعداد مبتلایان به دیابت اظهار کرد: وی با بیان اینکه تعداد مبتلایان به دیابت در گروه سنی بالای 20 سال حدود 11 تا 13 درصد است، افزود: در شهرهای بزرگ مانند تهران این آمار 14 درصد و در یزد و بوشهر 16 درصد است.
رجب ادامه داد: البته در شهرهای کوچکتر که هنوز به شیوه سنتی زندگی می کنند، تعداد مبتلایان به دیابت کمتر است به گونه ای که به عنوان نمونه شهرهای طارم و علیا در استان زنجان کمترین میزان ابتلا به دیابت را دارند.
وی گفت: همچنین افراد در ایران نسبت به کشورهای توسعه یافته، 10 سال زودتر به دیابت مبتلا می شوند.
رجب بیشترین سن ابتلا به دیابت را بین 45 تا 55 سال عنوان کرد و افزود: یکی از علل افزایش دیابت در ایران، افزایش شهرنشینی است؛ در کشورهای دیگر هر 600 سال یک شهر به تعداد شهرها افزوده می شود این درحالی است که در ایران هر 30 سال یک شهر جدید ایجاد می شود.
وی گفت: سرعت افزایش زندگی شهرنشینی و به تبع آن کاهش فعالیت های جسمی، شیوه نامناسب تغذیه ای و افزایش استرس ها سبب افزایش تعداد مبتلایان به دیابت در ایران و جهان شده است.
رجب با بیان اینکه 80 درصد دیابتی ها در کشورهای درحال توسعه زندگی می کنند، افزود: یکی دیگر از علل افزایش تعداد مبتلایان به دیابت، افزایش بهداشت عمومی و امید به زندگی است که سبب طول عمر افراد و ایجاد دیابت در بین افراد مسن شده است.
وی گفت: تعداد مبتلایان به دیابت درحال حاضر در جهان بیش از 400 میلیون نفر است و پیش بینی می شود با توجه به سیر صعودی ابتلا به دیابت، تا سال 2035 میلادی این تعداد به 600 میلیون نفر برسد.
به گفته وی، دیابت بیماری خطرناک و هزار چهره ای است که بر تمام دستگاه های بدن تاثیر می گذارد و در هر شش ثانیه جان یک نفر را در جهان می گیرد.

** بیماری خاموش
دیابت معروف به بیماری خاموش شامل دیابت نوع یک و دیابت نوع دو است که دیابت نوع یک در اثر کمبود یا نبود انسولین در بدن بوجود می‏ آید؛ بنابراین افراد مبتلا به دیابت نوع یک باید انسولین دریافت کنند.
این نوع دیابت که به آن دیابت جوانی نیز می گویند، بیشتر در کودکان و نوجوانان دیده می ‏شود.
دیابت نوع دو در اثر اختلال کار انسولین در افراد بزرگسال رخ می دهد و افراد مبتلا به این نوع از دیابت می توانند از طریق ورزش و رژیم غذایی مناسب بیماری خود را کنترل کنند.
بر اساس آمار، 90 درصد بیماران دیابتی در جهان، مبتلا به دیابت نوع دو هستند.
دیابت حاملگی نیز که به طور ناگهانی در زمان بارداری بروز می‏ کند، طبق آمارها گریبانگیر بین دو تا هفت درصد از زنان باردار در جهان می شود.

** راه های پیشگیری
همه افراد خواهان سلامت و داشتن وزن و اندام مناسب هستند اما بیشتر آنها هیچ تلاشی برای رسیدن به خواسته خود نمی کنند. این درحالی است که باید با تغییر شیوه زندگی
جهت رسیدن به این اهداف گام های اساسی برداشته شود.
به گفته پزشکان، برای پیشگیری از دیابت نوع دو باید از عواملی مانند سکون و نداشتن تحرک جسمی، مصرف موادغذایی نامناسب مانند فست فودها و کار و زندگی در محیط های استرس زا اجتناب کرد.
تلاش برای داشتن وزن مناسب به عنوان یکی از عوامل پیشگیرانه در ابتلا به دیابت از مواردی است که متخصصان بیماری های کلیه و دیابت بسیار بر آن تاکید دارند.

سازمان بهداشت جهانی در سال 1991 میلادی، 14 نوامبر سالروز تولد "فردریک بنتینگ" زیست شناس کانادایی و کاشف انسولین را با هدف شناخت بیشتر بیماری دیابت در جهان و راه های پیشگیری و درمان آن، به عنوان روز جهانی دیابت نام گذاری کرد.
هر سال سازمان بهداشت جهانی با تعیین شعاری به مناسبت این روز، توجه مردم و سیاستگذاران کشورها را به لزوم توجه بیشتر به این بیماری جلب می کند.
این سازمان شعار امسال روز جهانی دیابت " زندگی سالم با دیابت و تغذیه سالم با صحبانه کامل" تعیین کرده است.
علمی(5)1834**1599


24/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن