تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى‏ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى‏ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827276015




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالف پرورش ماهی تیلاپیا در کشور هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سازمان محیط زیست: مخالف پرورش ماهی تیلاپیا در کشور هستیم تهران - ایرنا - معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: این سازمان اکنون به طور صریح و شفاف مخالف پرورش ماهی تیلاپیا در کشور است.


احمد علی کیخا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار کرد: تاکنون نظر سازمان محیط زیست درباره دادن مجوز برای پرورش ماهی تیلاپیا در کشور منفی است و بر این اساس جلساتی با سازمان شیلات داشته ایم.
وی افزود: سازمان شیلات چند سال گذشته پرورش ماهی تیلاپیا در بافق یزد را آغاز کرده است که فعالیتشان در زمینه تولید ماهی نر است اما برای فعالیت خود تاییدیه نهایی سازمان محیط زیست را دریافت نکردند.
وی گفت: چندی پیش نیز جلسه ای با رییس سازمان شیلات داشتیم و سازمان محیط زیست پذیرفت تا در چند استان به صورت پایلوت فعالیت پرورش ماهی تیلاپیا انجام شود اما مشروط بر اینکه گزارش ارزیابی زیست محیطی در استان ها انجام و بعد به سازمان محیط زیست ارسال شود تا مورد بررسی قرار گیرد.
کیخا افزود: تاکنون در این زمینه جلسات متعددی با حضور کارشناسان و استادان دانشگاهی در زمینه نحوه فعالیت پرورش تیلاپیا داشته ایم و بعد از جمع بندی این اطلاعات به این نتیجه رسیدیم که پرورش ماهی تیلاپیا در کشور نداشته باشیم.
وی در این زمینه اینگونه استدلال کرد: زیرا اطلاعات موجود نشان می دهد پرورش ماهی تیلاپیا ریسک بالای زیست محیطی دارد و اکنون الزامات و شرایط برخورد با این ریسک در کشور فراهم نیست.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: توصیه این سازمان به عنوان متولی حفاظت از محیط زیست به سازمان شیلات این است که بیشتر از گونه های بومی استفاده کنند زیرا تیلاپیا یک گونه غیر بومی و مهاجم است.
وی در پاسخ به این سوال که درخواست متقاضیان پرورش ماهی تیلاپیا در حوضچه های پرورشی است نه محیط طبیعی اظهار کرد: برای انجام یک فعالیت دو مساله وجود دارد یکی مسایل فنی و دیگری مدیریتی است.
کیخا افزود: اکنون به یقین کامل نرسیده ایم که بچه ماهی که از خارج وارد می شود قطعا نر است یا نه و اینکه شرایط مدیریتی موجود در کشور برای انجام چنین فعالیتی که ریسک بالایی دارد، آماده نیست.
این در حالی است که علی اصغر مجاهدی معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات کشور چهارشنبه هفته گذشته در سلسله کارگاه های آموزشی ویژه اهالی رسانه که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شده بود گفت: در دنیا پرورش ماهی تیلاپیا روبه رشد است و ما نیز به دنبال این هستیم که آن را در سبد غذایی بیاوریم.
تیلاپیا به انگلیسی Tilapia نوعی ماهی است. جنس تیلاپیا از اعضای خانواده سیکلید و از راسته سوف ماهیان است که داری بدنی مستطیلی شکل با فلس های ریز هستند.
جنس تیلاپیا دارای دو زیر جنس است که تفاوت اساسی آنها در روش تولید مثلشان است.
زیستگاه اصلی این ماهی شرق آفریقا به ویژه کنیا است. ژاپنی ها به عنوان ماهی خوراکی تیلاپیا را از مالزی به کشور خود بردند و به عنوان گونه پرورشی معرفی کردند. امروزه تیلاپیا در ژاپن، روسیه، هند و بخش هایی از آمریکا و اروپا پرورش داده می شود. سازمان شیلات قصد پرورش این ماهی در مناطق کویری ایران را دارد بر این اساس در بافق یزد پرورش آنرا در حوضچه ها آغاز کرده است اما انجام این فعالیت مخالفان زیادی دارد زیرا معتقدند یک گونه غیر بومی است و موجب تخریب محیط زیست و به خطر افتادن زندگی گونه های بومی می شود.
علمی ( 4 ) **9014**1599


24/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن