تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832344280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون پیشگیری بهزیستی قزوین: ازدواج های فامیلی خطر ابتلا به بیماریهای ارثی چشم را افزایش می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون پیشگیری بهزیستی قزوین: ازدواج های فامیلی خطر ابتلا به بیماریهای ارثی چشم را افزایش می دهد قزوین- ایرنا- معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی استان قزوین گفت: بیماری های ارثی و ازدواج های فامیلی یکی از مهمترین علل نابینایی دوران کودکی است.


دکتر"فریده یوسفی پور" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: چشمان بعضی از کودکان با آنکه سالم و طبیعی به نظر می رسند، اما ممکن است سلامتی و دید کافی نداشته باشند.
وی تنها راه پیشگیری از تنبلی چشم را تشخیص به موقع آن دانست و اظهارکرد: سال گذشته در طرح پیشگیری از تنبلی چشم در استان، 40 هزار کودک سه تا شش سال مورد معاینه قرار گرفتند.
یوسفی پور ادامه داد: مراحل درمان تنبلی چشم در کودکانی که زیر پنج سالگی تشخیص داده شود، به نحو مطلوبی انجام می شود، به طوری که این کودکان در سن بزرگسالی با مشکلی مواجه نیستند.
وی با اشاره به اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم در سه مرحله توسط مربیان، اپتومتریست و پزشک انجام می شود، افزود: کودکانی که در مرحله نخست مشکوک به تنبلی چشم باشند برای درمان به مرحله دوم ارجاع می شوند.
یوسفی پور، بروز مشکلات عصبی، دوری یا نزدیک بینی و ساختاری در چشم مانند انحراف چشم را مهمترین عوامل ایجاد کننده تنبلی چشم برشمرد و گفت: تنها راه پیشگیری از این اختلال، تشخیص به موقع است.
این مسوول اضافه کرد: تشخیص ندادن و درمان به موقع تنبلی چشم میتواند موجب کاهش بسیار شدید دید یک یا هر دو چشم و گاهی نابینایی شود.
یوسفی پور، مهمترین علل معلولیت چشمی در کودکان را درمان نکردن به موقع دانست و افزود: ساختمان چشم از دوران جنینی شکل می گیرد و تا سالهای بعد از تولد، رشد و تا کامل شدن حس بینایی ادامه دارد.
وی اضافه کرد: بیماریهای مادر و حوادث دوران بارداری برای مادر، روی این عضو حساس اثرات سویی می گذارد.
یوسفی پور تصریح کرد: اگر یکی از افراد خانواده مبتلا به بیماری های چشمی باشد، قبل از بارداری باید مورد مشاوره ژنتیک قرار گیرد.
این مسوول با بیان اینکه اگر مادر در سه ماه اول بارداری به سرخجه دچار شود، ممکن است فرزند او به آب مروارید مبتلا گردد، افزود: اگر آب مروارید مادر زادی نوزاد در دو ماه اول زندگی درمان نشود، چشم تنبل یا نابینا خواهد شد.
یوسفی پور، یکی دیگر از بیماری های عفونی چشم در نوزادان را آب سیاه مادر زادی عنوان کرد و گفت: یکی از نشانه های این بیماری ریزش بیش از حد اشک در نوزادان، کدر شدن و بزرگتر شدن سیاهی داخل چشم می شود که در صورت درمان نشدن به موقع، منجر به کوری در نوزادان می شود.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی استان قزوین ادامه داد: لوچی چشم در نوزادان ممکن است مادر زادی باشد و یا چند سال بعد از تولد به وجود آید.
یوسفی پور اضافه کرد: مغز کودک کم کم از چشمی که لوچی دارد استفاده نمی کند در نتیجه کودک بینایی چشم را از دست می دهد.
وی، بهترین زمان برای درمان لوچی را سه سال اول زندگی نوزاد عنوان کرد و افزود: درمان دیرهنگام، بینایی چشم را کمتر، تنبلی چشم را سرعت بخشیده و سرانجام به نابینایی منجر می شود.
معاون فرهنگی و امور پیشگیری سازمان بهزیستی استان قزوین به والدین توصیه کرد: اگر درمان لوچی چشم، هفت تا هشت سالگی عقب بیفتد عوارضی که به وجود می آید جبران ناپذیر خواهد بود.
وی، مصرف ویتامین A را برای رشد و ادامه زندگی نوزادان لازم دانست و گفت: این ویتامین در سبزیجات، جگر، ماهی، تخم مرغ و کره به مقدار زیادی وجود دارد که کمبود ویتامین A بیشتر در کودکان دیده می شود.
یوسفی پور از علائم کمبود این ویتامین را خستگی چشم، شب کوری در کودکان عنوان کرد و افزود: برای پیشگیری از کمبود این ویتامین، کودک تا دو سالگی نباید از شیر مادر محروم شود.
7389/ 614


24/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن