تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870241082




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها به کار خود پایان داد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها به کار خود پایان داد خبرگزاری پانا: در واپسین روز برگزاری بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها حسین انتظامی به عنوان نماینده مدیران مسئول خبرگزاری ها و مطبوعات انتخاب شد.
۱۳۹۳ جمعه ۲۳ آبان ساعت 17:05



به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها بیان داشت: در این دوره از نمایشگاه بیش از 600 غرفه در طی هفت روز برگزاری شرکت کردند. حضور روابط عمومی و کسب و کارهای مرتبط با رسانه باعث ایجاد هم افزایی و مفاهمه بین رسانه ها و موسساتی شد که خدمات مرتبط با رسانه ارائه می کنند.
وی افزود: برگزاری آیین اختتامیه دو کارکرد مهم دارد. نخست قدردانی از زحمات و تلاش های غرفه هایی که بر اساس شاخصه های اعلام شده در روز اول نمایشگاه عمل کردند. همچنین حضور آقای سرافراز ریاست جدید رسانه ملی که خود خاستگاه مطبوعاتی دارند به عنوان اولین جلسه رسمی بعد از جلسه معارفه شان از حمایت ایشان از مطبوعات حکایت دارد. همچنین انتخاب ایشان از سوی مقام معظم رهبری یک پیام مدیریتی برای همه است.
انتظامی ادامه داد: رسانه ها در ساخت زبانی جامعه عنصری هویت بخش هستند و در این دوره از نمایشگاه نیز همچون دوره های پیشین به رسانه هایی که به این مهم توجه داشتند تقدیر می شود. اگرچه نمایشگاه به ساعات پایانی خود نزدیک شده است اما کار رسانه خاموشی ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین دعایی نیز در ادامه این مراسم با نقل خاطراتی از ریاست جدید سازمان خنده بر لب حاضران نشاند.
وی همچنین بیان داشت: به خاطر ندارم جلسه و مراسم افتتاحیه و اختتامیه ای در ایران برگزار شده باشد و یک روحانی در آن به سخنرانی نپردازد.
دعایی همچنین ریاست رسانه ملی را به سرافراز و برگزیده شدن حسین انتظامی به عنوان نماینده مدیران مسئول خبرگزاری ها و مطبوعات را به آن دو تبریک گفت.
رضا رفیع مجری مراسم نیز عنوان کرد: نقل خاطره و شوخ طبعی حجت الاسلام و المسلمین دعایی به ما هم جسارتی در صحبت کردن داد. وی گفته خود را با بیان خاطره ای به نقل از دعایی ادامه داد.
خدامی مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا نیز طی جلسه امروز یادآور شد: قطعا نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری بیستم ویژگی منحصر به فردی داشت و آن همبستگی، همدلی، هم افزایی و صمیمیت در فضای رسانه ای بود. اگر ساختمان مطبوعات و خبرگزاری هایمان از هم دور است، باید همدیگر را بشناسیم و حلقه های رسانه ای را در مسیر منافع و امنیت ملی پیش ببریم.
وی افزود: لازم است رسانه امروز به جای ابزار تبدیل به نیاز شود. رسانه ملی صرفا صداوسیما نیست. بلکه یک وبلاگ هم می تواند رسانه ملی باشد. زیرا در مسیر توسعه حرکت می کند و آنچه ما امروز از آن دور هستیم، غنای رسانه ای است.
آیین اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها هم اکنون در سالن اختتامیه مصلی تهران در حال برگزاری است و ادامه گزارش متعاقبا درج خواهد شد.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن