واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ آبان ۱۳۹۳ (۹:۴۶ق.ظ)
وظايف كميته اجرايي شانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي اعلام شد كميته اجرايي شانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي در نشستي وظايف كميتههاي اجرايي درگير برگزاري جشنواره جوان خوارزمي را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري موج، كميته اجرايي شانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي در نشستي وظايف كميتههاي اجرايي درگير برگزاري جشنواره جوان خوارزمي را اعلام كرد.
عليرضا اللهياري، دبير شانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي در اين رابطه گفت: تهيه، تدوين و تكميل اسامي و نشاني ارگانها، سازمانها، موسسات، دانشگاهها و و ساير مراكز مرتبط براي به روز نگهداشتن بانك اطلاعاتي جشنواره، بازنگري، تهيه و درج فراخوان در وبگاه و ارسال به مراكز مرتبط، پيگيري چاپ پوستر و ارسال آن به مراكز علمي، صنعتي و دانشگاهها، بازبيني و بازنگري در آيين نامه اجرايي و فرمها، رفع نواقص طرحهاي ارسالي از طريق سامانه توسط كارشناس و اعلام وصول طرحها و پيامهاي موردي به متقاضيان از جمله وظايف انجام شده در دبيرخانه جشنواره جوان خوارزمي است.
وي همچنين اقدامات صورت گرفته از سوي بخشهاي IT دبيرخانه، امور پشتيباني و رفاه، روابط عمومي و مديريت امور مالي را اعلام كرد.
اللهياري در خصوص معيارهاي مهم ارزيابي طرحهاي جشنواره اعلام داشت: در گروههاي تخصصي جلساتي برگزار ميشود كه به منظور يكپارچگي نحوه ارزيابي و برگزيده شدن طرحها صورت ميگيرد و در بررسي طرحها علاوه بر اعضاي هيأت علمي سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران از كارشناسان، اساتيد، فناوران و صنعتگران برجسته و طراز اول از سراسر كشور استفاده ميشود.
وي در خصوص راستيآزمايي طرحها اظهار داشت: يكي از آيتمهاي شناسايي و راستيآزمايي طرحها، شناسايي صاحبان حقيقي طرح است كه با دقت نظر و ارزيابي دقيق و كارشناسانه صورت ميپذيرد. همچنين طرح ميبايست كاملا ً تكميل شده باشد و موفقيتآميز به نتيجه رسيده باشد.
الهياري افزود: همچنين ايمني طرح بر اساس استاندارهاي موجود انجام و با حساسيت بسيار بالا از سوي كارشناسان ذيربط صورت ميگيرد.
دبير شانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي اذعان داشت: طرحهاي جشنواره جوان در چهار گروه بنيادي، توسعهاي، كاربردي و ابتكاري بررسي و ارزيابي ميشود.
وي درخصوص شاخصهاي طرحهاي بنيادي گفت: طرحهاي اين گروه حتما بايد در مرزهاي دانش نتايج خوبي بهدست آورد باشند. همچنين از بنيه علمي بالايي برخوردار بوده و تعداد مقالات علمي خوبي از آن منتج شده باشد.
اللهياري از ويژگيهاي طرحهاي كاربردي نام برد و اظهار داشت: اين گروه از طرحها حتما بايد به مرحله كاربردي رسيده باشند و عملكردشان مثبت و كامل باشد و حداقل به مرحله نيمهصنعتي رسيده باشند.
وي ورود به مرحله كاربردي بودن و توسعه انبوه را از انتظارات مورد قبول براي طرحهاي توسعهاي نام برد و اظهار داشت: اين طرحها همچنين بايد از نظر فني تامين تكنولوژي كردهباشند.
اللهياري بيان داشت: در محور اختراع و ابتكار انتظار داريم اين طرحها توسط مراجع و قطبهاي علمي ذيصلاح داخل و خارج از كشور ثبت شده باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]