واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در ذره بین این هفته گذشت
از زمین خواری ویلای 18 میلیاردی تا ترافیکی که خود پلیس علت آن است
خبرنگار 20:30 در ذره بین شب گذشته سوژههایی همچون زمین خواری ویلای 18 میلیاردی و ترافیکی که خود پلیس علت آن است را زیر ذره بین برد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران خبرنگار ذره بین در سوژه اول به سراغ زمینخوارانی رفت که هنوز سیمان تیغه ی ساخت و ساز آنها خشک نشده، بلدوزرهای قانون زمینشان را صاف میکند.زمینخوارانی که رقم بعضی از ویلاهایشان به چندین میلیارد تومان میرسد.
به گفته نبوی مدیر کل بازرسی سازمان محیط زیست قیمت یکی از این ویلاها 18 میلیون تومان است. البته ویلایی که خیلی وقت است در نوبت تخریب است.
نکته جالب این است که زمانی که خبرنگار باشگاه خبرنگاران برای دیدن ویلای مذکور از مسئولین تقاضای آدرس کرد با جواب نه آنان مواجه شد. حال سوال این است برای زمینهایی که جزء منابع طبیعی است چطور میتوان سند گرفت؟
در واقع مشکل اینجاست که کسی که سند صادر میکند خبر ندارد زمین مورد ادعای زمینخوار محترم جزء زمینهای منابع طبیعی و ملی است.
بکائیان معاون سازمان ثبت اسناد در این خصوص گفت: به وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگل ها و مراتع اعلام کرده ایم و از وزارت نیرو، راه و شهرسازی و کلیه اشخاص حقوقی مانند اوقاف که متولی املاک غیر شهری هستند مجددا تقاضا میکنیم تا نقشههایشان بر مبنای واقعیت ارائه دهند.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران سوژه بعدی از کودکان کاری گفت که برای بازپروری به بهزیستی آورده می شوند. بر همین اساس بعد از اینکه وزارتخانههای کار، کشور، ناجا و شهرداری دستور گرفتهاند تا فکری برای پاکسازی شهرها از چهره متکدیان و بیخانمانهای همه جا کنند متوجه شدیم مسئولین مربوطه این کودکان را جمع میکند اما به گفته هاشمی رئیس سازمان بهزیستی پس از جمع آوری آنان بلافاصله اولیای این افراد مراجعه میکنند و علیه سازمان بهزیستی حکم میگیرند و باز پروری ناقص میماند.
مصداق این موضوع کودکان کاری است که در یکی از مراکز بهزیستی نگه داری میشوند. کودکانی که به این مراکز تحویل داده میشوند بعضآبرای کارمندان چهرههای آشنایی هستند چرا که 40 تا 50 درصد آنان تکراری هستند.
نکته جالب دیگر این است که به محض اینکه پای این کودکان به این مراکز باز می شود از سوی باندهایی که از این کودکان سوء استفاده میکنند تحت فشار قرار میگیرند.
فرید معاون اجتماعی بهزیستی در این خصوص گفت: افراد دیگری که این کودکان را وادار به رفتن به سر خیابان و کار کردن میکنند همکاران ما را تهدید میکنند و بعضآ مورد ضرب و شتم قرار میدهند لذا نیاز است که حمایتهای قانونی بیشتری بر همکاران ما صورت گیرد.
خبرنگار 20:30 در سوژه سوم خود از افزایش تعداد پروازهای تاخیری گفت: بر اساس آمارها تعداد پروازهای تاخیری که در تیرماه هزار و 640 مورد بوده است در شهریور ماه به 2 هزار و 227 مورد افزایش یافته است.
حال مسافران منتظر اعلام نتایج بازرسی تاخیرها هستند.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران در سوژه بعدی خود پای خودرو سازها را به 20:30 کشاند و از بد حسابی آنان گفت: به تازگی منصرفیهای ایران خودرو به جای چک روز با حوالههایی به بانک میروند که حساب مورد نظر آنان خالی است و موجودی ندارد.
خبرنگار ذرهبین در سوژه بعدی خود از عدم رعایت استاندارد در زعفران مصرف داخلی صحبت به میان آورد. زعفرانی که استاندارد جهانی آن را خود کشور ایران تعیین کرده است. متاسفانه عدهای داخل کشور این استاندار را جدی نمیگیرند و تعدادی از بازارها قسمت سفید زعفران را با خود زعفران رنگ میکنند .
به گفته پیروز بخت رئیس سازمان استاندارد در داخل کشور رعایت استاندار زعفران اجباری نیست اما رعایت استاندارد برای صادرات اجباری است.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران در سوژه آخر خود به سراغ ترافیک هایی رفت که خود پلیس علت به وجود آمدن آن است ترافیکی که هر روز در جاهای مشخصی از شهرها خود طرحهای پلیس آن را ایجاد میکند.
به گفته عابدی جانشین پلیس راهور تهران گاهی پلیس مجبور است برای مقابله با برخی تخلفات ترافیکهایی را ایجاد کند اما گاهی هم بیسلیقگی باعث ایجاد ترافیک میشود و نیروهای پلیس در جاهایی که نباید مستقر شوند مستقر میشوند.
وی ادامه داد: مردم گاهی این نکته را تذکر میدهند و همکاران ما نیز باید قبول کنند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]