تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827419695




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

85 درصد از فیلترینگ هوشمند جواب مثبت می‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اسفنانی خبر داد؛
85 درصد از فیلترینگ هوشمند جواب مثبت می‌دهد
سخنگوی کار گروه تعیین مصادیق مجرمانه گفت: به لحاظ خصوصیت فضای مجازی در بحث فیلترینگ صفحه به صفحه، فیلترینگ هوشمند می‌تواند 80 تا 85 درصد موثر باشد.


 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمد علی استنانی سخنگوی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در نشست تخصصی مدیریت فیلیرینگ شبکه‌های اجتماعی و موبایل با اشاره به اینکه نادیده گرفتن فضاهای مجازی در عصر حاضر امکان ناپذیر است، به دو رویکر اشاره کرد و گفت: اگر فرض را بر این بگیریم که هیچ پالایشی وجود نداشته باشد و اجازه دهیم هر اتفاقی می‌خواهد بیافتد و این فضا را ایجاد کنیم که با آموزش می‌توان در مقابل آسیب‌ها ایستاد، یکی از رویکرد‌های کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است.
 
وی افزود: در برخی از فضاهای مجازی باتوجه به گزارش‌های پلیس فتا گاهی برخی از صفحه‌ها تا 30 درصد محتوای مجرمانه و در برخی فضاها تا 89 درصد محتوای غیر اخلاقی دارد.
 
این در حالی است که در بحث اقتصاد و تجارت 93 درصد کار‌ها در فضای مجازی انجام می‌شود.
 
اسفنانی در ادامه با اشاره به اینکه در صورت تعامل و گفتگو در خصوص شبکه‌های اجتماعی می‌تواند جلوی آسیب‌های اجتماعی را بگیرد، اظهار داشت: اساسا پالایش کار درستی نیست، به لحاظ اینکه در فضای مجازی انواع خطر‌ها اتفاق‌های می‌افتد که جبران پذیر نیستند.
 
وی با طرح این سوال که آیا در صورت مواجهه با مصادیق مجرمانه، آیا الزاما باید تمام آن فضاها محدود و فیلتر شود تصریح کرد: ما می‌توانیم برخی از صفحات را به دو روش هوشمند و غیر هوشمند فیلتر کنیم که به دلیل وجود انواع فیلترینگ غیر هوشمند، در عرض یک ساعت می‌توان به اطلاعات با محتوای غیر اخلاقی دست پیدا کرد اما گاهی فیلترینگ صفحه به صفحه امکان پذیر نیست و باید کل محتوا فیلتر شود.
 
اسفنانی افزود: در فیلترینگ هوشمند 80 تا 85 درصد می‌توان فیلتر صفحه به صفحه را اجرا نمود،‌ اما به دلیل تشابه برخی داده‌ها،‌ امکان فیلتر وجود ندارد.
 
سخنگوی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در ادامه با اشاره به اینکه 7 میلیون کاربر از فضاهای تلفن همراه استفاده می‌کنند گفت: در حال حاضر نمی‌توان آماری از استفاده‌های مثبت یا منفی از این فضاهای مجازی ارائه داد.
 
اسفنانی در ادامه با اشاره به اینکه لازم فضاهای مجازی جامعه را پالایش کنیم افزود: وظیفه‌ی حاکمیت این است که در مقابل خطرها بایستد اما با توجه به وجود انواع فیلتر شکن‌ها و اینکه تا چه اندازه نتیجه بخش باشد، مشخص نیست.
 
وی تصریح کرد: فضای مجازی، فضایی است که می‌توان از آن بهترین استفاده‌ها را کرد اما معایبی هم دارد که آن‌ها را هم باید در نظر بگیریم.
 
اسفنانی افزود: من به عنوان یکی از اعضای کار گروه تعیین مصادیق مجرمانه و آنچه که نظر غالب در این جمع است، تا آنجا که بتوانیم شبکه‌های اجتماعی مصدود و فیلتر نمی‌شود و بر اساس تشخیص محتوا و در صورت آسیب جامعه نهایتا فضای فیلتر محیا می‌شود.
 
گفتنی است نشست تخصصی فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی و موبایل با حضور برخی از اعضای مجلس شورای اسلامی و کار گروه تعیین مصادیق مجرمانه در پژوهشگاه هنر و ارتباطات برگزار شد.
 
انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن