تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان مؤمن، در پشت دل اوست و دل منافق، در پشت زبان او، زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867877364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر «ضرغامی» درباره انتصاب «سرافراز»


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نظر «ضرغامی» درباره انتصاب «سرافراز»
عزت‌الله ضرغامی انتخاب محمد سرافراز را حاکی از درایت، آینده نگری و عنایت ویژه مقام معظم رهبری به ارزش‌های دینی و انقلابی ارزیابی کرد.
تسنیم: عزت‌الله ضرغامی در نوشته‌ای ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس جدید صدا و سیما به ده دلیل، ‌انتخاب سرافراز را حاکی از درایت، آینده‌نگری، نگاه کار‌شناسانه و عنایت ویژه مقام معظم رهبری به ارزش‌های دینی و انقلابی دانسته است.

ضرغامی در این نوشته با اشاره به حکم مقام معظم رهبری آورده است «رسانه ملی همانگونه که در متن این حکم تاریخی آمده است، ماموریت‌های بزرگ و بی‌بدیلی برعهده دارد.

رئیس سازمان شخصا باید واجد شرایطی باشد که بتواند از عهده این وظایف سنگین و دشوار به خوبی برآید» و حداقل به دلایل 10 گانه ذیل، جناب آقای سرافراز شایستگی پذیرش این مسئولیت را دارد.

1 ـ آقای سرافراز یک کار‌شناس ارشد واقعی در عرصه رسانه است، حداقل دو دهه تجربه ارزشمند داشته و با ظرایف حرفه‌ای و علمی این مسئولیت بخوبی آشناست.

2 ـ او رسانه‌های رقیب و عرصه امپراطوری استکبار در حوزه رسانه را بخوبی می‌شناسد. به محیط خارجی رسانه ملی آگاه و مسلط است و می‌داند چگونه می‌توان با حداقل امکانات، روش‌های بهینه و موثری برای موفقیت رسانه ملی در میدان جنگ نرم به کار گرفت.

3 ـ وی در طول این سال‌ها بخش مهمی از موضع آفندی رسانه ملی را اداره کرده است. هیچگاه در موضع انفعال قرار نمی‌گیرد و از رویکردهای محافظه کارانه گریزان است. او با قدرت و شجاعتی که از خود نشان داد از همین الان عرصه را به رقبا تنگ کرده است.

4 ـ آقای سرافراز، فراز و نشیب‌های رسانه در طول دو دهه را تجربه کرده و با مفهوم بحران آشناست. در جریان حوادث سال 88 و فتنه، خوش درخشیده است و همپای دیگر اجزای سازمان، ماموریت‌های خود را با موفقیت انجام داده است.

5 ـ سرافراز قدرت تحول دارد و نوآوری و خلاقیت را می‌شناسد، مخاطب‌شناس واهل توسعه است. شبکه‌های جهانی العالم، پرس، الکوثر، آی فیلم، سحر، هیسپان و ده‌ها کانال رادیویی را راه اندازی و مدیریت کرده است. اولویت‌ها را شناخته و سرعت عمل بالایی دارد.

6 ـ سرافراز پرکار، سختکوش، پایبند به آرمان‌ها، صبور در برابر مشکلات، کم حرف و متواضع است. این ویژگی‌ها مربوط به آدم‌های بزرگ است.

7 ـ سرافراز، مکتبی و ساده زیست است و روحیه‌ای درویش مسلک دارد و در قید و بند تشریفات نیست.

8ـ سرافراز از خانواده جهاد و شهادت است، جایگاه شهدا و ارزش آن‌ها را می‌داند با مفهوم ایثارگری آشناست و بخوبی می‌داند پشتوانه محکم نظام و رسانه ملی در سختی‌های روزگار از چه کسانی هستند.

9ـ سرافراز رسانه ملی را می‌شناسد. بخش قابل توجهی از کتاب راوی صادق مربوط به اقدامات و عملکرد اوست. برای رضایتمندی و انگیزه بخشی به کارکنان طرح و ایده دارد و با مدیریت داشته‌ها آشناست. او بهره وری در سازمان را بالا برده و ظرفیت‌های جدیدی ایجاد خواهد کرد.

10 ـ آقای سرافراز فردی خودساخته است، به هیچ حزب و گروهی تعلق ندارد و همواره استقلال خود را حفظ کرده است. با این سابقه توان «نه» گفتن به زیاده خواهی‌ها را دارد و این ویژگی برای رسانه ملی سرمایه‌ای گرانبهاست، برای او آرزوی موفقیت دارم.

عزت الله ضرغامی





تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن