تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى‏بهره از ادب بيشتر طمع مى‏كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820988416




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدرسه محور تغيير و تحول در آموزش و پرورش است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ آبان ۱۳۹۳ (۱۵:۲۰ب.ظ)
مدرسه محور تغيير و تحول در آموزش و پرورش است همايش معاونين آموزشي نواحي ومناطق، مديران مدارس دوره اول و دوم متوسطه نواحي پنجگانه تبريز با حضور پاشائي مديرکل آموزش و پرورش استان آذربايجان شرقي و دکتر اماني مديرکل دفتر تأليف کتب درسي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر اماني در همايش مديران مدارس متوسطه دوره اول و دوم نواحي پنجگانه تبريز با بيان اينکه مدت هاست کلاس‌داري جاي مدرسه‌داري را گرفته است، افزود: مديران بايد در راستاي تحقق اهداف سند تحول بنيادين آموزش و پرورش به ويژه دستيابي دانش‌آموزان به مراتبي از حيات طيبه كه در افق 1404 پيش بيني شده است تلاش كنند.
وي اظهار کرد: در اسناد تحولي، مدرسه محور تغيير و تحول در آموزش و پرورش است و براساس ارزش‌هاي نظام اسلامي و با مشارکت و حمايت خانواده، نهادها و سازمانهاي دولتي و غير‌دولتي اين جايگاه را بايد ارتقاء بخشيم.
اماني با اشاره به سند تحول بنيادين آموزش و پرورش گفت : مدرسه هويت‌ساز است و بايد فعاليت‌ها و اموراتي که موجب تحكيم هويت اسلامي- ايراني دانش‌آموزان مي‌شود را توسعه بخشيد.
وي افزود: براي کيفيت بخشي به نظام آموزشي بايد هشت محور عوامل مادي زير بنائي، محيط يادگيري، معلم و کارکنان، برنامه درسي و مواد آموزشي، فرايند ياددهي و يادگيري، زمان آموزش، ارزشيابي از دانش‌آموزان و ارزشيابي از نظام آموزشي، مشارکت و حمايت خانواده و جامعه مورد توجه قرار گيرد.
دكتر اماني کيفيت بخشي به مدارس را در فرايند يادگيري تأثيرگذار دانست و افزود: متناسب‌سازي فضاي فيزيکي مدارس متناسب با تفاوت‌هاي جنسيتي دانش‌آموزان، تنوع بخشي به محيط‌هاي ياد گيري و ايجاد شبکه‌اي از محيط‌هاي يادگيري مانند پژوهش‌سراها، خانه‌هاي فرهنگ، اردوهاي آموزشي و موزه‌ ها براي ارتقاي کيفيت آموزشي ضروري است.
مديرکل دفتر تأليف کتب درسي بر استفاده از تکنولوژي روز و نرم‌افزارهاي درسي براي افزايش يادگيري و جذابيت بخشي به امر يادگيري تأکيد و اضافه نمود: مديران مدارس در تهيه کتاب راهنماي تدريس و نرم‌افزار هاي آموزشي جديت بيشتري داشته باشند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن