تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834264142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درگوشی های مادرانه با دختران نوجوان


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: درگوشی های مادرانه با دختران نوجوان

درگوشی های مادرانه با دختران نوجوان

روان‌شناسان معتقدند که گفت‌وگو در این زمینه نه‌تنها لازم و ضروری است، بلکه از وظایف مادری است و حق فرزند است که در این باب به اطلاعات و شناخت مفیدی دست یابد.

بلوغ و تغییرات جسمانی دخترتان از یک سو، سوال‌های مکرری که گاهی پرسیده می‌شود و حتی گاهی هم بیان نمی‌شود و چگونگی پاسخ‌گویی شما به آن پرسش‌ها بعضی وقت‌ها چنان ذهن تان را مشغول می‌کند که نمی‌دانید چه کنید، نمی‌دانید چه چیزی را باید بگویید و چه چیزی را نگویید، یا آن که چگونه در مورد مسائل جنسی با دخترتان صحبت کنید که هم حرمت خود را حفظ کنید و هم او را راجع به این موضوع بی پروا بار نیاورید و هزاران فکر دیگر... ؛ بی‌تردید احساس استیصال، حس غالب شما در چنین مواقعی است.
روان‌شناسان معتقدند که گفت‌وگو در این زمینه نه‌تنها لازم و ضروری است، بلکه از وظایف مادری است و حق فرزند است که در این باب به اطلاعات و شناخت مفیدی دست یابد. از سوی دیگر، متخصصان معتقدند منبع موثق و معتبر برای کسب آگاهی‌های جنسی، صرفا مادر دلسوز و نگران است و نه هیچ کس دیگر و ایفای این نقش خطیر و مهم مادران در تربیت جنسی فرزند دختر به درستی امکان‌پذیر نیست مگر آن که مادران نیز در این زمینه آموزش ببینند و اطلاعاتی را از چند و چون ماجرا به‌دست آورند و به بهترین وجه ممکن، آن را به فرزندانشان انتقال دهند.

گفت‌وگو درباره مسائل جنسی
الگوهای فرهنگی حاکم در مورد نقش زن و مرد بر رابطه و رفتار جنسی آنها تاثیر می‌گذارد. سعی کنید با گفت‌وگو و همفکری دخترتان، درک روشنی از الگوهای فرهنگی و تاثیر آنها بر زنان ارائه دهید و تجربه او و همسالانش را در این مورد جویا شوید. ببینید چه چیز موجب محبوبیت در مدرسه می‌شود و از دختر خود بپرسید که در جامعه چه جایگاهی برای خود قائل است و سرانجام و مهم‌تر از همه این که به دختر خود کمک کنید تا به تفاوت‌هایی پی ببرد که او را از دیگران متمایز می‌کند. شناختی که او از این طریق نسبت به خود به دست می‌آورد، بزرگ‌ترین یاور او در زندگی خواهد بود.

الگوی رفتاری پدر و مادر
تردیدی نیست که فرزندانمان از رفتار ما درس می‌گیرند؛ تقسیم کار و مسئولیت بین والدین، شیوه حل اختلافات، ابراز خشم و محبت و دوری و نزدیکی فیزیکی از جمله اموری هستند که بی‌کلام آموزش داده می‌شوند. دختر شما با دقت بسیار، به این رفتار‌ها توجه می‌کند. شما با تن صدا، شوخی ها، حاضر جوابی ها، واکنش نسبت به فیلم‌ها، کتاب‌ها و هزاران جزئیات دیگر به نگرش دخترتان درباره روابط و امور جنسی شکل می‌دهید. اگر در این مورد الگوهای رفتاری منفی در خانه شما وجود دارد، حتما در پی رفع آن باشید زیرا این رفتارها نیز تاثیری منفی بر افکار او خواهد گذاشت. اگر خانمی هستید که متارکه کرده‌اید، بدانید که دختر شما به برخورد شما با مردان توجه می‌کند. رفتار شما، اهمیتی که برای ارتباط با مردان قائل می‌شوید و چگونگی رابطه‌تان با آنها بر رفتار و نگرش دخترتان موثر است. این موضوع در مورد مردانی که از همسر خود جدا شده‌اند نیز صدق می‌کند. در چنین مواردی والدین باید بسیار مراقب رفتار خود و پیامی باشند که از طریق آن به فرزندشان انتقال می‌دهند.

با شکیبایی پاسخ دهید
امور جنسی برای بیشتر ما جنبه‌ای کاملا خصوصی دارد. از این رو ممکن است گاه از پرسش‌های دخترتان در این زمینه شگفت‌زده شوید. در چنین مواردی، پاسخ تند و شتاب‌زده شما، او را وادار به سکوت می‌کند و به گفت‌وگو با شما خاتمه می‌دهد. به این طریق شما به او می‌فهمانید که فقط با شرایط شما می‌توان در این باره صحبت کرد. در حالی که پاسخ شما باید به گونه‌ای باشد که او متوجه شود در عین حال که می‌توان درباره این امور صحبت کرد،حدودی هم وجود دارد که کاملا شخصی و خصوصی است و باید رعایت شود. اگر دختر چهارده ساله‌تان از شما چیزی بپرسد که از حدود مشخص شده فراتر برود، می‌توانید درجواب بگوئید: «حالا نمی‌توانم با تو در این مورد راحت صحبت کنم. شاید وقتی بزرگ‌تر شدی بتوانم جوابت را بدهم» یا «راستش نمی‌خواهم در مورد روابط خصوصی‌ام با تو صحبت کنم، درست به همان دلیل که تو حق داری بعضی حرف‌ها را برای خودت نگه داری و اگر گاهی می‌خواهم درباره تو چیزی بدانم فقط به این دلیل است که بتوانم تو را راهنمایی و به تو کمک کنم.»

اگر زمانی پاسخ شتابزده و نادرستی به فرزند خود دادید، می‌توانید آن را این طور اصلاح کنید: «داشتم درباره جوابی که به تو دادم فکر می‌کردم. راستش حالا که بیشتر فکر می‌کنم، می‌بینم جواب درست این است که...» نظر دخترتان را درباره موضوع مورد نظر جویا شوید و به این ترتیب سر صحبت را باز کنید و بعد از پاسخ دادن به او ببینید آیا سوال دیگری هم دارد یا خیر. سخنرانی نکنید و سعی کنید شنونده خوبی باشید. بسیاری از پرسش‌های غیرمنتظره یا جسورانه او نشانه نگرانی ها، سردرگمی‌ها و اضطراب‌هایی است که نمی‌تواند به‌وضوح درباره آنها حرف بزند.

با دختر خود درباره رابطه زن و مرد صحبت کنید
وقتی دخترتان بزرگ می‌شود، طوری با او صحبت نکنید که گویی امور جنسی و شکل‌های دیگر صمیمیت و نزدیکی هیچ‌گونه بافت و ریشه عاطفی ندارد. فرهنگ امروزی و بویژه گروه همسالان، به دختران ما می‌آموزند که دلخواه دیگران بودن مهم‌ترین اصل زندگی است که گاه آثار زیانباری هم دربر دارد. اما برای دختر خود توضیح دهید که روابط سالمی که هویت و «من بودن» ما در آن حفظ شود، بهترین احساسات درباره خودمان را در ما تثبیت می‌کند، نه روابطی که بر اساس تلقی دیگران از ما باشد. با دختر خود درباره زیان‌ها و خشونت‌های ممکن در روابط بین دخترها و پسرها صحبت کنید. توجه داشته باشید که آمار رفتارهای خشونت‌آمیز نسبت به زنان در این نوع ملاقات‌ها روبه افزایش است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن