تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860399269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصاحبه با مسیحیان کربلا: ما میهمان نیستیم، میزبان زائران حسینیم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مصاحبه با مسیحیان کربلا: ما میهمان نیستیم، میزبان زائران حسینیم


در شرایطی که انتشار تصاویری از حضور مسیحیان در جمع زائران کربلا با شگفتی رسانه ها و کاربران شبکه های اجتماعی مواجه شده، مسیحیان عراقی می گویند که در مراسم کربلا، نه تنها میهمان نیستند، بلکه قرن هاست که همپای شیعیان، از عزاداران حسین میزبانی می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، شبکه های الصباح و اخبارالعراق در گزارشی با اشاره به بازتاب وسیع تصاویر حضور مسیحیان در مراسم عزاداری سیدالشهدا (ع) در کربلا، ضمن مصاحبه با چند تن از مسیحیان عاشورایی توضیح داد که آنها نه تنها خود را میهمان این مراسم نمی دانند، بلکه خود را در واقعه شکوهمند عاشورا سهیم دانسته و قرن هاست همپای برادران شیعه، برای شهدا واقعه طف عزاداری می کنند.
مسیحیان کربلا


در این گزارش آمده است؛ همزمانی آزادسازی جرف الصخر با آغاز محرم و یادبود قیام شجاعانه امام حسین (ع) در برابر ظلم و بی عدالتی، باعث دلگرمی و امید مسیحیان رانده از موصل شده، که بابت حضور "جون" (جان، ژان) مسیحی در واقعه طف، خود را سهیم در قیام عاشورا می دانند و همه ساله همپای شیعیان، عزاداری می کنند.

سایمون الیاس، از مسیحیان منطقه قرقوش استان نینوا که سرگرم پذیرایی از زائران کربلا است، می گوید: وقتی داعش حمله کرد ما حتی فرصت نکردیم لباس کافی برداریم و ناچار به ترک خانه و کاشانه خود شدیم. مدتی در زاخو مستقر شدیم اما پس از سه شبانه روز پیاده روی، خود را به بغداد رساندیم و چند ماه است که آنجا زندگی می کنیم اما از اول محرم به کربلا آمده ام تا نذر خود را ادا کنم.

وی درباره امام حسین (ع) گفت: ایشان بر علیه بی عدالتی و ظلم قیام کردند و یک الگو و مدل بی نظیر و قهرمانانه در این زمینه به بشریت ارائه کردند و قرن ها است که به همه حق طلبان، درس اعتماد به نفس و امید به پیروزی می دهند.

سیمون درباره توزیع غذای نذری در میان عزاداران، درحالی که لبخند به لب داشت گفت: اینطور نیست که مسیحیان فقط مهمان باشند و غذای متبرک برادران مسلمان را بخورند. در این ایام هیچ فرقی میان ما نیست. سال هاست که ما هم غذای نذری خود را با نام نوه پیامبر اسلام متبرک می کنیم و اتفاقا همکاری و انجام این ابتکار و سنت مثبت، که پایه یکسان عشق به حسین (ع) را دارد، نشان دهنده انسجام، و بوجود آورنده وحدت میان مااست.
عزاداری مسیحیان


ایلا پولس، یکی دیگر از مسیحیان نینوایی نجات یافته از دست داعش، که در بغداد زندگی می کند، همچنان پیگیر اخبار جرف الصخر است و با هیجان می گوید: پیروزی در جرف الصخر، همزمان با آغاز مراسم عاشورا، یعنی آغاز اخراج جنایتکاران داعش. آنچه که در دو هفته اخیر رخ داد، یک فرمت از انقلاب امام حسین در برابر ستمکاران و در امتداد آن بود. چراکه داعشی ها پیروان همان کسانی هستند که فرزندان پیامبر خود را به نام دین او کشتند و ادعای جهاد با پرچم اسلام را داشتند. آنهم در زمانی که جون مسیحی به یاری امام حسین برخواست و نشان داد که راه و روش قیام حسین، مخصوص سن و سال یا قوم و قبیله خاص نیست.

پولس تصریح کرد: طی هشت سال گذشته، مسیحیان در موصل احساس امنیت نمی کردند، چون داعشی ها و عناصر وابسته به آنها در تمام شهر نفوذ کرده بودند.

کشیش مارتین هرمز، رئیس کمیته امداد رسانی به آوارگان مسیحی با اشاره به اینکه علاوه بر 750 مسیحی رانده شده از موصل، 50 ایزدی و صائبی نیز، در اماکن تحت نظر این کمیته مسقر شده اند، تصریح کرد: مهم نیست بی عدالتی چقدر بزرگ و دشوار باشد، وقتی انسان با تکیه بر ایمانش قوی و امیدوار باشد. در راس همه این مردان حسین قرار دارد که تسلیم ظالمان نشد و بیش از هزار سال است که الگوی کامل مردم از همه گروه ها و مذاهب شده است.
وی افزود: عراق پر از نشانه های امامانی است که قهرمانی و امید به پیروزی خیر بر شر را آموزش می دهند و پیروزی در جرف الصخر یک نمونه از آن بود.
جون مسیحی


جون بن حوی، غلام آزاد شده ابوذر بود که پس از رحلت او، به مدینه آمد و به خدمت امیرالمومنین (ع)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) در آمد و باوجود آزادی، حاضر به ترک ایشان، حتی در روز عاشورا نشد.

لما خرج الإمام الحسین ( علیه السلام ) إلى ( کربلاء ) خرج جون معه ، ووقف یوم العاشر من محرم الحرام أمام الإمام ( علیه السلام ) یستأذنه للقتال . فقال ( علیه السلام ) له : ( یا جون إنما تبعتنا طلباً للعافیة ) . فوقع على قدمیه ( علیه السلام ) یقبلهما ویقول : أنا فی الرخاء ألحس قصاعکم ، وفی الشدة أخذلکم ، حتى أذن له الإمام ( علیه السلام ) . فخرج جون إلى القتال وقاتل ، فقتل جماعةً حتى استشهد مع الإمام الحسین ( علیه السلام ) فی ( کربلاء ) ، فی یوم العاشر من محرم الحرام عام ( 61 هـ ) . وقد دعا له الإمام الحسین ( علیه السلام ) بعد مصرعه بهذا الدعاء : ( اللَّهُمَّ بَیِّض وجهه ، وطَیِّب رِیحه ، واحشره مع الأبرار ) .  
مسیحیان عاشورایی
"عاشورای حسین (ع) در روح و جان مسیحیان تا ابد زنده خواهد ماند"
 


سه شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن