محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830021986
پنهان کردن چهرههای سوخته با اسید! +تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
گزارشی از یک میراث شوم غربی؛
پنهان کردن چهرههای سوخته با اسید! +تصاویر
ماجرای اسید پاشی در اصفهان چندوقتی است به نُقل رسانههای بیگانه و سوژه جدید پروژههای ضدایرانی آنها تبدیل شده و سعی دارند با ارائه اطلاعات نادرست و برجسته کردن ماجرا، بهرهبرداریهای مدنظر خود را داشته باشند؛ این درحالی است که این پدیده ضداجتماعی مانند بسیاری دیگر، ساخته و پرداخته همین جوامع است.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، دو هفتهای است که از 4 مورد مشکوک اسیدپاشی سریالی به روی هموطنان اصفهانی می گذرد، نهادها و دستگاه های قضایی و امنیتی کشور بر دستگیری و مجازات عاملان این جنایت تاکید دارند و شخص رئیس جمهور هم قول داده با عاملان این جنایت برخورد شدید شود.
هیچ شک و تردیدی در غیرانسانی بودن و جنایت آمیز بودن این پدیده شوم وجود ندارد و همگان آن را محکوم می کنند، اما آنچه که در این روزها شاهد آنیم سوءاستفاده دشمنان خارجی نظام جمهوری اسلامی و دنباله های داخلی آنها از این ماجرا است.
پس از انتشار خبر اسیدپاشی در اصفهان، بوق های تبلیغاتی بیگانه به صدا در آمدند، رسانه های معاند و تحلیلگران آنها دایه مهربانتر از مادر شدند و از جفایی که در حق بانوان ایران می شود دم زدند و "قلمفرسایی" کردند.
در همان ابتدا گروهی از رسانه ها مانند بیبیسی و صدای آمریکا و خبرگزاری فرانسه با هدفی خاص یک قشر معین( یعنی زنان بد حجاب) را قربانی اسیدپاشی معرفی کردند و تلاش کردند مسئولیت این اقدام غیرانسانی را متوجه گروه های مذهبی کنند و در راستای مبارزه با بی حجابی نشان دهند.
حتی "سامانتا پاور" نماینده آمریکا در سازمان ملل هم وارد گود شد و با ژستی انساندوستانه که فتنه گری در آن موج میزد در محکومیت اسیدپاشی پیامی منتشر کرد. وی در این پیام آورده است: "ایالات متحده حملات غیرانسانی اسیدی را که بنا بر گزارشها به دلیل عدم داشتن حجاب علیه زنان در ایران صورت گرفته، به شدت محکوم میکند. از دولت میخواهیم عاملان را شناسایی و تحت تعقیب قرار دهد". اما وجود یک بانوی محجبه از خانواده معظم شهدا در بین قربانیان اسیدپاشی نقشه آنها را نقش بر آب کرد.
"بوقهای تبلیغاتی" که تیرشان به سنگ خورده بود این بار کوشیدند تا فضای ایران بخصوص شهر اصفهان را ملتهب و پر از وحشت نشان دهند که در آن کسی جرات حضور در خیابان را ندارند و متاسفانه در این میان کاربران شبکه های اجتماعی نیز آب به آسیاب دشمنان این مرز و بوم ریختند.
روزنامهها و نشریات بیگانه از عربی گرفته تا غربی هریک سعی کردند از دید خود به ماجرا نگاه کنند و آن را تفسیر نمایند. روزنامه و نشریه هایی مانند گاردین، الجزیره، العربیه، نیویورک تایمز، تایم و دیلی میل ... به پوشش جانبدارانه اسیدپاشی در ایران پرداختند، به عنوان نمونه العربیه مقاله ای با عنوان" هفته سیاه برای ایران"(!) منتشر کرد و در آن با گره زدن اعدام اراذل و اوباش و قاتلان با ماجرای اخیر اسید پاشی سعی کرد ایران را از منظر عدم رعایت حقوق بشر به چالش بکشد.
الجزیره نیز تیتر "پیامی برای روحانی" را برای گزارش اسیدپاشی خود برگزید و سعی کرد مخالفان دکتر روحانی را عامل اسید پاشی معرفی کند.
"دیلی بیست" هم با شیطنت خاصی تیتر زد: "اسید پاشی روی زنان رعب و وحشت را در ایران گسترد"(!). این در حالی است که منشاء پیدایش این پدیده ضداجتماعی خود اروپا و آمریکا بوده است و بنابر اعلام آمارهای غربی، پدیده شوم اسید پاشی یا آنطور که غربیها می گویند "حمله با اسید" پدیده ای جهانی است که متاسفانه در تمامی قاره ها اتفاق می افتد و مختص قاره یا کشور خاصی نیست.
این پدیده در کشورهای صنعتی و پیشرفته جهان از جمله آمریکا، انگلیس، کانادا و بلژیک و استرالیا رایج است و همین موضوع منظوردار بودن رسانه های غربی از بهره برداری سیاسی و ضد ایرانی از اسیدپاشی در ایران ثابت می کند. در واقع دوربین های رسانههای بیگانه روی ایران زوم شده تا از این ماجرای غیرانسانی اجتماعی بهره برداریهای سیاسی کنند.
وقتی برای جستجو در مورد "اسید پاشی" به سراغ ویکی پدیا می روید در بخش انگلیسی اطلاعات زیادی در این خصوص می توان پیدا کرد اما وقتی به بخش فارسی آن مراجعه می کنید و انتظار دارید ترجمه اطلاعاتی که به انگلیسی داده شده را ببینید در کمال ناباوری می بینید که فقط در مورد اسیدپاشی در ایران (!) به شما اطلاعات می دهد و حتی فقط به معرفی قربانیان ایرانی این حادثه وحشتناک می پردازد.
قضاوت در مورد غرض دست اندرکاران ویکی پدیا را به خود خوانندگان واگذار میکنیم. اکنون نگاهی داریم به آمارهای موجود از اسید پاشی در جهان.
*** تاریخچه:
در قرن ١٨ ميلادى اسيد سولفوريك، كه در طول تاريخ با نام ويتريول شناخته شده، براى نخستين بار در ابعاد صنعتى در دهه ١٧٤٠ ميلادى و در انگلستان توليد شد و به محض اينكه دسترسى به آن آسان شد، در اروپا و آمريكا براى مقاصد خشونت آميز مورد استفاده قرار گرفت. در دهه ١٨٣٠ ميلادى، يك روزنامه چاپ گلاسگو اسكاتلند در يكى از شماره هاى خود نوشت كه اسيدپاشى به امرى رايج در بخش هايى از كشور تبديل شده، لكه ننگى براى شخصيت ملى مردم اسكاتلند به شمار مى رود.
افزون بر استفاده از اين سلاح در نزاع ها، اسيد سولفوريك در اختلافات خانوادگى نيز به سلاحى شيطانى مبدل شده بود. براى مثال، در سال ١٨٦٥، نيويورك تايمز گزارش داد كه مردى حسود پس از چند بار تهديد صورت همسر خود را با اسيد سوزانده است. در مواردى ديگر در سده ١٩ و ٢٠ ميلادى، برخی زنان به صورت مردان اسيد پاشيده اند. اسيدپاشى نه تنها به عنوان راهى براى وارد آوردن دردى جسمانى بر افراد استفاده شده بلكه جذابيت ظاهرى فرد را نيز از بين مى برد.
در ميانه سده بيستم ميلادى، در آمريكا و در پى سخت تر شدن قوانين فروش اسيد و افزايش اختيارات زنان، استفاده از اسيد به عنوان سلاح خشونت هاى خانگى رفته رفته كمرنگ شد. اما در اواخر سده بيستم و اوايل سده ٢١ ميلادى اسيدپاشى در نقاط ديگر جهان رونق گرفت.
شاید کمتر کسی باشد که بداند مبدا اسید پاشی به روایتی اروپا و به روایتی دیگرآامریکا بوده است.
گروهی از مورخین معتقدند پدیده اسید پاشی اولین بار در سال 1879 در فرانسه گزارش شد که در آن سال 16 مورد اسید پاشی که به آن vitriol" " اطلاق می شد از سوی زنانی به صورت زنان دیگر ثبت شده است.
اما مورخی به نام "رابرت استف" اولین اسیدپاشی را به سال 1865 و توسط زنی به نام "مارگارت بویل" در فیلادلفیا، ایالت پنسیلوانیا، میداند.این جرمی رایج در آمریکا بود و در اروپا نیز اتفاق می افتاد.
طبق اعلام " اتحادیه نجات یافتگان اسید" ASTI سالانه 1500 مورد اسید پاشی در جهان رخ می دهد و بین 75 تا 80 درصد قربانیان زنان هستند که 30 درصد آنها زیر 18 سال سن دارند. جف شا، مدیر اجرایی این نهاد معتقد است موارد بسیاری هم گزارش نمی شود.او می گوید:" بیشتر قربانیان به دلیل ترس از انتقام، موارد را به پلیس گزارش نمی کنند"
علت اسید پاشی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است ولی دلایل اصلی آن انتقام،شکست عشقی، اختلافات خانوادگی و حسادت ذکر شده است.
در میان کشورهای اروپایی بیشترین آمار اسید پاشی در بلغارستان، یونان و انگلیس گزارش شده است. همچنین گزارش ها نشان می دهد در ایتالیا هم اسید پاشی رو به افزایش است.
اما رسانههای غربی بیشتر از اینکه موارد اروپایی اسیدپاشی را گزارش کنند روی مناطق دیگر مانند جنوب آسیا و کلمبیا متمرکز شده اند.
*** اسیدپاشی در انگلیس
طی شش سال آمار اسیدپاشی و حمله با دیگر مواد سوزاننده در انگلیس سه برابر شده است.
آمارهای سازمان ملی بهداشت انگلیس نشان می دهد که در سال های 2011 و 2012 میلادی 105 مورد "حمله با مواد سوزاننده" در این کشور رخ داده، اما این مقوله مواردی دیگری جز اسید را هم پوشش می دهد.
طبق اذعان مقالهای در روزنامه گاردین، اسید پاشی در انگلیس رو به افزایش است.
کتی پایپر مدل انگلیسی که در سال 2008 توسط نامزد سابقش مورد اسیدپاشی قرار گرفت
آمارهای به دست آمده توسط گاردین نشان می دهد که سال گذشته میلادی 21 مورد "پاشیدن مواد خطرناک" در دادگاه عالی انگلیس مورد بررسی قرار گرفته که این رقم 4 برابر آمار سال 2012 میلادی است که در آن فقط 5 مورد گزارش شده بود.
وین اینگولد مرد 56 ساله انگلیسی که در تابستان سال 2014 مورد اسیدپاشی قرار گرفت
طی سال های 2008 تا 2013 نهاد پیگرد سلطنتی 63 مورد اسیدپاشی را مورد تحقیق و بررسی قرارداد که در 20 مورد منجر به صدور حکم شد.
سال گذشته در مجموع 130 نفر قربانی اسیدپاشی در انگلیس در بیمارستان درمان شدند.
نکته جالب این که در بیشتر موارد قربانیان مرد بوده اند. سال گذشته 81 مرد قربانی حمله با مواد سوزاننده در بیمارستان مداوا شدند در حالی که تعداد زنان تحت درمان 49 نفر بود.
*** اسیدپاشی در آمریکا
اسید پاشی در آمریکا هم قربانی می گیرد، ظاهرا علت اصلی اسید پاشی در این کشور "حسادت"، به زیر کشیدن رقبا و مسائل خانوادگی است.
تانیا آرنولد زن 29 ساله امریکایی که در سال 2014 هدف اسیدپاشی قرارگرفت و دچار سوختگی 70 درصدی شد
"کیسی جوردن" جرم شناس آمریکایی در مورد وقوع اسیدپاشی در آمریکا در گفتگو با شبکه خبری ان بی سی با اشاره به اینکه "حسادت" یکی از عوامل ارتکاب این بزه است، گفت اگرچه ما در سال های گذشته مواردی از اسیدپاشی را در آمریکا داشتیم اما موارد بسیار معدودی رسانه ای شده اند. باید توجه کافی به این موضوع شود تا نشان داده شود این موضوع در حال تبدیل شدن به معضل است."
بتانی استورو 28ساله از واشنگتن که در سال 2010 مورد اسیدپاشی قرار گرفت اما بعد مدعی شد که خودزنی کرده است
دری ولارد زن 21 ساله امریکایی تابستان سال 2010 مورد اسیدپاشی قرار گرفت
در آمریکا موارد عجیبی مانند حمله پدر خانواده به دختر خود با اسید هم گزارش شده است. به عنوان نمونه در سال 2012 در نیویورک پدری به صورت و بدن دختر خود اسید پاشید.
*** اسيدپاشى ها در ايتاليا نشان از فرهنگ كهن خشونت عليه زنان در اروپا دارد
در سال ٢٠١٣، "وانيا دل كول" ٣١ ساله، در آپارتمان خود در ويچنزا را گشود، دو مرد وى را به داخل ساختمان هل داده و بر روى بدن وى اسيد ريختند. اين زن در سال ٢٠٠٢ توسط يكى از دوستانش مورد تجاوز جنسى قرار گرفته بود. مجرم كه تنها كمتر از چهار سال را به جرم اين عمل در زندان گذرانده بود پس از آزادى دست به تكرار جنايات خود زد.
تراژدى بزرگتر اين است كه اين حمله سومين مورد از نوع خود در طول يك ماه بوده است. چند روز پيش از حادثه قبلى، يك زن باردار در پاركينگ كلينيك زنان در ميلان ايتاليا هدف حمله اسيدپاشى قرار گرفت و بينايى چشم چپ خود را از دست داد.
درست در همان ماه، سه مرد به زور وارد منزل "لوچيا آنيبالى"، وكيل ٣٦ ساله شدند و بر روى صورتش اسيد پاشيدند. اين مردان توسط پليس ايتاليا دستگير شدند و پس از يك هفته مشخص شد كه نامزد سابق وى كه خود نيز وكيل بوده، افرادى را براى انجام حمله استخدام كرده است.
اسيدپاشى در ايتاليا بخشى از فرهنگ خشونت خانگى عليه زنان در ايتاليا به شمار مى رود. بيش از ٦ ميليون ٧٤٣ هزار زن، يعنى از هر سه زن يك نفر در اين كشور قربانى خشونت خانگى بوده است.
عليرغم اينكه جنايات عليه زنان توجه مرد ايتاليا را به خود جلب كرده اما به نظر مى رسد اين دست حوادث همچنان رو به افزايش خواهد بود. بحران هاى سياسى پى در پى در اين كشور بدين معنى است كه برنامه هايى مانند مبارزه عليه خشونت خانگى به سرانجامى نخواهد رسيد.
*** بلژیک
سال 2009 خبر وحشتناکی در روزنامههای بلژیکی منتشر شد؛ خبر اسیدپاشی به یک زن 45 ساله؛ در این حادثه دلخراش فرد مهاجم چندین بار روی صورت این زن اسید پاشید. نام این زن پاتریشیا لوفرانس است. او که زمانی مادری زیبا و مهربان برای سه فرزندش بود حالا میگوید که هر کسی که برای اولین بار او را میبیند فکر میکند که او یک هیولاست!
سه سال پیش از آن، ریچارد ریمز، مردی که به پاتریشیا علاقه داشت جلوی در خانهاش اسیدی را که از قبل تهیه کرده بود به صورت او پاشید. حالا سه سال از آن روزها گذشته و پاتریشیا بعد از گذراندن این روزهای سخت، برای نخستین بار در گفتوگو با روزنامهها از آن حادثه وحشتناک صحبت میکند. او میگوید که اسید نه تنها صورت پاتریشیا را در خود حل کرد بلکه احساسات او را هم برای ادامه زندگی متلاشی کرد و حالا او از زندگی هراس دارد. سال 2009 بود که صدای فریادهای زنی از خانهای در حومه شهر سنت جان مولنبیک بلژیک به گوش میرسید: «سوختم، سوختم».
ریمز نه یک بار بلکه چندین بار به صورت پاتریشیا اسید پاشید و در نتیجه این حادثه بافت بینی و پلک چشمان پاتریشیا به طور کلی از بین رفت. همچنین او یک انگشت و بینایی یکی از چشمان خود را از دست داد و یکی از گوشهایش هم برای همیشه ناشنوا شد. اما این فقط بخشی از آسیبهای جدی وارد شده به پاتریشیا بود.
پاتریشیا در خطر مرگ قرار داشت زیرا اسید تا قلب و ششهای این زن نیز نفوذ کرده و آنها را سوزانده بود. او پس از انتقال به بیمارستان در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد و پزشکان درمان وی را آغاز کردند.
ریچارد ریمز
پاتریشیا در این مدت تحت 86 عمل جراحی قرار گرفت و همچنین 30 پیوند پوست به او زده شد.
حالا چند سال از آن ماجرا میگذرد و پاتریشیا همچنان با دردهای مزمن خود سر میکند.
*** کانادا
"کارمن بلاندین ترلتون" زن 44 ساله کانادایی و مادر دو کودک، به صورت عمومی برای اولین بار پس از پیوند صورت خود سخنرانی کرد، این امر درست شش سال پس از آن صورت گرفت (در سال 2013) که همسر سابقش با اسید به وی حمله کرد که در نتیجه این زن نابینا شد و صورتش از شکل افتاد.
پیش از آن نیز 55 عمل جراحی بر روی وی انجام شده بود.
*** بنگلادش و هند
در بنگلادش پس از سال 1999 سه هزار مورد اسیدپاشی گزارش شده که اوج آن در سال 2002 بود که 262 مورد به ثبت رسید. از سال 2002 آمارها کاهش یافت و در سال 2011 میلادی به 91 مورد رسید. در این کشور 82 درصد قربانیان زنان هستند.
در بنگلادش در سال 2002 میلادی 492 مورد اسیدپاشی گزارش شده بود اما با اعمال قوانین سفت وسخت و تشدید مجازات ها این تعداد سال گذشته به 75 مورد رسید.
در هند نیز 72 درصد قربانیان اسیدپاشی زنان هستند. هند یکی از بالاترین میزان اسیدپاشی ها را در جهان دارد.اتحادیه مذکور تخمین می زند سالانه 1000 مورد اسید پاشی در این کشور اتفاق می افتد.
اسیدپاشی در جنوب آسیا رواج بیشتری دارد. علاوه بر هند در افغانستان هم اسیدپاشی زیادی وجود دارد اما آمارهای رسمی موجود نیست. در پاکستان هم موارد زیادی از اسیدپاشی وجود دارد.
در پاکستان هم سالانه 250 تا 300 مورد اسید پاشی گزارش می شود. پاکستان هم قوانین سفت و سختی اعمال کرده است و در سال 2011 تعداد گزارش ها 300 درصد افزایش داشت.
این مسئله فقط در جنوب آسیا نیست، در کلمبیا هم سال 2012 میلادی 150 مورد اسیدپاشی به ثبت رسید.
*** سخن پایانی
همانطور که میبینیم در آمارهایی که نهادها و سازمانهای خارجی از آسیا ارائه کرده اند نامی از ایران به عنوان کشوری که دارای موارد اسیدپاشی چشمگیری باشد دیده نمی شود، اما از کشوری مانند انگلیس نام برده می شود اما حالا چه می شود که نام ایران از سوی رسانه های معاند با آب و تاب مرتبا اعلام میشود و هیچ اشارهای به تعداد اسیدپاشی در انگلیس و اروپا نمیشود؟
پاسخ این سئوال کاملا ساده است. پاسخ را باید در اهداف و مقاصد سیاسی رسانه های خودفروخته جستجو کرد. آنها تلاش دارند جمهوری اسلامی را خشن (!) معرفی کنند و از "نمد اسیدپاشی کلاهی برای خود ببافند" !
همین تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران و همنوایی برخی وابسته های غربی در داخل باعث شده تا تصور شود اسیدپاشی فقط در ایران اتفاق می افتد و کسی از ده ها مورد اسید پاشی در انگلیس و اروپا چیزی نداند. جستجو در اینترنت برای یافتن آمارهای دقیقی از قربانیان اسیدپاشی در غرب هم نتیجه ای ندارد زیرا رسانه های غربی تمایلی به گزارش آنها ندارند و ترجیح می دهند موارد داخلی را گزارش نکنند.
باشگاه خبرنگاران 115
۰۹/۰۸/۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]
صفحات پیشنهادی
زنان گردشگر اروپایی با چادر از حرم رضوی بازدید کردند +تصاویر
زنان گردشگر اروپایی با چادر از حرم رضوی بازدید کردند تصاویر جام نیوز گردشگرانی که با قطار از اروپا به ایران آمده اند در ادامه ایرانگردی خود وارد مشهد مقدس و بارگاه رضوی شدند تصاویر از فارس به این مطلب امتیاز دهید ۰۹ ۰۸ ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۸ترانه علیدوستی و نگار جواهریان دیپلم افتخار دریافت کردند+تصاویر
ترانه علیدوستی و نگار جواهریان دیپلم افتخار دریافت کردند تصاویر مراسم افتتاح هشتمین جشنواره ملی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم پروین اعتصامی با اهدای دیپلم افتخار به دو بازیگر جوان سینمای ایران برگزار شد شب گذشته مراسم افتتاحیه هشتمین جشنواره ملی و چهارمین جشنواره بین الملخلق چهرههای سه بعدی با مقوا+تصاویر
خلق چهرههای سه بعدی با مقوا تصاویریک هنرمند آمریکایی با مقوا چهرههایی به شکل سه بعدی خلق کرده است به گزارش گروه دانستنیهای خبرگزاری فارس پیتر کامب هنرمند نقاش در سانفرانسیسکو اقامت دارد وی با هزاران مقوای رنگارنگ چهرههایی به صورت سه بعدی با مهارت طراحی کرده است پیتر برتبدیل کردن زباله به برق در تهران +تصاویر
تبدیل کردن زباله به برق در تهران تصاویر به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کشکول جام نیوز زباله های تهران در بزرگترین مرکز دفع پسماند ساختمانی و عمرانی شهر تهران برق میشوند مشرق ۰۶ ۰۸ ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۸دستبندی برای پیدا کردن کودکان گم شده+تصاویر
دستبندی برای پیدا کردن کودکان گم شده تصاویردستبندی طراحی شده است که والدین میتوانند در صورت گم شدن فرزند او را پیدا کنند به گزارش گروه دانستنیهای خبرگزاری فارس هر سال در امریکا حدود 2000 کودک گم میشوند و در برخی موارد هرگز پیدا نمیشوند برخی از کودکان خیلی سر به هوا هستندپنهان کردن معتادان و گدایان راه حل مشکلات نیست |اخبار ایران و جهان
پنهان کردن معتادان و گدایان راه حل مشکلات نیست کد خبر ۴۴۵۶۶۵ تاریخ انتشار ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۷ - 29 October 2014 عضو مجمع نمایندگان تهران گفت پنهان کردن گدایان و معتادان از سطح شهر راه حل برخورد با این مشکلات نیست و باید به دنبال راهکارهای ریشه ای برای ساماندهی این افراد در سطصحنهسازی ناشیانه برای پنهانکردن راز قتل شریک |اخبار ایران و جهان
صحنهسازی ناشیانه برای پنهانکردن راز قتل شریک کد خبر ۴۴۳۴۵۰ تاریخ انتشار ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۲ - 21 October 2014 صحنهسازی مرد میانسال برای پنهان کردن راز قتل شریکش آنقدر ناشیانه بود که پلیس در مدت کوتاهی توانست راز جنایت را فاش کند به گزارش همشهری عاملان اين جنايت سعي داشتند وصحنهسازی ناشیانه برای پنهانکردن راز قتل شریک
صحنهسازی ناشیانه برای پنهانکردن راز قتل شریک صحنهسازی مرد میانسال برای پنهان کردن راز قتل شریکش آنقدر ناشیانه بود که پلیس در مدت کوتاهی توانست راز جنایت را فاش کند آفتاب به گزارش همشهری عاملان اين جنايت سعي داشتند وانمود كنند كه مقتول در جريان يك سانحه رانندگي جانش را از دسپنهان کردن معتادان و گدایان راه حل مشکلات نیست/ معتادان را به چرخه زندگی بازگردانیم -
در گفتگو با مهر عنوان شد پنهان کردن معتادان و گدایان راه حل مشکلات نیست معتادان را به چرخه زندگی بازگردانیم عضو مجمع نمایندگان تهران گفت پنهان کردن گدایان و معتادان از سطح شهر راه حل برخورد با این مشکلات نیست و باید به دنبال راهکارهای ریشه ای برای ساماندهی این افراد در سطح شهرافزایش کیفیت آب خروجی از گتوند/ گتوند را سپری برای پنهان کردن کمبودهایشان کردهاند
مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در گفتوگو با ایلنا افزایش کیفیت آب خروجی از گتوند گتوند را سپری برای پنهان کردن کمبودهایشان کردهاند 1393-08-03 08 02 با وجودی که در تابستان سال جاری آب را از کارون 4 3 و عباسپور بیش از اندازه برای تولید برق رها کردیم بدلیل وجود مخبا حضور چهرههای فرهنگی افغان یادواره شهدای جهاد افغانستان برگزار شد+تصاویر
با حضور چهرههای فرهنگی افغانیادواره شهدای جهاد افغانستان برگزار شد تصاویرمراسم گرامیداشت تعدادی از شهدای دوران جهاد و مقاومت مردم افغانستان شب گذشته در مشهد برگزار شد به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری فارس یادواره 4 سردار رشید دوران جهاد افغانستان علیه متجاوزین روسی شب گذشبا پنهانکردن مشکلات، مسئلهای حل نمیشود
با پنهانکردن مشکلات مسئلهای حل نمیشود فرزاد موتمن از برخی نگاههای بدبینانه و موازیکاری نهادهای دیگر در امور هنری وفرهنگی انتقاد کرد آفتاب- سرویس فرهنگی موتمن از نگاههای یک سویه به سینما ابراز و ناراحتی کرد و گفت برخی از مسئولان تصور میکنند نشان دادن نکات منفی در جامعهچرا بیمار مبتلا به سرطان تمایل به پنهان کردن بیماریاش دارد؟
چرا بیمار مبتلا به سرطان تمایل به پنهان کردن بیماریاش دارد 25 درصد از زنان مبتلا به سرطان اطرافیان و به خصوص همسران خود را از بیماریشان آگاه نمیکنند آفتاب دلیل اصلی پنهان نگهداشتن بیماری سرطان از سوی مبتلایان به این بیماری ترس از نگرانی روزمره اطرافیانِ آنها و عامل بازدارچرا بیمار مبتلا به سرطان، تمایل به پنهان کردن بیماریاش دارد؟
چرا بیمار مبتلا به سرطان تمایل به پنهان کردن بیماریاش دارد جامعه > سلامت - ایسنا نوشت ۲۵ درصد از زنان مبتلا به سرطان اطرافیان و به خصوص همسران خود را از بیماریشان آگاه نمیکنند دلیل اصلی پنهان نگهداشتن بیماری سرطان از سوی مبتلایان به این بیماریزینب قربانی مطرح کرد پیاده کردن الگوی ارتباط مستقیم کتابداران با دبیرکل در اداره کل استان
زینب قربانی مطرح کردپیاده کردن الگوی ارتباط مستقیم کتابداران با دبیرکل در اداره کل استانمدیرکل کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت برقراری یک مسیر ارتباطی مستقیم از سوی دبیرکل با کتابداران باعت شده امروز کتابداران خود را با بدنه مدیریت نهاد و دبیرکل بیگانه نمی بیننقبل از انقلاب دل نوشته هایمان پنهانی خوانده میشد
قبل از انقلاب دل نوشته هایمان پنهانی خوانده میشد عباس خیرخواه نویسنده آثار ادبی و پژوهشی گفت باید خوشحال و شکرگذار باشیم که میتوانیم آزادانه درباره عشق به وطن بنویسیم عباس خیرخواه نویسنده آثار ادبی و پژوهشی در گفتگو باخبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت پس از بازنشستگی در طیضمن همدردی با ریحانه جباری، قاتل اصلی «جمهوری اسلامی» است +تصاویر
ضمن همدردی با ریحانه جباری قاتل اصلی جمهوری اسلامی است تصاویر اهداف سیاسی انتقام جویان از نظام جمهوری اسلامی چیزی به نام ملاحظه کاری سرش نمی شود هیچ فرصتی را از دست نمی دهد ذوق زدگی اش را هم پنهان نمی کند اشکالی هم ندارد دارد مبارزه سیاسی میکند به این مطلب امت-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها