واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عمر مسکن باید تا 100 سال افزایش یابد خبرگزاری پانا :مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ضرورت افزایش عمر ساختمان ها در کشور اعلام کرد : سهم صنعتی سازی مسکن در کشور به حدود 30 درصد می رسد که کافی نیست و مسکن به عنوان یک کالای سرمایه ای باید مانند دیگر کشورها بیش از 100 سال عمر مفید داشته باشد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان ساعت 10:11
به گزارش خبرگزاری پانا فریبرز واحدی در ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان با انتقاد از نما و سیمای شهری تهران گفت: در کلانشهری با یک سیمای خسته و عصبانی زندگی می کنیم که 25 برابر ظرفیت بارگذاری خود و فشار بیش از اندازه در بخش ساختمان سازی و تردد خودروها تحمل می کند.
وی تصریح کرد: متاسفانه اخیرا ساخت و سازها در ابرشهری مانند تهران از لحاظ فضای شهری بسیار آسیب دیده و کیفیت زندگی شهروندان به شدت افت پیدا کرده است.
واحدی گفت : ساخت و ساز بی ضابطه مراکز تجاری متعدد در خیابان های شهر که بعضا حتی در آن مناطق نیازی به ساخت این مراکز حس نمی شود، شهر را آزار می دهد.
آقای واحدی با ابراز نگرانی از رواج این معضل در پایتخت ادامه داد: باید در جهت جلوگیری از تراکم فروشی و افزایش سرانه های فضای سبز، برنامه ریزی و اقدامات مناسبی انجام گیرد تا حداقل نسل آینده شرایط مطلوبتری داشته باشند.
او با تاکید بر اینکه باید کلی گویی را رها کرد ، گفت: در چنین شرایطی با توجه به کیفی سازی؛ نظارت دقیق؛ ارتقای دانش در این حوزه و استفاده از روش های مدرن ساخت می توانیم در این صنعت حرفی برای گفتن داشته باشیم و بسیاری از چالش های ما در این حوزه رفع خواهد شد.
واحدی افزود: همچنین متاسفانه جای خالی یک نهاد متولی به منظور سیاست گذاری و اعمال حمایت های قانونی دیده می شود .
وی با انتقاد از استقبال ناکافی در بخش صنعتی سازی مسکن گفت: دولت باید به این سمت و سو برود که مشوق هایی را برای فعالان صنعتی سازی در قالب انبوه سازی فراهم کند.
واحدی ، حذف غیرمتخصصان از صنعت ساخت و ساز را الزامی دانست و گفت: مگر مهندسان در مشاغل دیگر حق امکان فعالیت دارند که هر فرد غیرمتخصصی به راحتی وارد صنعت ساختمان و در این عرصه مشغول به
ساخت مسکن می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه از این موضوع نباید به راحتی گذشت ، تاکید کرد: برغم اینکه بحث صنعتی سازی در سال های اخیر بسیار مطرح شده است ، اما در این مسیر گام های موثر و عملی برنداشته ایم و با توجه به نیاز شدید جمعیت جوان کشور به مسکن، قطعا تداوم روش های ساخت و ساز قدیمی پاسخگوی این میزان نیاز نیست و برای ایجاد تعادل در بخش تقاضا و عرضه نباید از فناوری روز دنیا عقب بمانیم.
واحدی تاکید کرد : اگر نگاه ما به صنعتی سازی همه جانبه و طی یک فرآیند در تمامی مراحل ساخت نباشد و فعالان خرفه ای نیز تجارب و آموزش های لازم را کسب نکنند، نمی توانیم به صنعتی سازی دست پیدا بکنیم.
بنابراین گزارش ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان و همایش تخصصی تجهیزات و فناوری نوین صنعتی سازی ساختمان با حضور بیش از 170 شرکت در مصلای بزرگ امام (ره) آغاز بکار کرده است و تا فردا ادامه دارد.
ارائه جدیدترین فن آوری ها، آشنایی با مباحث فنی و اجرایی صنعتی سازی ساختمان و ایجاد بازار مناسب برای عرضه تولیدات صنعت ساختمان از مهم ترین اهداف بر پایی نمایشگاه است.
در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، توسعه صنعتی سازی ساختمان و حرکت به سمت شیوههای مدرن و فرهنگ سازی از اولویتهای
برگزاری نمایشگاه امسال است.
صنعت ساخت و ساز یکی از مهمترین بخشهای اقتصاد کشور محسوب میشود و با تولید صنعتی نه تنها شاخصهای پایه یعنی منابع، زمان و کیفیت مدیریت می شود، بلکه شاخصهای اساسی نظیر ایمنی، پایداری و مصرف بهینه انرژی نیز تحقق مییابد.
تولید کنندگان در این نمایشگاه محصولاتی چون سازه های پیشرفته ، پروژه های ساختمانی و انواع مصالح و تجهیزات روزآمد صنعت ساختمان را در فضایی رقابتی در معرض دید عموم قرار داده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]