تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804778893




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امضاي موافقتنامه تاسيس بانک سرمايه گذاري آسيا/ گام هاي عملي در راستاي مبارزه با ايالات متحده


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳ آبان ۱۳۹۳ (۸:۵۷ق.ظ)
امضاي موافقتنامه تاسيس بانک سرمايه گذاري آسيا/ گام هاي عملي در راستاي مبارزه با ايالات متحده 21 کشور آسيايي ديروز (جمعه/ دوم آبان ماه)، توافقنامه اي را به منظور ايجاد و عضويت در بانک سرمايه گذاري آسيا در پکن امضا کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، بانک سرمايه گذاري آسيا که نمايندگان و وزراي دارايي 21 کشور آسيايي موافقت نامه تأسيس آن را امضا کردند، نهاد توسعه چند جانبه اي است که سرمايه آن بيشتر در زمينه ساخت تاسيسات زيربنايي اختصاص داده مي شود.
گفتني است؛ بنگلادش، برونئي، کامبوج، چين، هند، قزاقستان، کويت، لائوس، مالزي، مغولستان، ميانمار، نپال، عمان، پاکستان، فيليپين، قطر، سنگاپور، سريلانکا، تايلند، ازبکستان و ويتنام کشورهاي امضاء کننده اين بانک هستند.
مقر اين بانک در شهر پکن است و بر اساس يادداشت تفاهم امضاء شده، مبلغ سرمايه آن 100 ميليارد دلار و سرمايه ابتدايي آن 50 ميليارد دلار تعيين شده است.
اين بانک در واقع رقيب بانک جهاني، بانک توسعه آسيا و تأمين کنندگان اصلي صندوق هاي بين المللي تحت حمايت آمريکا و متحدانش، تلقي مي شود.
شايان ذکر است؛ مقامات چين از جمله شي جين پينگ، رييس جمهور و لي کچيانگ، نخست وزير چين در سفرهاي خود به جنوب شرق آسيا در سال گذشته پيشنهاد راه اندازي اين بانک را مطرح کردند که مورد استقبال بسياري از کشورها قرار گرفت.
رييس جمهور چين در ملاقات با نمايندگان کشورهاي حاضر در نشستي که به منظور امضاي موافقت نامه تأسيس اين بانک تشکيل شده بود، اعلام کرد که بانک سرمايه گذاري آسيا به صورت کامل به معيارهاي بانک جهاني و بانک توسعه آسيا توجه خواهد داشت.
اين سخن رئيس جمهور چين نيز نشان دهنده تلاش چين براي پنهان کردن انگيزه اصلي ايجاد اين بانک است، گويا؛ مقامات چين تمايل ندارند خود را درگير بازي هاي سياسي در مسائل اقتصادي کنند و ترجيح مي دهند در فضايي آرام به فعاليت هاي اقتصادي شان ادامه دهند.
برخي کارشناسان و اقتصاددانان معتقدند که چين به علت نااميدي و ناخرسندي از اصلاحات صندوق بين المللي پول، اقدام به ايجاد بانک سرمايه گذاري کرده است به طوري که پس از بروز بحران مالي بين المللي در سال 2008، کشورهاي نوظهور اقتصادي از جمله چين و هند به تدريج وظيفه تحريک اقتصاد جهاني را بر عهده داشته اند.
همچنين بسياري سازمان هاي بين المللي مالي از جمله صندوق بين المللي پول نيز افزايش سهام کشورهاي نوظهور و تقويت حقوق آنها در اين سازمان ها را مد نظر قرار دادند و صندوق بين المللي پول در سال 2010 پيش نويس طرحي مبني بر افزايش سهام کشورهاي نوظهور را صادر، اما کنگره آمريکا آن را وتو و از تصويب اين طرح خودداري کرد.
به اين ترتيب مي توان تأسيس بانک سرمايه گذاري آسيا را تلاشي ديگر از سوي چين براي برعهده گرفتن نقش بيشتر در اقتصاد جهاني دانست.
گفتني است؛ تلاش کشورهايي مانند چين، هند، روسيه و ساير کشورهاي نوظهور اقتصادي براي شکل دادن به اقتصاد جهاني در قالب اقداماتي مانند حذف دلار از روابط تجاري و ايجاد نهادهاي مالي جديد (مانند بانک سرمايه گذاري آسيا)، به منظور مقابله با اقتدار مطلق ايالات متحده در عرصه اقتصاد بين الملل آغاز شده است.
به عبارت بهتر، زماني که خبر تأسيس بانک سرمايه گذاري آسيا و اخباري مانند تصميم پکن و مسکو براي حذف دلار از روابط تجاري دو کشور در کنار يکديگر قرار مي گيرند، معناي ويژه اي در مورد جدي شدن تلاش کشورها براي مقابله با ايالات متحده در اقتصاد بين الملل به ذهن متبادر مي شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن