واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آبان ۱۳۹۳ (۱:۴۴ق.ظ)
همايش تقدير از تلاشگران عرصه مقابله با زمين خواري و ارتقاي ايمني مديرکل راه و شهرسازي استان تهران با بيان اينکه سالانه 19 هزار ميليارد تومان صرف هزينه تصادفات رانندگي ميشود، گفت: در سوانح رانندگي سالانه 700 هزار نفر مجروح ميشوند که يک سوم آنها معلول دائم شده و اغلب از قشر مولد جامعه هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير كل راه و شهرسازي اين استان در همايش تقدير از تلاشگران عرصه مقابله با زمين خواري و ارتقاي ايمني راههاي استان تهران كه با حضور رئيس پليس راهور کشور، استاندار تهران و معاون وزير راه و شهرسازي برگزار شد با بيان اينکه در حال حاضر روزانه 50 نفر بر اثر سوانح رانندگي در کشور جان ميبازند، اظهار داشت: با تلاش همه سازمانهاي دست اندرکار جادهاي، تعداد تلفات سوانح رانندگي سال گذشته به 17 هزار و 997 نفر کاهش يافته است.
فريبرز واحدي افزود: شاخص کشته به 10 هزار وسيله نقليه در سال 84 عدد 22.6 بود، اما در سال 88 با وجود افزايش تعداد خودرو اين رقم به 11.8 و در انتهاي 92 به 6.7 رسيد که به استاندارد جهاني نزديک است. وي با بيان اينکه در شاخص کشته به 100 هزار نفر جمعيت در جايگاه مطلوبي نيستيم، افزود: فعلا در اين شاخص به عدد 23 رسيدهايم که اين رقم در ميانگين دنيا 15 است.
مديرکل راه و شهرسازي استان تهران در ادامه گفت: يک سوم تخت بيمارستانها را قربانيان سوانح رانندگي اشغال کردهاند، سوانح رانندگي 25 درصد بودجه سرانه کشور را به خود اختصاص داده و سالانه 19 هزار ميليارد تومان صرف هزينه تصادفات رانندگي ميشود.
واحدي اضافه کرد: در سوانح رانندگي سالانه 700 هزار نفر مجروح ميشوند که يک سوم آنها معلول دائم ميشوند که اغلب قشر مولد و کار جامعه هستند.
مديرکل راه و شهرسازي استان تهران با بيان اينکه سهم راههاي استان تهران در حمل و نقل بار و مسافر کشور، حدود 20 درصد است، افزود: برخي از راههاي استان از ترافيک اشباع شدهاند.
وي ادامه داد: سند طرح جامع حمل و نقل استان تهران راهاندازي شد که نقشه راه را تا سال 1410 در انواع مدلهاي حمل و نقلي تعيين کرده است.
واحدي با اشاره به کاهش 15 درصدي سوانح رانندگي استان تهران در سال 92، گفت: سال گذشته 353 نفر در سوانح رانندگي استان تهران جان باختند که اين رقم پيش از اين 1400 کشته بود.
مديرکل راه و شهرسازي استان تهران يادآور شد: هدفگذاري کردهايم که تعداد تلفات سوانح رانندگي استان تهران به 250 نفر کاهش يابد.
سردار اسکندر مؤمني رييس پليس راهنمايي و رانندگي كشور نيز در ادامه اين همايش با بيان اينکه 90 درصد جابهجايي بار و مسافر کشور در سيستم حمل و نقل جادهاي انجام ميشود، اظهار داشت: در سال 1380 حدود 4 ميليون خودرو در کشور شمارهگذاري شد که اين رقم در سال جاري، 16.5 ميليون خودروي شمارهگذاري در کشور است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي کشور با تأکيد بر اينکه کاهش سوانح رانندگي و انضباط و ايمني ترافيک، تلاش همگاني را ميطلبد، گفت: طبق فرمايشات رهبر معظم انقلاب، سوانح رانندگي بايد به حداقل برسد و اين از طريق نقشه راه عملياتي ميشود.
وي با تأکيد بر اينکه تقاضاي سفر در ايران فزاينده است، بيان کرد: در چند سال اخير دارندگان گواهينامه رانندگي نيز رشد فزايندهاي داشتهاند.
سردار مؤمني افزود: در اوايل دهه 80 رشد تصادفات رانندگي و رشد ميزان سفرها را داشتهايم و در سالهاي 83، 84 و 85 ميزان تلفات سوانح رانندگي به 28 هزار نفر در سال رسيد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي کشور ادامه داد: با تلاش همه دستاندرکاران بخش جاده و با وجود افزايش زياد تعداد وسايل نقليه موتوري، از سال 85 سوانح رانندگي کاهش يافت و به کمتر از 18 هزار نفر در سال 92 رسيد.
سردار مؤمني با تأکيد بر اينکه کاهش سوانح رانندگي و انضباط و ايمني ترافيک، تلاش همگاني را ميطلبد، افزود: طبق فرمايشات مقام معظم رهبري سوانح رانندگي بايد به حداقل برسد و اين از طريق نقشه راه عملياتي ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]