واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران حیدری:
380 مقاله به همایش ملی راهکارهای ارتقای سلامت و چالشها ارسال شد
دبیر علمی همایش راهکارهای ارتقای سلامت و چالشها با محوریت خودمراقبتی در مازندران گفت: 380 به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که 26 مقاله بصورت سخنرانی و 180 مقاله بصورت پوستر ارائه میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی حیدری ظهر یکشنبه در نشست مسئولان علوم پزشکی مازندران از برگزاری پنجمین همایش سراسری راهکارهای ارتقای سلامت و چالشها با محوریت خود مراقبتی در ساری خبر داد و گفت: این همایش از 30 مهر تا 2 آبان ماه امسال در سالن آیت الله کوهستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار میشود.
وی افزود: خود مراقبتی در اخلاق اسلامی، طب سنتی و طب مکمل، خود مراقبتی در سلامت، نقش پزشک، پرستار، ماما و تیم نظام سلامت در خود مراقبتی، خود مراقبتی در گروه های آسیب پذیر، خود مراقبتی و سلامت باروری (نوجوانان- باردار- یائسگی)، خود مراقبتی، اقتصاد سلامت و سرمایه اجتماعی، خود مراقبتی و نقش سازمانها و روابط بین بخشی، توانمند سازی در مراقبت از خود (محیطی- فردی- اجتماعی) و خود مراقبتی معنوی از اهداف این همایش است.
وی امتیاز این همایش را 12.5 دانست و افزود: علاقمندان به حضور در این همایش می توانند تا روز قبل از برگزاری همایش برای نام نویسی اقدام نمایند.
دکتر حیدری، با بیان اینکه 380 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد، افزود: از مجموع مقالات ارسال شده 26 مقاله به صورت سخنرانی و 180 مقاله به صورت پوستر ارایه می شود.
وی، تصریح کرد: این مقالات از دانشگاه های علوم پزشکی کشور از جمله تهران، سمنان، شهید بهشتی، ایران، بوشهر، شیراز، تبریز، مشهد، گلستان، یزد، زاهدان، قزوین، زنجان، اصفهان و... به دبیرخانه همایش واقع در دانشکده پرستاری و مامایی نسیبه ساری ارسال شد.
دبیر علمی همایش راهکارهای ارتقای سلامت و چالشها، با بیان اینکه 8 مهمان و سخنران ویژه در زمان برگزاری همایش حضور دارند، افزود: بیش از 500 مهمان در این همایش حضور خواهند داشت.
دکتر حیدری، خود مراقبتی را امری ضروری برای ارتقا سلامت افراد جامعه دانست و گفت: با خود مراقبتی هزینه درمانی افراد نیز کاهش می یابد.
وی، با بیان اینکه خود مراقبتی منحصر به کودکان و افراد سالمند نیست، اظهار داشت: خودمراقبتی تمامی گروه های سنی را شامل می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با اشاره به اینکه اول تا هفتم آبان ماه هفته پیشگیری از مسمومیتها نامگذاری شد، نسبت به شیوه بالای مرگهای ناشی از سوء مصرف مواد در ایران هشدار داد.
محمد آزادبخت، ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه و آموزش همگانی را گامی موثر در کاهش آمار مسمومیتها برشمرد و هدف از برگزاری این هفته را تمرکز بر آموزش نحوه پیشگیری از مسمومیت در کودکان، مسمومیت ناشی از داروها، سموم دفع آفات، مواد شیمیایی، سوء مصرف مواد، مسمومیت با فلزات سنگین، گیاهان سمی و گزیدگیها، گازها و منوکسید کربن و ارتقاء دانش جامعه درخصوص خطرات ناشی از مسمومیتها و نحوه برخورد با این رخداد عنوان کرد.
معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مهمترین گروه سنی در بروز مسمومیت های اتفاقی را کودکان تا شش سال دانست و افزود: شایعترین علت مسمومیت گزارش شده به مراکزDPIC ایران مسمومیت دارویی است که سهم 10درصدی موارد مرگ ناشی از مسمومیت را شامل می شود.
آزادبخت، ادامه داد: با وجود قاچاق بودن سم فسفید آلومینیوم (قرص برنج)، موارد مسمومیت با این نوع سم تداوم همچنان ادامه دارد.
وی مسمومیت ناشی از گاز گرفتی را از دیگر مسمومیتهای شایع در فصصل سرد عنوان کرد و گفت: بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی کشور در سال 91، یکصد و 31 مرگ و در سال گذشته 828 مرگ ناشی از گاز گرفتگی در کشور به ثبت رسید.
۱۳۹۳/۷/۲۰ - ۱۵:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]