تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803823012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امنیت یک تولید اجتماعی است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: امنیت یک تولید اجتماعی است
رییس مرکز بررسی های استراتژیک وزارت اطلاعات گفت: امنیت یک تولید اجتماعی است چرا که همه آحاد جامعه در تولید و برقراری آن نقش دارند.
کد خبر: ۴۴۳۹۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۲ - 22 October 2014


رییس مرکز بررسی های استراتژیک وزارت اطلاعات گفت: امنیت یک تولید اجتماعی
است چرا که همه آحاد جامعه در تولید و برقراری آن نقش دارند.

به گزارش ایرنا، دکتر شفیعی روز چهارشنبه درهمایش "مجاهدت های خاموش" که به مناسبت گرامیداشت سی امین سالگرد تاسیس وزارت اطلاعات با حضور جمعی از مسوولان در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد، افزود: امنیت برآیند ارتباط دوسویه بین انسانهاست و هرچه در این میان روابط اجتماعی صمیمی، گرم، همراه با رضایتمندی باشد، امنیت بیشتری در جامعه حکمفرما خواهد شد.

وی با بیان اینکه در دنیای امروز احساس امنیت از فیزیک آن فاصله گرفته، گفت: شاید در یک جامعه به لحاظ ظاهری امنیت وجود داشته باشد، اما مردم احساس امنیت نکنند و یا برعکس، لذا همه آحاد یک جامعه در تولید و احساس امنیت مسوولند.

شفیعی اظهار کرد: سرریز مسائل مردمی برای پیگیری و انجام اقدامات لازم به سمت دستگاه های اطلاعاتی می آید و اگر دستگاه ها وظایف خود را به درستی انجام دهند، سرریزی بوجود نمی آید و کار دستگاه اطلاعاتی معطوف به مسایل و تهدیدات خارجی می شود.

وی در ادامه با اشاره به بروز ناآرامی ها در منطقه خاورمیانه ، گفت: اگر دولت ها در گذشته نقش اول را در ایجاد و حفظ نظم بر عهده داشتند، امروز این کار توسط جریانات غیردولتی انجام می شود.

وی با بیان اینکه امروز بازیگران جدیدی وارد عرصه تغییرات در منطقه شده اند، گفت: در ریشه یابی بخشی از رویدادهای منطقه، باید بدانیم تروریسم توسط چه کسانی و به چه شکلی تولید و بازتولید شده و چگونه جریانی مانند داعش وارد کشوری مانند عراق می شود و می تواند منطقه ای گسترده ای را تحت تصرف و اشغال خود درآورد.

شفیعی، وجود داعش و جریانات تروریستی در منطقه را معلول شرایطی که قدرت های استکباری پیش از این در خاورمیانه ایجاد کرده اند دانست و افزود: در این شرایط داعش و تروریسم در واقع در منطقه موج سواری و به تعبیری مفت سواری می کند.

رییس مرکز بررسی های استراتژیک وزارت اطلاعات اضافه کرد: بیگانگان دیروز با مداخلات ناشیانه و بعضا هدفمند، جریانات تروریستی را در منطقه شکل دادند، اما امروز درصدد سرکوب آن هستند که این از اتفاقات عجیب دوران ما بشمار می رود.

وی در ادامه از تروریسم به عنوان مساله امروز خاورمیانه یاد کرد و گفت: بحمدالله کشور ما در شرایط پیچیده و مبهمی که در خاورمیانه وجود دارد، توانسته موقعیت خود را حفظ و تقویت کند، چرا که ما موفق به بازتولید اعتماد اجتماعی شده ایم.

شفیعی اضافه کرد: جامعه ما مانند افغانستان و یا بخشی از مردم عراق بریده از دولت نیست، بلکه در عین تکثر، جامعه متحدی است که مسائل خود را در ارتباط مستقیم با یکدیگر و از درون حل و فصل می کند.

وی با بیان اینکه استراتژی بیگانگان ایجاد شکاف بین بدنه اجتماعی جامعه ایران است، گفت: تا مادامیکه بتوانیم ارتباط نظام سیاسی خود را با بدنه جامعه، بویژه در بخش اقلیت ها حفظ و استحکام ببخشیم، مشکلی ما را تهدید نخواهد کرد.

شفیعی، مهمترین اقدام عمومی در مقابله با شکل گیری تروریسم را از بین بردن زمینه های واگرایی و ایجاد همگرایی خواند و گفت: نباید فراموش کنیم که تروریسم مانند حشره ها در زخم ها و شکاف ها می نشیند و از آنها تغذیه می کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در جامعه ما با وجود همه مشکلات، امید به آینده وجود دارد، افزود: مهمترین وظیفه ما مدیران حفظ، تقویت و تعمیق این امید است.

شفیعی با اشاره به حساسیت و سنگینی مسوولیت دولت منتخب در عرصه های مختلف از جمله مساله هسته ای، مقابله با جریانات معاند بیرونی، تروریسم و حل مسایل داخلی، گفت: حرکت دولت برپایه اعتماد عمومی، تسهیل و سرعت پیدا می کند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن