واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران طهماسبی:
483 روستای مازندران مجهز به اینترنت پرسرعت می شوند
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر فن آوری اطلاعات استانداری مازندران گفت: تا پایان سال 93 تعداد236 روستای استان دارای اینترنت پرسرعت و 250 روستا نیز از ای دی اس ال و اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، یدالله طهماسبی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی دولت الکترونیک که در دفتر فرماندار ساری برگزار شد، اظهار داشت: سیاست دولت تدبیر وامید تاکید بر الکترونیکی کردن خدمات دولت است تا از این طریق کارهای مردم سریعتر انجام شود.
وی گفت: دستگاههای اجرایی استان موظفند 1 درصد بودجه خود را صرف دولت الکترونیک کنند که اصل این دولت هم اصلاح خدمات الکترونیک دستگاهها است.
طهماسبی با بیان این که در حال حاضر 1400 خدمت شناسایی شده افزود: این خدمات به 14 خوشه تقسیم شده که دستگاههای اجرایی استان تا پایان سال 93 خدمات خود را باید بر اساس دولت الکترونیک اصلاح کنند.
وی تصریح کرد: دستگاههای اجرایی موظفند وب سرویس دستگاه خود را اصلاح و راه اندازی کنند و خدمات اصلاح شده را به وب سرویس خود اضافه کنند.
مدیرکل دفتر فن آوری اطلاعات مازندران تاکید کرد: پیاده سازی دولت الکترونیک علاوه بر این که باعث می شود مردم سریعتر به کارهای خود رسیدگی کنندکاهش هزینه ها، افزایش بهره بری و از بین رفتن فساد اداری را نیز به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه اولین قدم در این مسیر متصل کردن ادارات به فرمانداری و با هماهنگی مخابرات است، افزود: شاخصترین دستگاه، دستگاهی معرفی می شود که دولت الکترونیک را به خوبی در سازمان خود پیاده کرده باشد و ما زمانی می توانیم سرعت اینترنت را افزایش دهیم که شبکه ملی ارتباطات راه اندازی شود.
مدیر فن آوری و اطلاعات استانداری مازندران افزود: تا پایان 3 ماهه اول سال 94 شبکه داده استان راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه 77 درصد روستا های مازندران دارای اینترنت پرسرعت هستند گفت: ساری با داشتن 412 روستا 13 درصد کل روستا های استان را به خود اختصاص داده و 76 درصد روستاهای شهرستان ساری به اینترنت مجهزند که تا پایان سال جاری به 85 درصد افزایش مییابد.
این مقام مسول خاطر نشان کرد: دولت الکترونیک در بستر اینترنت ملی اجرا می گردد و در راستای شبکه ملی ارتباطات تا پایان سال 94 راه اندازی می شود.
طهماسبی در خصوص اختلالات تلفن همراه گفت: این اختلالات به دلیل انتقال نسل اول تلفن همراه به نسل سوم است.
وی با اشاره به این که سند جامع توسعه دولت الکترونیک تدوین شده است افزود: فاز نخست این طرح به توسعه کسب و کار از طریق ای تی و در فاز دوم آیین نامه مقررات در اشتغال و فاز سوم تشکیل کارگروه توسعه دولت الکترونیک در کشور توجه دارد.
طهماسبی خاطر نشان کرد: ابلاغ این طرح از طریق وزارت کشور به استانداریها و از استانداریها به فرمانداریها ابلاغ شد که در همین رابطه 2 کارگروه تاکنون در استانداری مازندران تشکیل شده است.
وی افزود: مازندران با داشتن 3 میلیون و 100 هزار نفر و دارا بودن 73 درصد کاربر اینترنت به لحاظ داشتن ظرفیت اینترنت پر سرعت رتبه اول کشور را دارا است و 13 درصد دانشجویان استان نیز در رشته آی تی تحصیل می کنند.
طهماسبی با تاکید بر اینکه دولت مجازی میتواند فرمانداری و شهرداری الکترونیک داشته باشد، افزود: مازندران در بحث زیرساخت مخابراتی در اینترنت از استانهای پیشرو کشور است.
وی در بخش دیگر افزود : با پیاده سازی این طرح در دستگاههای اجرایی علاوه بر جذب بهتر سرمایه گذار هیچ مراجعه کندهای در بروکراسی اداری سردر گم نمی شود.
۱۳۹۳/۷/۳۰ - ۱۶:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]