تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منزلت مردم را در نزد ما، از اندازه روايتشان از ما بشناسيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827547713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی دست‌های خالی درآمدزا می‌شود / رنگین‌کمانی از اشتغال در استان البرز


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: روایت باشگاه خبرنگاران از بازدید طرح‌های اقتصاد مقاومتی
وقتی دست‌های خالی درآمدزا می‌شود / رنگین‌کمانی از اشتغال در استان البرز
در حالی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان البرز بازدید کردیم که کارگاه‌هایی از جمله قالی‌بافی، گلیم بافی، مزرعه شترمرغ و... با کمترین امکانات و دست خالی و به همت بسیج سازندگی، رنگین‌کمانی از اشتغال را در این استان به تصویر کشیده‌اند.


به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران امروز 29 مهرماه با کاروان رسانه همراه شدیم تا از طرح‌های اقتصاد مقاومتی دراستان‌های شمالی کشور بازدیدی داشته باشیم هرچه از تهران فاصله می‌گرفتیم ریزش باران پاییزی شدت بیشتری پیدا می‌کرد.   
 
در طول سفر، "عالی" مسئول روابط عمومی بسیج سازندگی اطلاعاتی در ارتباط با طرح‌های اقتصاد مقاومتی که ازسوی بسیج سازندگی پیگیری می‌شود به ما ارائه داد.   

از سال 90 تا 92، 23 هزار طرح در 18 عنوان بهره‌برداری شده‌اند و اولویت بسیج سازندگی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی بیشتر منحصر به حومه و اطراف شهرها بوده است.   

مسئول روابط عمومی بسیج سازندگی گفت: بسیج سازندگی با دادن وام‌هایی به افرادی که زیرساخت اولیه را در اشتغال آفرینی دارند تلاش دارد تا طرح‌های اقتصاد مقاومتی را که از مطالبات مقام معظم رهبری است به ثمر برساند.   
 
وی ادامه داد: این وام‌ها کم بهره‌ هستند و تا سقف 30 میلیون تومان را دربر می‌گیرد و این درحالی است که بسیج سازندگی آموزش‌های لازم را نیز به این افراد می‌دهد.
 
حدود ساعت 11 صبح به کارگاه گل ابریشم که در ناحیه بسیج سازندگی امام حسین در استان البرز قرار دارد رسیدیم و از این کارگاه که در آن تعداد زیادی از بانوان به قالی بافی و گلیم‌بافی مشغول بودند بازدید کردیم.   

طی گفتگو با مسئول این کارگاه که خانمی خونگرم و دلنشین بود متوجه شدیم که شروع کار این کارگاه در ابتدا با 5 نفر بود و اکنون 1200 نفر در این کارگاه به صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند و آموزش‌های لازم به آنها داده شده است.   
 
خانم حسینی از 4 سالگی در کار قالی بوده است و به عنوان دستیار درجه یک پدر در قالی‌بافی فعالیت می‌کرده است.

وی متولد سال 1346 و از فرزندان قبل از انقلاب است و به گفته خود او از جمله کسانی است که در عروسک‌های خود اعلامیه رد و بدل می‌کرده است.

مسئول کارگاه گل ابریشم در رابطه با فعالیت‌های این کارگاه گفت: در این کارگاه طراحی سنتی، کامپیوتری، صنایع دستی، کیف چرم، خیاطی، گوهرتراشی و ... انجام می‌گیرد که این محصولات بیشتر صادراتی هستند و قالی پیشرفته که تلفیقی از ابریشم، مرینوس و سنگ‌های بافت است در آینده‌ای نزدیک جایگزینی برای صنعت نفت و گاز کشورمان خواهد بود.   
 
در بازدید از این کارگاه کوچک با انواع فرش‌هایی مواجه شدیم که به کشورهای مختلف صادر می‌شود از جمله: فرش‌های دورو تحت عنوان فرش پرده به تاجیکستان و ازبکستان و فرش طرح بدرقه به انگلستان صادر می‌شود.   

همچنین فرش موجی که در آن با قراردادن فلشی آهنگ موزیکال پخش می‌شود که این اصوات می‌تواند پخش اذان و یا آیات قر‌آنی باشد که این امر بستگی به طرحی دارد که به آن داده می‌شود.   
 
در ادامه سفر به مزرعه پرورش شترمرغ در استان البرز رفتیم که در کمال شهر قرار دارد مسئول این مزرعه به ما گفت که از سال 87 با 24 قطعه شترمرغ شروع به فعالیت کرده است و سالیانه حدود 700 قطعه شترمرغ پرورش می‌دهد.   

وی ادامه داد: در سال 88 دچار تلفاتی شدیم که از بسیج سازندگی درخواست 10 میلیون وام کردیم و از این طریق اکنون حدود 100 نفر مشغول به کار هستند و در تلاشیم مجتمع شهرک شترمرغ ایجاد کنیم که قابلیت اشتغال‌زایی برای 500 نفر را خواهد داشت.   
 
آذرخش، مسئول مزرعه پرورش شترمرغ تصریح کرد: صنایع تبدیلی ما از جمله پر، پوست و روغن شترمرغ قابلیت صادرات دارد و این محصولات با کیفیت بالایی به کشور آلمان صادر می‌شود و گردش مالی ما ماهیانه به 100 میلیون تومان می‌رسد.      
 
بعدازظهر امروز با شدیدترشدن باران پاییزی به روستای ایپک در استان البرز رسیدیم که در این روستا برای جلوگیری از مهاجرت جوانان جویای کار به شهر تهران و همین‌طور پیگیری سیاست مهاجرت معکوس در اقلب خانه‌های مسکونی اهالی روستا چندین راس گاو و گوسفند وجود داشت که بسیج سازندگی در راستای اقتصاد مقاومتی به توسعه آنها پرداخته است.   
 
در روستای ایپک از یک گاوداری بازدید کردیم که مسئول آن از 10 سال پیش با 20 رأی گوساله شروع به فعالیت کرده  بود و اکنون تعداد آنها را به 100 رأس رسانده است.

قربانی مسئول گاوداری به ما گفت: که برای توسعه گاوداری خود 15 میلیون از بسیج سازندگی وام دریافت کرده است که با 50 رأس گاو شیری 500 کیلو شیر روزانه تهیه می‌کند.   
 
کارکنان گاوداری از گران بودن علوفه شکایت داشته‌اند و اعتقاد داشتند که به دلیل افزایش قیمت علوفه و فروش اقساطی شیر سود چندانی ندارد.

نکته‌ای که توجه ما را به خود جلب کرد این بود که در این گاوداری گاو ایرانی از طریق اصلاح نژاد به گاو هولشتاینی تبدیل می‌شود چرا که این گاوها بهره‌وری بیشتری دارند و شیر آنها بهتر و زایمان راحت‌تری دارند.   
 
حدود ساعت 3 از کارگاه تابلو گسترآسیا بازدید کردیم که این کارگاه نیز در روستای ایپک وشهرستان اشتهارد قرار دارد در این کارگاه چراغ‌های خیابانی فوق کم مصرف تولید می‌شود که برای اولین بار در ایران و جهان این اتفاق رخ داده است.   

علی سفرخانی مسئول این کارگاه به ما گفت: که ایده تولید چراغ‌های خیابانی فوق کم مصرف خلاقیت خودش بوده است و این چراغ‌ها 4 سال عمر مفید دارد و به صورت الکترونیکی کار می‌کند.   
 
وی ادامه داد: این خط تولید حدود 4 ماه است که راه‌اندازی شده است و به صورت هفتگی 100 چراغ تولید می‌شود که به شهرک‌های صنعتی اشتهارد، هشتگرد و... فروخته می‌شود و قیمت مستقیم آن به مصرف کننده برای هر چراغ 190 هزار تومان است.    
 
مسئول این کارگاه همچنین بیان کرد: که برای تهیه چراغ‌های دوربین‌دار سفارشاتی از ناجا داشته است که این چراغ‌ها تا حدود 100 متر را تصویربرداری می‌کنند.   

در این کارگاه 20 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند و کلیه قطعات آن ایرانی است و بسیج سازندگی با اهدای وام در صدد توسعه هرچه بیشتر آن به منظور تحقق طرح‌های اقتصاد مقاومتی است.   
 
در حالی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان البرز بازدید کردیم که کارگاه‌هایی از جمله قالی‌بافی، گلیم بافی، مزرعه شترمرغ و... با کمترین امکانات و دست خالی و به همت بسیج سازندگی رنگین کمانی از اشتغال را در این استان به تصویر کشیده‌اند، سفر ما ادامه دارد و قرار است از طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان‌های قزوین و گیلان نیز بازدید کنیم.   
 

گزارش از مرجان نظری فرد   


انتهای پیام/ 






تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن