محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827566661
چرا ما ایرانی ها تعاریف را به سخره می گیریم؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خلاف جهت عقربه های ساعت
چرا ما ایرانی ها تعاریف را به سخره می گیریم؟
علوم پایه نه فقط در تعاریف پزشکی که در تمام رشته های دانشگاهی که ما خوانده ایم، کاربرد دارد و به همین خاطر است که پیش از آنکه اسم کارشناس روی ما بگذارند و پیش از آنکه رویمان شود رویای لیسانس در سر داشته باشیم یا پیش از آنکه باورمان شود اسم دکتر و مهندس روی ما گذاشته اند، با این درس ها روبرو می شویم.
هفته نامه چلچراغ - نگار مفید: در سریال گریز آناتومی - سریالی که داستان دانشجوهای جراحی را روایت می کند و قرار است همین روزها پخش فصل یازدهمش را شروع کنند - در قسمتی که یکی از انترن ها اشتباه بزرگی مرتکب شده و یک بیمار را به آستانه مرگ فرستاده، رییس بخش جراحی بیمارستان با سختگیری سعی می کند او را دوباره تربیت کند.
به اتاق عمل رفته اند و از او یک سوال پایه می پرسد و می گوید: «این تیغی که الان می خواهی در درون بدن این زن فرو ببری، دقیقا چه تاثیری روی بدن او می گذارد؟» و انترن مورد نظر گیج می شود، صدای بوق دستگاهی که قلب را کنترل می کند، بلند شده و دکترهای دیگری که در اتاق عمل هستند، دستپاچه شده اند. رییس بخش جراحی، انترن را از اتاق بیرون می اندازد و به او می گوید: «باید بروی و دوباره علوم پایه را از بر کنی.»
علوم پایه نه فقط در تعاریف پزشکی که در تمام رشته های دانشگاهی که ما خوانده ایم، کاربرد دارد و به همین خاطر است که پیش از آنکه اسم کارشناس روی ما بگذارند و پیش از آنکه رویمان شود رویای لیسانس در سر داشته باشیم یا پیش از آنکه باورمان شود اسم دکتر و مهندس روی ما گذاشته اند، با این درس ها روبرو می شویم.
قرار است پیش نیاز تمام درس های ما باشند، پیش نیاز دانشگاهی که پیش رو داریم و حتی پیش نیاز این سبک از زندگی که انتخابش کرده ایم. به همین خاطر است که وقتی تصمیم می گیریم در مواجهه با اتفاق های زندگی کار مان آنها را نادیده بگیریم، دستپاچه می شویم و مبهوت می مانیم.
از دانشجوی گرافیک می پرسند رنگ شناسی نمی دانی؟ از دانشجوی ارتباطات می پرسند خبرنویسی نمی شناسی؟ از دانشجوی صنایع غذایی می پرسند میکروبیولوژی را فراموش کردی؟ و کیج می شویم و مات می مانیم و زندگی فراموش مان می شود. شک می کنیم به خودمان و دانسته هایمان ولی از کنارش با خنده می گذریم که «خب؛ کی یادش می مونه؟» و به خودمان دلداری می دهیم که ما تنها نیستیم و بی شماریم در این حجم از ندانستن اصول اولیه.
ندانستن اصول اولیه اما مثل برداشتن نخستین چرخ دنده است، از میان بردن تعریف اصلی که راه را برای خلاقیت های بعدی می بندد و یادت می رود که چرا و چطور به امروز رسیده ای. از کدام تعریف فردی ات به سادگی اصول علم پایه رشته دانشگاهی ات گذشتی و چه شد که امروزت را ساختی. کدام تصمیم ویژه زندگی ات بود که تو را به امروز رساند و باعث شد دل بدهی به راهی که امروز در آن قدم برمی داری.
در تعریف اولیه ای که از خودت داشتی، چه اتفاقی نقش داشت؟ کدام عدد درآمد تو را از خود بی خود کرد، یا کدام کتاب تو را به دام انداخت. چه شد که اینطور شد؟ چه شد که تصمیم گرفتی دل نداشته باشی، اما جیبت را پر پول کنی و چه شد که دلت خواست پول را فدا کنی و به سمت خواسته های کم درآمد اما دل بخواهی ات بروی.
یک روز باید برگردی و به پشت سرت نگاه کنی. به اصول اولیه ای که برای خودت ساخته ای، به دلیل تصمیم هایت، به واقع گرایانه بودن، به محاسبه و دو دوتا چهارتا کردن زندگی ات.
در آن روز، اگر اصول اولیه را فراموش کرده باشی، لحظه های گنگ و سرخورده و مبهوت سختی را پشت سر می گذاری و از دل تمام این سختی ها، تنها شک است که تو را آزار می دهد. به خودت شک می کنی، به ثانیه هایی که با عذاب تلاش کرده ای.
حالا باید برگردیم به همان انترن بخت برگشته ای که آن اشتباه بزرگ را مرتکب شد و بیماری را تا آستانه مرگ فرستاد. برگردیم به تنبیهی که رییس بخش جراحی برایش در نظر گرفت. برگردیم به همان اصول اولیه و دوباره بخوانیم شان. تا استیصال لحظه های ندانستن را از خودمان بگیریم. وگرنه چه سختی دارد اگر بخواهیم برای ندانستن هایمان از همدیگر سبقت بگیریم. مثل همین امروز که اصول شخصی و اولیه مان از ذهن مان پاک شده و یادمان رفته که آن تابلوی دایره ای که دور تا دورش را خط قرمز کشیده اند، یعنی «ورود ممنوع» و معنایش این است که به این کوچه وارد نشوید.
وقتی که آیین نامه را فراموش می کنی و طبق ندانستن هایت پیش می روی، برخوردی که با تو می شود، برخورد با کسی است که نمی داند و چه کسی از نادان بودنش خوشحال می شود؟ مثل این است که خلاف جهت عقربه های ساعت حرکت کنی و انتظار داشته باشی زمان همپای حرکت تو به عقب برگردد.
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]
صفحات پیشنهادی
یادداشت / نادر ساعد اقدام جدید وزارت خزانهداری انگلیس برای اصلاح لیست تحریمشوندگان ایرانی: چرائی و پیامدها
یادداشت نادر ساعداقدام جدید وزارت خزانهداری انگلیس برای اصلاح لیست تحریمشوندگان ایرانی چرائی و پیامدهاتصمیم جدید وزارت خزانه داری انگلیس دائر بر رفع تحریم یکجانبه این کشور علیه ۶ شخص حقیقی و حقوقی ایرانی اقدامی به ظاهر دیپلماتیک برای تمکین به آثار الزامی حقوقی رای قطعیت یافروایتی تازه از جشنهای ۲۵۰۰ ساله؛ چرا غذای ایرانی ندادند؟+تصویر
روایتی تازه از جشنهای ۲۵۰۰ ساله چرا غذای ایرانی ندادند تصویر در اکتبر ۱۹۷۱ ۲۰ مهر ۱۳۵۰ محمدرضا پهلوی ضیافتی ترتیب داد که از تمام میهمانیها برتر بود او از تمام رهبران جهان دعوت کرد البته همه نیامدند همه چیز جشن را هم از پاریس آورده بودند در دشت خاکی خشک و مرتفع تختمسکن 30 درصد از درآمد هر ایرانی را میبلعد/ چرا عمر مفید ساختمان در ایران 40 سال است؟
مسکن 30 درصد از درآمد هر ایرانی را میبلعد چرا عمر مفید ساختمان در ایران 40 سال است آفتاب به گزارش خبرنگار مهر در حال حاضر به طور متوسط روزانه بالغ بر 3 هزار واحد مسکونی جدید در کشور احداث میشود به همین جهت صنعت ساختمان به عنوان یکی از مهمترین و اساسی ترین صنایع در توسعه کچرا رژیم می گیریم و لاغر نمی شویم؟
چرا رژیم می گیریم و لاغر نمی شویم نوشیدنیهای سرد باعث سوزاندن کالری بیشتری میشود شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که با وجود رعایت رژیم غذایی حتی گرمی هم وزن کم نکنید یا روند کاهش وزنتان آنقدر کند باشد که شما را از ادامه راه ناامید کند باید در یک کلام به شما بگویم شماچرا پیوند اعضا از اهدا کننده ایرانی به دریافت کننده خارجی ممنوع است؟
چرا پیوند اعضا از اهدا کننده ایرانی به دریافت کننده خارجی ممنوع است جامعه > سلامت - ایسنا نوشت مدیرکل خدمات بالینی وزارت بهداشت گفت با ممنوعیت پیوند اعضا برای خارجیها در بیمارستانهای خصوصی از سودجویی برخی پزشکان و مراکز درمانی غیردولتی جلوگیری می&zwnjچرا صحبت از مسخره کردن مجلس باب شده است؟ |اخبار ایران و جهان
چرا صحبت از مسخره کردن مجلس باب شده است مصاحبه همزمان و مفصل هشت نماینده مجلس با خبرگزاری مجلس با عنوان همسویی برنامه های صداوسیما با رسانه های بیگانه برای تضعیف نظام آخرین پرده از اعتراض نمایندگان مجلس به آن چیزی است که آن را مسخره کردن مجلس میدانند آیا در این روند فقط رساچرا مردم خودرو چینی را بر خودرو ایرانی ترجیح می دهند؟
چرا مردم خودرو چینی را بر خودرو ایرانی ترجیح می دهند اقتصاد > صنعت - دنیای اقتصاد نوشت بازار خودروی ایران چندی است که به نردبان ترقی تولیدکنندگان چینی تبدیل شده اما ظاهرا مسوولان صنعتی و خودروسازان کشورمان انقدر که نگران واردات محصولات ژاپنی کرهای و آلمانی هما ایرانیان با منش و کنش ایرانی بیگانه شدهایم/ نمیتوانیم جامعه فرهنگ را از بیگانگان بگیریم
استانها غرب کرمانشاه کزازی مطرح کرد ما ایرانیان با منش و کنش ایرانی بیگانه شدهایم نمیتوانیم جامعه فرهنگ را از بیگانگان بگیریم کرمانشاه – خبرگزاری مهر استاد ادبیات کرمانشاه و از مشاهیر ادب پارسی گفت علت کمرونقی مطالعه در جامعه کنونی این است که ما ایرانیان با منش و کنشچرا مرغ ایرانی به روسیه نرفته است؟
سهشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۹ وزیر جهاد کشاورزی از اجازه ندادن روسها برای ورود یک کیلوگرم مرغ ایرانی به این کشور خبر داد که سازمان دامپزشکی دلیل آن را عدم درخواست کتبی روسیه برای صادرات این محصول عنوان کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در حالی که مقامات روسیچرا ایرانیان باستان مهرگان را جشن میگرفتند؟
چرا ایرانیان باستان مهرگان را جشن میگرفتند استاد تاریخ دانشگاه فردوسی دلایل برگزاری جشن باستانی مهرگان در ایران باستان را تشریح کرد به گزارش نامه نیوز دکتر فاطمه جهانپور در خصوص فلسفه جشن مهرگان در ایران باستان اظهار کرد در گذشته ایرانیان دو فصل داشتند یک فصل تابستان کدانشیار آسیبشناسی سلولی در گفتوگو با فارس: چرا نقرس میگیریم؟
دانشیار آسیبشناسی سلولی در گفتوگو با فارس چرا نقرس میگیریم دانشیار آسیبشناسی سلولی گفت بالا بودن میزان اسید اوریک در خون باعث کریستالیزه شدن آن در مفاصل میشود که یک التهاب حاد به نام نقرس را ایجاد میکند حسن اکبری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت برای درک بچرا ایرانیان باستان "مهرگان" را جشن میگرفتند؟
یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۴ استاد تاریخ دانشگاه فردوسی دلایل برگزاری جشن باستانی مهرگان در ایران باستان را تشریح کرد دکتر فاطمه جهانپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان در خصوص فلسفه جشن مهرگان در ایران باستان اظهار کرد در گذشته ایرانیان دو فصاین فیلمها چرا از پرده پایین کشیده میشوند؟ / بررسی سرنوشت مشترک قربانیان جوسازی
این فیلمها چرا از پرده پایین کشیده میشوند بررسی سرنوشت مشترک قربانیان جوسازی فرهنگ > سینما - روش آزمایششده ایجاد جو قبل از اکران یک فیلم سینمایی گاه یک فیلم را تا پای نابودی برده و در اندک مواردی آسیبی نه چندان جدی وارد کرده است سمیه علیپور روشی با شیووجود بقاع متبرکه فراوان درکشور نشانه ولایت مداری ایرانیان است
دین و اندیشه همایش ها و میزگردها آیت الله نوری همدانی وجود بقاع متبرکه فراوان درکشور نشانه ولایت مداری ایرانیان است یکی از مراجع تقلید در دیدار نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و اعضای کنگره بزرگداشت امامزاده حکیمه خاتون س گفت وجود امامزادهها در کشورمان نشمربی تیم ملی دوومیدانی بانوان معلول: بیشترین مدال را در اینچئون میگیریم
جمعه ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۱ مربی تیم ملی دوومیدانی بانوان معلولان گفت با توجه به افزایش تعداد بانوان دوومیدانی کار اعزامی به اینچئون تمام تلاشمان این است تا بیشترین مدالها را کسب کنیم ویدا مظهر در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایسنا با اشاره به اعزام 10 بانوی دوومیدانی کار معلول جسنکو در گفتوگو با فارس: داعشیها در مناسک حج ناکام بودند/ ایرانیها سوغاتشان را از داخل تهیه کنند
نکو در گفتوگو با فارس داعشیها در مناسک حج ناکام بودند ایرانیها سوغاتشان را از داخل تهیه کنندنماینده مردم رباطکریم در مجلس شورای اسلامی به زائران ایرانی توصیه کرد که به جای تزریق پول به اقتصاد عربستان سوغاتشان را از داخل کشور تهیه کنند ابراهیم نکو نماینده مردم رباطکریم درتعجب زوج موتورسوار استرالیایی از رانندگی ایرانیان
تعجب زوج موتورسوار استرالیایی از رانندگی ایرانیان 40سالگی سالگرد ازدواجشان را در ایران و در ویلای اجارهای در کرج گذراندند فکر میکردند آن روز را در هتل عباسی اصفهان باشند اما برای تعمیر یکی از موتورها نیاز به قطعهای بود که به سختی میتوانستند در ایران پیدایش کنند در نتیجه برن-
سبک زندگی
پربازدیدترینها