واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ مهر ۱۳۹۳ (۶:۹ق.ظ)
افزايش تعامل قطب هاي علمي با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برمبناي يک الگوي همکاري در نشست مشترکي که بين هيأت دبيرخانه شوراي قطب هاي علمي و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برگزار شد، طرفين بر افزايش تعامل و همکاري قطب هاي علمي کشور با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در قالب يک مدل تأکيد کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، در نشست مشترک مسؤولان دبيرخانه شوراي قطب هاي علمي کشور با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري که در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با حضور معاون توسعه فناوري و مديرکل هماهنگي مراکز علمي آن معاونت و نيز مديرکل دفتر سياستگذاري و برنامه ريزي امور پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دبير شوراي قطب هاي علمي، همچنين دبيران کميته هاي تخصصي دبيرخانه شوراي قطب هاي علمي کشور برگزار شد، ابتدا دکترشريفي در سخناني به معرفي توانمندي ها، اهداف و نيز تشريح عملکرد و دستاوردهاي قطب هاي علمي کشور پرداخت و گفت: قطب هاي علمي بازوان تخصصي هستند که بايد از اين ظرفيت در راستاي جايگاه مرجعيت علمي و فناوري به دستگاه هاي اجرايي بهره برد.
پس از آن دکتر باي مدير کل هماهنگي مراکز علمي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: تعامل و هم افزايي بين معاونت و قطب هاي علمي کشور در دستور کار معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري قرار گرفته است كه البته رويکرد و انتظار ما از قطب هاي علمي يک نگاه فناورانه است.
وي درادامه افزود: انتظار ما اين است که بر مبناي يک مدل، همکاري و تعامل قطب هاي علمي و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري را ترسيم و تبيين نماييم و بتوانيم از ظرفيت و توانمندي قطب هاي علمي در رفع نيازهاي فناورانه کشور بهره مند شويم.
همچنين دکتر محمدزاده مشاور معاون توسعه فناوري با اشاره به ابلاغ سياستهاي کلي علم و فناوري از سوي مقام معظم رهبري گفت: با عنايت به اين موضوع که قطب هاي علمي يکي از موفق ترين پروژه هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در جهت رفع مشکلات جاري کشور بوده است، مي توان در قالب سيزده ستاد توسعه فناوري راهبردي از ظرفيت دستاوردهاي قطب هاي علمي کشور استفاده كرد.
سپس هريک از دبيران کميته هاي تخصصي فني و مهندسي، علوم انساني و هنر و علوم پايه به اظهار نظر در خصوص نحوۀ اين تعامل و همکاري پرداختند.
درادامه نشست دکتر وطني معاون توسعه فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در سخناني با اشاره به ابلاغ سياستهاي کلي علم و فناوري از سوي مقام معظم رهبري گفت: قطب هاي علمي در رابطه با اين سياست خصوصاً توجه به بند اول آن كه جهاد مستمر علمي با هدف کسب مرجعيت علمي و فناوري در جهان بايد مد نظر باشد، بايد فعاليت كنند تا شاهد تحقق مرجعيت علمي و فناوري ايران در منطقه باشيم .
وي افزود: امروز بايد قطب هاي علمي پرچم دار گسترش مرزهاي دانش و نيز مرجعيت علمي و فناوري در کشور باشند و عهده دار اين مسئوليت گردند در سطحي که به نهادهاي اجرايي کشور نظير مجلس شوراي اسلامي در بحث تشخيص صلاحيت علمي مشورت دهند.
گفتني است براي چگونگي تعامل و همکاري قطب هاي علمي با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، مقرر شد شيوه نامه اي تدوين تا زمينه استفاده از توانمندي هاي قطب هاي علمي جهت گسترش مرز دانش و نيز حل مسائل کشور با تکيه بر علم و فناوري فراهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]