تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798981431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسیاری از نقاط کشور ظرفیت سدسازی ندارند/ تنش شدید و بحران آبی،پیش‌بینی وضعیت آبی 10 سال آینده کشور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بسیاری از نقاط کشور ظرفیت سدسازی ندارند/ تنش شدید و بحران آبی،پیش‌بینی وضعیت آبی 10 سال آینده کشور
معاون وزیر نیرو گفت: طبق شاخصه‌های جهانی آنچه که در خصوص ایران پیش‌بینی شده است این است که تا سال 1404 تنش شدید و بحران آبی در کشور خواهیم داشت.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران علیرضا دائمی معاون برنامه ریز و امور اقتصادی ورازت نیرو در سومین همایش سد و تونل با اشاره به تاریخ حفر تونل و سدسازی در کشور گفت: هزاران سال است که ایران در این بخش فعال است و جز 3 کشور فعال در ساخت تاسیسات بزرگ آبی هستیم.
 
وی با اشاره به اینکه سدسازی از لحاظ طراحی و ساخت و دیگر مسائل چند مولفه ای است افزود: منطقه و کشور ما در این زمینه کار را با تاخیر شروع کرده است بطوریکه کشورهای توسعه یافته یک قرن زودتر از ما کار احداث تونل و ساخت شد را آغاز کرده است و در حال حاضر مبحث سدسازی در این کشورها به پایان رسیده است.

دائمی در ادامه تصریح کرد: رویکرد وزارت نیرو در بحث احداث سد صرفا سدسازی نیست بلکه در این امر به مولفه‌های سد سازی که شامل اثرا ت زیست محیطی، بحث آمایش سرزمین و ... نیز توجه می‌کنیم .

معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه سدسازی مجموعه‌های از علوم است گفت: بیش از 20 مولفه در بحث سدسازی باید مورد مطالعه و ارزیابی قرار گیرد.

دائمی تصریح کرد: نمی توان به صرف بودن منابع آبی در یک نقطه جمعیت کشور را در آن نقاط متمرکز کرد اتفاقی که در مصر افتاد و موجب شدن 98 درصد کشور در حاشیه نیل متمرکز شوند و بقیه مناطق خالی از سکنه شود.

متاسفانه این امر در برخی از مناطق کشور بخاطر نبود آب در حال وقوع است.

دائمی در ادامه گفت: فلات مرکزی در بحث مدیریت مصرف و تقاضا در وضعیت قرمز است . این در حالی است که در صد سال گذشته نیاز آبی در این مناطق ازکشور از منابع آب موجود کمتر بوده است.

وی گفت: در حال حاضر با توجه به نیاز آبی و منابع موجود آب در مرحله‌ای قرار گرفته ایم که باید مدیریت مصرف و تقاضا را در نظر بگیریم.
 
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو ادامه داد: جامعه مهندسی کشور باید به بحث عرضه و تقاضا توجه کند و اثرات اجتماعی، امنیتی و اقتصادی طرح‌ها را نیز مد نظر داشته باشد.
 
دائمی با بیان اینکه در ناحیه غرب آسیا خشکسالی شدید داریم افزود : شرایط موجود حکم می‌کند که هوشمندانه تر حرکت کنیم و از شتابزدگی فاصله بگیریم.

وی با اشاره به اینکه دیگر نباید این بحث مطرح شود که سد سازی باعث خوشبختی می شود ادامه داد: ساخت سدهای دیگر باید با درنظر گرفتن تمامی مولفه ها باشد و باید این مطلب را در نظر داشته باشیم که سدها هم اثرات منفی دارند.

دائمی در ادامه تصریح کرد: در بسیاری از نقاط کشور ظرفیت سدسازی به پایان رسیده است و در معرض تنش آبی، دچار تنش آبی و بحران‌زدگی شهرهای کشور خود دلیلی بر این ادعا است.

وی افزود: باید رویکردها در بحث سدسازی اصلاح شود. این طور نیست که سیاست ما فقط ساخته شدن سد باشد باید این بحث با بازنگری وضعیت منابع آب صورت گیرد .

دائمی تصریح کرد: باید الگوی کارها به  گونه‌ای باشد که شیرینی ثمر بخشی آن نیز به چشم بیاید. این نکته قابل تامل است که همه مسائل با کار سازه‌ای حل نمی‌شود. 

وی تصریح کرد: از 360 سد کشور تنها 60 سد مهم داریم و علت عدم آبگیری مخازن برخی از سدها در تغییر بارندگی و استمرار خشکسالی ها بوده است.

معاون وزیر نیرو در خصوص انتقال آب بین حوزه‌ای گفت: انتقال آب بین حوزه‌ای فقط محدود به مصارف شرب باید صورت گیرد و در دیگر مصارف نباید این کار انجام شود.

وی در پایان تاکید کرد : باید الگوی جامع داشته باشیم و طرح‌های بدون ریشه نداشته باشیم.

انتهای پیام/  







تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن