تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820302496




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در نظام ولايي حضور و مشارکت مردم يک ثروت ملي بي بديل است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ مهر ۱۳۹۳ (۹:۳۴ق.ظ)
انواري در گردهمايي مشارکت هاي مردمي کميته امداد امام خميني(ره): در نظام ولايي حضور و مشارکت مردم يک ثروت ملي بي بديل است سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) گفت: در نظام ولايي که برگرفته از تفکر اسلامي و بعثت پيامبران و نظامات اجتماعي حکومت اسلام ناب است، حضور و مشارکت مردم در امور کشور، يک ثروت ملي و بي بديل محسوب مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين انواري در دومين روز از برگزاري گردهمايي دوروزه معاونان، روسا و مسؤولان زکات معاونان مشارکت هاي مردمي اين نهاد با اشاره به اهميت و ضرورت عواملي که زمينه ساز افزايش حضور مردم در امور مختلف جامعه و به طور خاص در فرآيند توانمندسازي اقشار در معرض آسيب مي شود، گفت: نفوذ در دل مردم، برابري قول و فعل مديران و کارگزاران، احساس تکليف و ارائه خدمت با انگيزه الهي و همراه با نشاط و شادابي و همچنين ايجاد احساس رضايت در مردم و از اين قبيل صفات که ويژه يک نظام ولايي و مردم سالاري ديني است؛ اعتماد را به عنوان يک رکن و پايه پديد مي آورد.
وي با بيان اينکه اطمينان و اعتماد مردم به عنوان گوهر گران بهايي است که با ايجاد يک حرکت مفيد و تغييرات رفتاري، فکري و منطقي حاصل مي شود، ادامه داد: زماني که اعتماد در مردم شکل گرفت، حضور و مشارکت آنان در امور محروميت زدايي جوشش مي يابد و مردم به يکديگر نزديک مي شوند و به طور خودجوش احسان و انفاق به هم نوع، همسايه و هموطن بروز و ظهور خواهد داشت و همبستگي ملي و در مقياس وسيع تر رفتارهاي حمايت گرانه برون مرزي همچون حمايت از سيل زدگان پاکستان و يا قحطي زدگان سومالي در جامعه نهادينه مي شود.
سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) درخصوص الگوهاي فکري و رفتاري براي بهره گيري در صحنه عمليات جذب و افزايش مشارکت هاي مردمي که منجر به گره گشايي از مشکلات زندگي نيازمندان شود، يادآور شد: سيره و سنت نبوي(ص) و ائمه اطهار(ع) و در عصر حاضر نحوه ارتباط امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري با مردم بهترين و کاملترين الگو براي بهره برداري از آنان با هدف جذب و جلب مشارکت هاي مردمي است. در زمان پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد(ص) نوع گفتار و رفتار و اخلاص و گشاده رويي آن حضرت چنان بر مخاطبان تاثير مي گذاشت که حتي کساني که حضرت را نديده بودند، شيفته حضرت مي شدند. در عصر حاضر نيز امام راحل و مقام معظم رهبري با تاسي از اجداد طاهرشان با نفوذ در عمق وجود مردم در داخل و خارج کشور سبب حفظ انقلاب و نظام اسلامي و گسترش آن در سراسر جهان شده اند و در اين ميان وحدت و محبت از عناصر اصلي در فرهنگ ارتباطي امام و رهبري بوده که همچنان به طور فزاينده مردم را به سوي نظام ولايي جذب مي کند و ما هم در انجام رسالت مان بايستي از اين الگوها حداکثر بهره را کسب کنيم.
وي با تاکيد بر انطباق سبک مديريت با نظام ولايي، ادامه داد: بايد خدمت به مردم با محبت و رضايت که جزو اصول حرکتي ما است صورت گيرد تا حس آسايش مردم و ارتباطات مردمي شکل گيرد و مشارکت ايجاد شود تا احساس مسؤوليت و قبول وظيفه اجتماعي حاصل شودکه در اين صورت با پيشگيري از اختلافات رضايتمندي مردم افزايش پيدا مي کند.
وي مبادله عاطفه،صداقت و ايجاد اعتماد، روحيه دگردوستي، فرهنگ انفاق و رشد ظرفيت هاي مردمي، صيانت از هم گرايي مردم با نظام و کاهش تهديدات محله را از آثار ايجاد شبکه نيکوکاري عنوان و بر بهره مندي از نيروهاي داوطلب و مردمي کردن اين شبکه ها و بهره مندي از ظرفيت روحانيون تاکيد کرد و گفت: اين مراکز به عنوان مولد کميته امداد امام (ره) مطرح هستند که حوزه مشارکت ها بستر ساز آن است و ضرورت دارد تمام حوزه ها در آن سرمايه گذاري داشته باشند.
انواري صداقت، امانت داري،حفظ کرامت انساني و تقويت باورهاي ديني را از اصول اصلي در جذب و جلب مشارکت هاي مردمي عنوان کرد و افزود: اين اصول بايد در روح انفاق و نيکوکاري درجامعه توسعه پيدا کند.
وي تقويت باورهاي ديني راکه ايجاد آرامش مي کند از عوامل نشاط عنوان و تصريح کرد: در اسلام مبدا تمام شادي ها نشانه عقل است و غم هاي باطل و بيهوده ناشي از جهل است، ميزان سنگيني عقل و جهل به ميزان شادي و غم ارتباط مي يابد. تقويت اداره انسان، توليد انرژي مثبت، شکوفايي استعدادها، ايجاد احساس آرامش و آسايش، افزايش همکاري هاي اجتماعي و احساس تکليف، ارتقاي مهرورزي و همدردي از نشاط نشات مي گيرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن